Om FunCenter

FunCenter er en iværksætterdrøm, der er gået i opfyldelse. Vi har på kort tid oplevet en stor succes, primært på baggrund af vores særlige tilgang til gæsteservice og skræddersyede arrangementer.

I Aalborg har vi 4 Eventhaller med 25 aktiviteter, indendørs Paintball, Lasergamebane, Fodbolddart samt en Skydebane. Vi har omkring 30 studiemedarbejdere tilknyttet, og har derudover ofte tilknyttet praktikanter fra AAU, UCN, handelskolerne og jobcentrene. Ofte fungerer FunCenter Aalborg som casevirksomhed og samarbejder med forskellige uddannelsesinstitutioner.

For at give de studerende et indblik i vores virksomhed har vi udarbejdet en masse casemateriale, som er tilgængelig her på siden, der kan hjælpe de studerende med en del af deres analysearbejde. Udover casematerialet tager vi også lejlighedsvis ud og holder oplæg omkring FunCenter ved større forsamlinger. Har du brug for foldere, logofiler eller artikler kan du benytte linket herunder for at se vores pressemateriale

Historien bag FunCenter

FunCenter blev etableret i en kælder tilbage i 2010, og der har været fart på lige siden. Dette har også betydet, at der er tale om en rejse og en historie lidt ud over det sædvanlige.

Vejen frem til nu har både budt på en masse udfordringer med at gå fra en kældervirksomhed til at have et stort eventcenter i Aalborg og en ambition om at åbne flere centre, det er en super spændende historie.

Så tag et kig. Her kan du læse mere om de mange udfordringer, som fulgte med både med opstarten, køb af legeland i Hjørring og meget mere. Vi er sikre på, at rejsen først lige er begyndt.

Begyndelsen på FunCenter da det lå i Nørresundby

Medarbejderne og job i FunCenter

FunCenter har i skrivende stund 30 medarbejdere fordelt på både fuldtidsansatte, deltidsansatte, studiemedarbejdere og praktikanter. En stor del af FunCenters succes skyldes den gode oplevelse, som især skinner igennem ved instruktørernes gæsteservice, passion og gode humør, som smitter af på gæsterne. Vi er en meget alsidig flok, hvor der er et supergodt sammenhold og plads til alle.

Herunder finder du vores jobopslag, når vi søger nye kollegaer. Er der ikke slået et job op lige nu, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os.

Din ansøgning gemmer vi i op til fem måneder og kontakter dig, hvis vi mangler nye kollegaer, og du passer til den profil, som vi søger.  Send din ansøgning til job@funcenter.dk, som efterfølgende sender en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning.

FunCenter teamet i Aalborg

Om iværksætteren

FunCenter blev skabt af Jan Olsen, som startede det hele med udlejning af sumodragter i et kælderlokale. Siden da har der været fuld fart over feltet, og har du bare en lille smule trang til at læse en god iværksætterhistorie, kan du med fordel læse mere om Jan. Han blev kåret til årets nordjyske iværksætter i 2015 og har en hel del andre virksomhedsprojekter bag sig.

Siden starten af FunCenter har han turneret land og rige rundt med foredrag om iværksætteri, og har delt ud af både de gode og de dårlige erfaringer.

Så tag og læs lidt mere om Jan og hans tilgang til livet, vi er sikre på, at det kan inspirere de fleste. Det er også muligt at booke Jan til et foredrag om iværksætteri og FunCenter, som mange virksomheder, universiteter, handelsskoler mv. allerede har gjort brug af.

Dagen hvor vi overtog FunCenter Hjørring
Jan Olsen med ja-hatten på
Jan Olsen underskriver kontrakt

FunCenter Hjørring

Historien om FunCenters Hjørring-afdeling endte med at centeret efter tre spændende og lærerige år lukkede februar 2019.

Det viste sig at eventyret ikke generede den ønskede omsætning på trods af mange nye ting og tiltag siden stedet blev overtaget.  Det gik den rigtige vej på mange fronter, men ikke i det ønskede tempo.

Samtidig blev det indset at centret i Hjørring var placeret for tæt på Aalborg-afdelingen, og at voksne tog til Aalborg i stedet for at besøge centeret i Hjørring. Eventdelen kunne derfor ikke genere den ønskede omsætning, selvom legelandsafdelingen var rigtigt fint besøgt med glade gæster.

Målet var hele tiden at kunne ansætte en fuldtidsmedarbejder, der sammen med de ni studerende, selvstændigt kunne drive centret. Det blev der desværre aldrig økonomi til, og FunCenter Hjørring lukkede ned så kræfterne kunne bruges på Aalborg-afdelingen og dennes rivende udvikling.

Den nye FunCenter facade i Hjørring
Sjov i vores store legeland

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i din indbakke!

I vores nyhedsbrev vil vi blandt andet gerne fortælle jer, når vi får nogle nye og sjove aktiviteter, historier fortalt af vores gæster og nogle sæsonbestemte tilbud.

Vi sender dig en mail cirka én gang om måneden, og du vil altid have mulighed for at afmelde dig.

  Persondatapolitk? Læs den her

Tilmeld dig her

    Modtag nyhedsbrev?

    Book nu

    Ofte stillede spørgsmål

    Send en besked