Outdoor - Funcenter

Outdoor med FunCenter

Velkommen til FunCenters Outdoor oplevelser på havnen i Aalborg

FunCenter Aalborg har midlertidigt udvidet med en outdoor-afdeling på østre havn i Aalborg, på Østre havnepromenade.

I kan nu i en begrænset periode prøve kræfter med kajakpolo. Oplevelsen udbydes i Østre Havnebassin centralt beliggende i Aalborg og er en oplagt mulighed som til jeres næste firmaarrangement, teambuilding, herreture og pigeture eller en anderledes oplevelse til en mindeværdig polterabend.

Med vores dygtige instruktører er sikkerheden i top, og I kan med ro i sindet udfordre hinanden lidt med denne alternative aktivitet, i helt trygge rammer.

Vi klarer naturligvis både våddragt, redningsvest, hjelm, pagaj og naturligvis en rigtig fed kajak til deltagerne.

 

Kajakpolo priser

Prisen er pr. person - I betaler for min. 6 personer.
2 timers Kajakpolo (anbefalet til 6-12 deltagere) 299 kr. pr. person
30 min. ekstra kajakpolo (anbefalet til 12-24 deltagere) +50 kr. pr. person
60 min. ekstra kajakpolo (anbefalet til +24 deltagere) +100 kr. pr. person
Prisen inkluderer omklædning, instruktion og det nødvendige udstyr som kajak, redningsvest, pagaj, hjelm og våddragt. Vi kan have 12 personer i vandet på samme tid.

Hvad er kajakpolo?

Kajakpolo er en kombination af håndbold, vandpolo og almindelig kajaksport. En kyndig instruktør guider jer igennem en eller flere timers sjov og anderledes underholdning på vandet.

Kajakpolo går i sin helhed ud på at deltagerne bliver delt op i hold, der vælges en målmand og herefter fordeler resten af holdet sig på banen.

Det gælder nu om at spille sammen med dine medspillere og forsøge at score på de to flyde mål i hver ende, banen er 35 meter lang og 20 meter bred og afgrænset med banetov.

Hvorfor vælge kajakpolo?

Kajakpolo er en sjov og anderledes aktivitet som ikke mange har stiftet bekendtskab med i Aalborg. Kajakpolo er en meget populær aktivitet i udlandet, og har vist sit værd som både en aktivitet der kan bruges til sjove arrangementer i privat regi, og med et teambuilding islæt til erhverv.

Kajakpolo er det oplagte valg hvis jeres gruppe vil prøve noget nyt og anderledes. I får mulighed for udfordre jer selv og hinanden i trygge rammer.

Humøret og sikkerheden er i top, og vores veluddannede instruktør sørger for at der bliver taget hånd om alle i gruppen. Vi tilpasser arrangementet alt efter hvor komfortabel hver enkelt deltager er med vandaktiviteter.

Praktisk information

 • Vi har kun åbent ved forud booking, kontakt os og book en tid inden besøget
 • Aktiviteten foregår i Østre havneanlæg – der er ikke nogen adresse til vores beliggenhed men vejen vi ligger på hedder Østre Havnepromenade, og du kan ikke undgå at se vores blå containere og strandbar når du kører ind på vejen
 • Bemærk denne aktivitet er ikke i vores eventcenter på Eternitgrunden, men ligger i Østre Havneanlæg!
 • Parkering foregår i P-huset ved Østre Havnegade 17, 9000 Aalborg, hvor første time er gratis. Alternativt kan i på hverdage efter kl 16, og hele weekenden parkere på p-pladserne der ligger på Breddingen, 9000 Aalborg. Begge parkeringsmuligheder er i gåafstand til vores Outdoor-afdeling.
 • Mød op 15 min. før jeres arrangement så vi kan starte til tiden, og kommer I for sent er det ikke muligt at få længere tid i den anden ende, da der ofte vil være andre gæster efter jer
 • Afregning foregår via Mobile Pay på dagen – alternativt har vi mulighed for at udstede en faktura der kan betales via netbank.
 • Der kan være vind og vejrforhold der gør, at det ikke er sikkerhedsmæssigt forsvarligt, at afvikle arrangement hvorved vi bliver nødsaget til at aflyse. I vil naturligvis få refunderet jeres penge.

Vores sikkerhedsregler

 • Alle der deltager i aktiviteterne skal kunne svømme
 • Vi henstiller til at indtagelse af alkohol er strengt forbudt og foregår efter arrangement.
 • Berusede personer vil blive nægtet adgang til udstyret, og må agere cheerleaders fra land
 • Alle gæster skal under aktiviteten være påført redningsvest og hjelm
 • Det er ikke tilladt at ro ud i fjorden og forlade Østre havnebassin-området

Påklædning & omklædning

 • Vores våddragter dækker næsten hele kroppen på nær hoved og hænder. I de varme sommermåneder kan våddragt være unødvendig og der kan benyttes medbragt badetøj eller skiundertøj.
 • Der er omklædningsrum for damer og herre – påregn længere ventetid ved større selskaber.

I KAN OGSÅ BESØGE VORES NABO AALBORG CABLE PARK

Kombinér besøget hos os med en tur på wakeboard – perfekt hvis i er en større gruppe!

Hos vores gode naboer Aalborg Cable Park kan du stå på wakeboard før eller efter jeres arrangement hos os.

Vi ligger i samme vand bassin og vores aktiviteter på vandet ligger kun få meter fra hinanden, så i vil stadig være sammen på vandet.

Vi har et rigtig godt samarbejde med den frivillige forening der driver Aalborg Cable park. Er i et større selskab kan vi med fordel dele jeres gruppe op så halvdelen er hos Cablepark og resten er hos os, bagefter bytter vi rundt.

Kontakt Aalborg Cable park direkte på deres hjemmeside lige her

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked