Køb det bedste eventudstyr på markedet - kvalitetstestet af os

Salg af Eventudstyr

Med over 5 års erfaring på bagen har vi fundet frem til nogle af de allerbedste produkter og producenter inden for eventudstyr.

Det kan være en jungle at navigere rundt i kinesiske og østeuropæiske leverandører, og endnu sværere at vurdere om kvaliteten nu også er så god som lovet.

Dertil kan man ofte lægge en masse arbejde med fragtpriser, toldregler, importregistrering og udenlandske overførsler. Alt dette slipper du for ved at købe dit udstyr igennem FunCenter!

Vi har personligt gennemtestet nedenstående produkter igennem flere år, og kan stå inde for kvaliteten af dem alle. Køber du udstyr igennem os er der ingen skjulte udgifter, og fragten fra en eventuel leverandør er også medregnet i prisen!

Den eneste fragt du skal betale er fra FunCenter i Aalborg, til din adresse – medmindre du selv kommer og afhenter, så er det naturligvis gratis. Vi giver gerne en kop kaffe.

FRAGT FRA LEVERANDØRERNE TIL DANMARK ER MEDREGNET I PRISEN!

Nu er det slut med at betale for meget for fragten, den udgift har vi nemlig klaret i forvejen

Bubble Soccer bolde/ Bumber Balls

Vi har gennem de sidste 5 år forsøgt os med en lang række Bubbles, eller Bumber Balls som de også kaldes. Disse bolde findes i et hav af prisklasser, og ikke mindst i et hav af kvaliteter. Man kan derfor ofte være tilbøjelig til at vælge en for billig udgave, og det er desværre en dårlig løsning i længden.

Vi har igennem de sidste 2 år købt disse bolde fra samme sted, og er eneleverandør af disse i Danmark. Her er man sikret den bedste kvalitet på markedet.

Boldende er lavet i TPU, som er flere gange mere holdbart end de billige PVC bolde, og endda meget lettere. Samtidig er selve systemet du bliver spændt fast med, og stropperne i en helt andre klasse end mange af konkurrenternes.

Boldene er ”svejset” sammen, hvor de billige udgaver består af lim og plastik, og som helt uundgåeligt vil gå i stykker med tiden.

Boldene fås i både børne, teenage og voksenstørrelser, og i kan naturligvis få jeres logo på, og vælge mellem forskellige farver.

Salg af Bubbles

Nedenstående priser er vejledende og eksklusiv moms og levering.
10 stk Bubbles (børn) inklusiv jeres logo 23.999 kr. ex moms
10 stk Bubbles (teenagers/voksne) inklusiv jeres logo 23.999 kr. ex moms
10 stk Bubbles (voksne/meget store) inklusiv jeres logo 24.999 kr. ex moms
Boldene kan enten afhentes hos FunCenter.dk eller sendes efter aftale

Hamsterbolde

Vores store hamsterbolde med en diameter på hele 2,5 meter er lavet ud fra de samme principper som vores Bubbles, og er naturligvis også lavet i PVC der sikrer en god holdbarhed.

Hamsterbolde har været en fast bestanddel i FunCenter siden begyndelsen, og skaber en wauw effekt hos både børn og voksne. Derfor er disse bolde også et af de allerstørste trækplastre i vores Center.

Her er tale om kvalitet fra inderst til yderst, og boldene kan både benyttes inde og ude.

Boldene fremstilles samme sted som vores bolde til Bubble Soccer, og igen har vi kørt med samme løsning de sidste 2 år, med fuld tilfredshed fra vores side. Det er naturligvis også muligt at skaffe tilbud på de populære Zorb balls, hvor man bliver spændt fast inde i bolden, og herefter rulles rundt.

Salg af Hamsterbolde

Nedenstående priser er vejledende og eksklusiv moms og levering.
1 stk Hamsterbold inklusiv jeres logo 11.999 kr. ex moms
2 stk Hamsterbolde inklusiv jeres logo 22.999 kr. ex moms
Boldene kan enten afhentes hos FunCenter.dk eller sendes efter aftale

Hockeystave

Promillehockey er en super sjov aktivitet, som passer til alle aldersgrupper. Her er der også mulighed for at have utallige timers sjov, og det bliver aldrig kedeligt.

Ulempen ved fuldemandshockey er dog, at udstyret kan lide hård overlast når folk der kun delvist kan se tørner sammen. Derfor har vi prøvet et hav af løsninger, og er overbeviste om at disse stave er de bedste på markedet til dette spil.

Det handler nemlig ikke kun om at have hockeystave der kan holde til en masse, men samtidig nogle stave der kan holde til at blive trukket hen over gulve hele tiden, og ikke gør alt for ondt på modstanderen når man uheldigvis rammer dem.

Stavene er udviklet til skoler, og har derfor sikkerheden i højsædet med deres fleksible hoveder, samtidig med at selve skaftet er lavet af super stærk plastik, der endda er forstærket indeni så de næsten er umulige at knække over.

Ved køb af hockeystavene leveres naturligvis også bolde, men skal spillet fuldendes skal der naturligvis også promillebriller til som du finder længere nede på siden.

Salg af Hockeystave

Nedenstående priser er vejledende og eksklusiv moms og levering.
12 stk Hockeystave inklusiv 2 bolde og 2 pucks 2.499 kr. ex. moms
Stavene kan enten afhentes hos FunCenter.dk eller sendes efter aftale

Promille Briller

Promillebriller bliver brugt til et hav af aktiviteter hos FunCenter, og findes ved aktiviteter i alle vores 4 Eventhaller.

De fås i 2 forskellige ”promiller” hvor den mest klare og mest brugte er vores brille med en promille på ca. 0.5

Her er det stadig muligt gradvist at orientere sig, men kommer der en bold imod dig, eller du er i bevægelse er det en oplevelse i sig selv. Promillebrillerne kan benyttes til et hav af fede spil som Promille Fodbold, Hockey, Høvdingebold og meget mere – det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi får leveres vores briller direkte fra den oprindelige producent, og du er dermed sikret briller i den bedste kvalitet på markedet.

Promille Høvdingebold i Eventhal 1

Salg af Promillebriller

Nedenstående priser er vejledende og eksklusiv moms og levering.
10 stk Promillebriller (de lyse) 0,5 promillie 8999 kr. ex moms
10 stk Promillebriller (de mørke) 0,7 promille 8999 kr. ex moms
Promillebrillerne kan enten afhentes hos FunCenter.dk eller sendes efter aftale

Fodbold Dart

Fodbold Dart er en af de nyeste påfund i eventbranchen, og igen er der et hav af forskellige muligheder. I Vores 2 centre har vi stationære udgaver der hænger på en væg, og kræver minimal vedligeholdelse. Disse skiver er 3,5 meter i diameter, og det er naturligvis muligt at tilkøbe velcrobolde til.

Til vores Ud-Af-huset afdeling hvor vi tager ud og arrangerer events for firmaer i deres lokaler, har vi en oppustelig udgave på 2×2 meter, som efter at den er blevet pumpet op blot lukkes til, og så holder på luften. Der skal altså ikke stå en larmende blæser og køre, og du er ikke afhængig af strøm.

Skiverne kan udover fodbold også bruges med bue og velcropile, og med golfkøller med små velcrobolde.

Fodbold Dart i Eventhallen FunCeter Hjoerring

Salg af Fodbold Dart

Nedenstående priser er vejledende og eksklusiv moms og levering.
1 Stk Dartskive (stationær) inkl. 6 bolde - 3,5x3,5m eller størrelse efter aftale 7.999 kr. ex moms
1 stk Dartskive (oppustelig) inkl. 6 bolde - 2x2m i størrelse 7.999 kr. ex moms
Dartskiven kan enten afhentes hos FunCenter.dk eller sendes efter aftale

Bueskydningsbattle (buer og pile)

Bueskydingsbattle er en af de mest actionprægede aktiviteter i FunCenter, hvor mand skyder efter hinanden med pile med bløde ender.

Udover pilene er det naturligvis også vigtigt at have nogle gode buer, som ikke kræver det store vedligeholdelse. Der findes et hav af billige buer på markedet, men man bliver lynhurtigt træt af at skifte buer der går i stykker. Det slipper i for her.

Vi kan levere begge dele, og pilene vi benytter er testet og godkendt, så du undgår at benytte udstyr der ikke er lavet til formålet. Får i en skade og har benyttet pile der ikke er godkendt kan det ende med at koste jer dyrt forsikringsmæssigt.

Igen er det også vigtigt med nogle gode og holdbare masker, og med vores indblik i Paintball har vi naturligvis også et godt bud på en god maske til formålet.

Salg af Buer og Pile

Nedenstående priser er vejledende og eksklusiv moms og levering.
10 buer lavet i plast 5.999 kr. ex. moms
32 pile sikkerhedsgodkendte 2.299 kr. ex moms
64 pile sikkerhedsgodkendte 4.499 kr. ex moms
Pile og buer kan enten afhentes hos FunCenter.dk eller sendes efter aftale

Sumodragter

Vores sumodragter er nyeste skud inden for genren, og her er der altså tale om dragter med fart over feltet.

Du kan vælge mellem superheltefigurer som Iron Man, Hulk, Superman og Batman, hvilket bare gør det en tand federe.

Dragterne er lavet i det bedste materiale på markedet, hvilket sikrer at du får et produkt med rigtig god holdbarhed.

De fås naturligvis både i voksen og børnestørrelse, og du får både handsker og hjelme med i købet.

Har du brug for en måtte til gulvet kan vi naturligvis også være behjælpelige med et tilbud på dette.

Salg af Sumodragter

Nedenstående priser er vejledende og eksklusiv moms og levering.
2 stk Sumodragter (børn) vælg ml. flere varianter 7.499 kr. ex moms
2 stk Sumodragter (voksne) vælg ml. flere varianter 8.999 kr. ex moms
Dragterne kan enten afhentes hos FunCenter.dk eller sendes efter aftale

Fun Animals

Fun Animals har været en del af FunCenter siden det startede. Vi har derfor testet en række forskellige producenter igennem årene, og tør godt sige at denne udgave er den bedste på markedet!

Her er intet sæde der kan gå i stykker, og alt det mekaniske er kvalitet fra inderst til yderst.

De mekaniske dyr er oplagt sjov til både børn og voksne. Dyrene fås i mange udgaver, såsom tigere, løver, heste og zebraer.

Priserne her på siden er på Fun Animals til voksne, men har du brug for børneudgaven så fang os endelig på mgo@funcenter.dk, så kan vi vende retur med en pris på disse.

 

 

Salg af Fun Animals

Nedenstående pris er vejledende og eksklusiv moms og levering
1 stk Fun Animal voksenstørrelse 5.999 kr. ex. moms
2 stk Fun Animals voksenstørrelse 10.999 kr ex. moms
Dyrene kan hentes hos FunCenter eller sendes efter aftale

KONTAKT OS HVIS DU VIL HØRE MERE!

Vi sælger også brugt udstyr – Send os en mail på mgo@funcenter.dk eller fang os på tlf: 41 21 01 01 så giver vi gerne en kop kaffe

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked