JOB I FUNCENTER Er du på udkig efter aktuelle stillingsopslag, praktikplads og lignende kan du finde meget mere info her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Studiejob og praktik i FunCenter

Hos FunCenter ansætter vi løbende studiemedarbejdere og praktikanter.

Vil du have et mega fedt studiejob eller en praktikplads der sparker røv, så kig på vores aktuelle jobopslag herunder og send en sjov, anderledes og motiveret ansøgning. Bliver du ansat hos os, gør vi hvad vi kan for, at du får en sjov arbejdsdag, og at du på samme tid udvikler dig personligt og fagligt.

Det sociale sammenhold blandt kollegaerne i FunCenter værdsætter vi meget. Det er helt afgørende for, at vi har det sjovt, når vi er på arbejde. Således kan vi give vores gæster den helt unikke gæsteoplevelse som vi er kendt for.

Festudvalget har afsat et månedligt beløb til at afholde personalearrangementer, der skal plejes sociale sammenhold i virksomheden. Der bliver således arrangeret forskellige events, udflugter eller fællesspisninger en gang om måneden, som det er muligt at deltage i.

Arbejdet som eventinstruktør er den mest centrale del af arbejdet i FunCenter, uanset om du er fuldtidsansat, i praktik, eller studiemedarbejder. Her er din opgave at sætte dig i gæsternes sted og gøre alt, hvad du kan for at skabe en uforglemmelig oplevelse for gæsterne under deres besøg, således de har lyst til at komme tilbage og besøge centret igen.

I FunCenter er eventinstruktøren 80% af oplevelsen under besøget i FunCenter. Vi sætter derfor høje krav til, hvordan du yder gæsteservice, din situationsfornemmelse, og til hvordan du håndtere forskellige typer af gæster. Derudover er det vigtigt, du har styr på sikkerheden ved alle vores aktiviteter. Vil du være en del af vores team? Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

 

Se de aktuelle jobopslag herunder

Praktik i FunCenter

Eventinstruktør

Salgsmedarbejder

 

Vil du se mere om, hvordan en arbejdsdag hos FunCenter kan se ud så tag et kig på videoen herunder.

I Funcenter er det sociale sammenhold vigtigt. Her er et indblik i et af de mange arrangementer.

SEND DIN ANSØGNING TIL JOB@FUNCENTER.DK

Uanset om der er tale om en ansøgning til praktik eller studiejob vil vi meget gerne modtage en samlet PDF-fil.