fbpx

Tøsehygge i Hjørring

Er det tid til venindehygge med dine veninder kan I lade Funcenter Hjørring være samlingspunktet for jeres kæreste- og børnefri tid med veninderne!

Lad Funcenter om at planlægge en suverænt hyggelig tid med veninderne eller vælg én af pakkerne. I kan f.eks. vælge en tid i vores Eventhal, hvor én af vores super sjove instruktører guider jer igennem forskellige humørfyldte udfordringer. I kan også vælge at kombinere jeres ophold i Eventhallen med en dyst på Skydebanen eller hvad med at få et aktivitetsarmbånd, så I har fri adgang til vores Minigolf og Arkadehal, hvor vores arkademaskiner byder på timevis af sjov og spas.

Drømmer I om ikke at spekulere på aftensmaden kan vi også hjælpe jer her: bestil pitabrød, burger eller sandwich på forhånd i vores café og vi sørger for at have det klar til jer når I ønsker det – kan man ønske mere af en tøsehygge-dag?

 

Sumobrydning og kærlighed i eventhallen Hjørring

FunPakke 1

60 min. i Eventhal. Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. pause Afvikles i caféområdet
60 min. i Eventhal. Vælg ca. 3 andre aktiviteter
249 kr. Pris pr. person

FunPakke 2

60 min. i Eventhal. Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. pause Afvikles i caféområde
60 min. på skydebanen Vælg ca. 3 våben
298 kr. Pris pr. person

FunPakke 3

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
149 kr. Pris pr. person

TILKØB

Der er flere muligheder for tilkøb, se alle vores produkter under priser i menupunktet øverst
Eventhallen ekstra 30 min. 50 kr. Pris pr. person - betaling for min. 6 personer
Skydebane 30 min 99 kr. Pris pr. person - betaling for min. 6 personer
Madmuligheder Se pris menupunktet øverst for mere info
Husk at større madbestillinger gerne skal bestilles senest 3 dage før arrangementet.

Eventhal – Tøsehygge i Hjørring

I vores Eventhal har vi over 10 forskellige aktiviteter at vælge imellem og I bestemmer selv hvilket tempo og sværhedsgrad I vil udføre forlystelserne i. Vi anbefaler normalt ca. 3 aktiviteter i timen, men ring og hør nærmere om at dyste i Sumodragter eller tage et slag Promillehockey, så vi kan planlægge jeres tid i Eventhallen bedst muligt. Måske Toobeez Teambuilding og FunAnimal Race er lige noget for jeres tøsegruppe?

Uanset hvad I vælger, vil vores instruktør stå klar med instruktioner om de forskellige aktiviteter og i det hele taget gøre hvad der er muligt for at I får en fantastisk hyggelig tid med hinanden.

Frygt for en omgang på rodeotyren i Hjørrings Eventhal

Skydebanen – Tøsehygge i Hjørring

Skyd som en indianerpige med bue og pil eller kast med lassoen som en cow-girl – eller prøv en luftpistol, pusterør eller noget helt femte! Vælg selv hvilke våben I vil skyde eller kaste med på vores Skydebane eller overlad det til vores instruktør at overraske jer. Vi vil tage højde for netop jeres sværhedsgrad, jargon og det tempo, som I gerne vil udfordres i og vi kan desuden sørge for at I dyster mod hinanden enten individuelt eller i hold – det er op til ‘de damer’.

 

Prøv vores fede skydebane i FunCenter Aalborg

Aktivitetsarmbånd

Adgang til legeland, udendørs minigolf og arkadehal
Børn / fra 2-14 år med aktivitetsarmbånd 89 kr. pr. person
Voksne / fra 15 år med aktivitetsarmbånd 59 kr. pr. person
Voksne / fra 15 år uden aktivitetsarmbånd GRATIS
Aldersgrænsen i legeland er 14 år

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR TILKØB AF MAD

Gratis Caféområde – Tøsehygge i Hjørring

Hvad er en rigtig tøsetur uden tid til at snakke? Book gratis tid i vores caféområde, så I kan få tid til at få snakket af, pustet ud mellem eller efter aktiviteterne og ikke mindst grinet efter de sjove aktiviteter og spil, I har deltaget i. I kan frit vælge at medbringe jeres egen mad eller bestille maden fra vores menu samtidig med at I booker jeres tid. Der er desuden altid kolde øl og vand, som I kan købe i vores bar.

Har jeres pige-gruppe vokset sig lidt større, er det også muligt at leje vores selskabslokaler, hvor I kan være op til 70 personer. I behøver ikke røre en finger – vi arrangerer med glæde buffet og tjenere – og så ta’r vi naturligvis også opvasken.

Cafeområdet i FunCenter Hjørring

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked