ESCAPE ROOMS Vi har 3 super fede Escape Rooms med gådefulde og hjernevridende opgaver. Kan i slippe ud inden tiden rinder ud? Prøv også vores nye udendørs Escape Game!

Escape Rooms hos FunCenter Aalborg

Kan du løse mordmysteriet, slippe ud af fængslet eller stoppe bomben?

Hos FunCenter Aalborg kan du prøve de populære Escape Rooms – Morderen, Fængslet & Bunkeren. Derudover har vi mobile escape games vi kan komme ud af huset med og et udendørs escape game.

Escape Rooms er et oplevelseskoncept hvor du sammen med dit team, skal forsøge at slippe ud, eller løse de opsatte gåder inden tiden løber ud. Her kræver det både samarbejde, logisk og kreativ tænkning og en skarp hjerne at få succes og opklar mysterierne.

Konceptet er yderst populært, og hos FunCenter har vi gjort vores ypperste for at vores rum kan måle sig med de bedste. Vi har flere rum og koncepter samt sværhedsgrader at vælge imellem. F.eks. med fængselstema, et mordmysterie og et tredje rum i en ægte gammel militær-bunker! Vi tilbyder også udendørs escape games omkring FunCenter, samt mobile escape games der kan foregå hos hjemme hos jer selv, eller på arbejdspladsen. Mulighederne er mange.

Vi har virkelig strammet os an for at skabe en original og fed oplevelse, og vi bygger selvfølgelig vores rum selv så du får en unik oplevelse.

Når du booker en tid i et af vores Escape Rooms sætter vi 1,5 time af til oplevelsen – så kan vi nemlig både nå en god instruks og afrunding – I har dog altid kun 60 minutter til at klare rummet og løse opgaven. Det vil sige hele oplevelsen tager op til 1,5 time inkl. instruktion og afslutning.

Escape Room konceptet har taget verden med storm, og er det perfekte valg til næsten alle typer af arrangementer – Læs meget mere om de fede rum herunder.

 

799 kr. 649 kr. FREDAG & LØRDAG OBS: Samlet pris pr. rum - maks 5 deltagere pr. rum ad gangen ESCAPE ROOM PRISER SØNDAG TIL TORSDAG

Escape Room “Fængslet”

I Fængslet vil du og dit team for alvor blive sat på prøve i cellen, som byder jer velkommen i bedste Alcatraz stil. Her har du 60 minutter til at slippe ud af cellen mens vagten er væk, men det kræver både opfindsomhed og samarbejde hvis det skal lykkes.

Rummet byder på en masse klassiske elementer, og elsker I thrillere og fængselsfilm er dette Escape Room et sikkert hit!

I vil blandt andet støde på gamle fængselsmøbler, kæder, fangedragter og en række udfordrende gåder og opgaver som kan få selv de skarpeste hjerner på overarbejde.

Lykkes du og dit team med opgaven kan I ånde lettet op og flygte ud i friheden, men pas på I ikke ender med at skulle overnatte i cellen.

Har du altid haft lyst til at teste dine egne udbryderevner i bedste Alcatraz stil er dette rum lige noget for dig og dine venner, familie eller kollegaer. Vores Escape rooms er godkendt og designet til maksimalt 5 personer i hvert escape room – er i flere kan i booke flere rum på samme tid.

Dette rum anbefaler hvis du har børn med da der er mange fysiske ting der skal findes, hvilket plejer at være en god måde at inddrage børnene på.

 

 

Sværhedsgrad 4/6 Antal pers. 2-5 Scare factor 2/6

Slide Slide Slide Slide Slide

 

Escape Room “Morderen”

Her bliver du og dit team taget med direkte tilbage til 70’erne hvor I med samarbejde skal finde frem til seriemorderen, der huserer i Aalborg. Rummet er fyldt med gamle møbler, billeder og objekter, som kan sætte fantasien igang og føre dig tilbage til en anden tid.

Du bliver placeret på kriminalassistentens kontor, og skal finde frem til morderen – men det er lettere sagt end gjort, da den gådefulde og paranoide kriminalassistent har skjult alle sine beviser og filer i sagen via gåder og skjulte spor.

Dit team vil blive mødt af et super gennemført miljø, så I for alvor kan leve jer ind i historien og finde frem til morderen mens tiden tikker! I vores Escape Room er der ingen skræk-effekter, og rummene egner sig til alle aldre.

I har 60 minutter til at finde frem til seriemorderen, og lykkes det ikke, vil han være over alle bjerge. Vores Escape rooms er godkendt og designet til maksimalt 5 personer i hvert escape room – er i flere kan i booke flere rum på samme tid.

 

 

Sværhedsgrad 5/6 Antal pers. 2-5 Scare factor 1/6

Slide Slide Slide Slide Slide

Escape Room “Bunkeren”

I Bunkeren træder du og dit team ind i et ægte beskyttelsesrum fra krigen. Bunkeren er beliggende kun 50 meter fra FunCenter, så du møder naturligvis bare op i centeret, som ved alle andre aktiviter, og så sørger vi for at guide jer til det hemmelige sted.

Missionen er klar – det er jeres opgave at afværge katastrofen i tide, og sørge for at den radioaktive bombe ikke springer!

Det kræver både logik og samarbejde mens du og dit team kæmper mod tiden. Bunkeren er det tredje rum i rækken hos FunCenter, og vi kan roligt love jer, at det bliver en fed oplevelse i de autentiske rammer.

Ligesom i vores andre Escape Rooms er der ikke deciderede skræk-effekter eller skuespillere, men den autentiske bunker kan virke en lille smule uhyggelig, og vi har derfor givet rummet en scarefactor på 2/6. Der er dog intet at være bange for, og rummet anbefales som de resterende rum til alle aldre.

Bunkeren er vores sværeste rum, så har du og dit team ikke erfaring med Escape Rooms anbefaler vi at I prøver Fængslet eller Morderen først. Vores Escape rooms er godkendt og designet til maksimalt 5 personer i hvert escape room – er i flere kan i booke flere rum på samme tid.

 

 

Sværhedsgrad 6/6 Antal pers. 2-5 Scare factor 2/6

Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide

 

149 kr. Fra 2-20 deltagere - 5 pers. pr. hold UDENDØRS ESCAPE GAME PRISER Pris pr. person inklusiv instruktion og afregning. Der bliver sat 120 minutter af i alt til aktiviteten.

120 MINUTTER

Udendørs Escape Game “Operation Mindfall”

Terrororganisationen Spider Tech har lækket en hjernevaskende virus i det globale vandsystem. Virussen er lige nu i dvale, men om 90 minutter vil de aktivere virussen fra deres sikre HQ-servere på Eternitgrunden i Aalborg, og derved få kontrol over verdens befolkning.

Operation Mindfall er et udendørs Escape Game, der strækker sig over en ca. 2 km lang rute. Vi blander de klassiske elementer fra de populære Escape Rooms med GPS-geocaching og augmented-reality. Udrustet med en iPad og en kuffert fyldt med spion gadgets, skal du og dit team rundt på Eternitgrunden omkring FunCenter og løse opgaver og gåder.

Mindfall kan opleves året rundt uanset vejr. Spillet er perfekt til både små og større grupper, da der kan spille op til 20 spillere på samme tid, med op til fem spillere på hvert hold. Spillets videoer, interface mv. er på engelsk, selve gåderne står både beskrevet på dansk og på engelsk. Afsæt 2 timer til hele oplevelsen med intro og afslutning.

Sværhedsgrad 4/6 Antal pers. 2-20 Scare factor 0/6

Slide Slide Slide Slide Slide

Mobilt escape game “Boksen”

Nicolas Flamel er blevet træt af det evige liv og har inden han gik bort gemt de vises sten i hans magiske boks. Det er nu dig og dit teams opgave af løse de magiske gåder og grave dybere ned i den kendte alkymist og troldmands hemmeligheder, i jagten på det evige liv – inden tiden løber ud.

Boksen er et mobilt ud af huset escape game. Boksen gemmer på et væld af gåder og puzzles, der kræver logisk og kreativ tankegang, men frem for alt teamwork og samarbejde. Lær at træne en drage, blande mystiske eliksirer og meget mere – Boksen er fyldt med overraskelser.

En FunCenter instruktør kommer ud til jeres adresse med Boksen, sætter hele boksen op, og er med til at guide jer hvis I skulle gå i stå under spillet. Boksen er ikke et linært escape game, hvilket betyder der er flere gåder der skal løses sideløbende. Dette gør det egner sig særlig godt til større grupper.

Afsæt ca. 2 timer til hele oplevelsen, med intro og afslutning.

Er du en del af en større gruppe kan vi på 15 minutter være klar til at tage en omgang mere med næste hold gæster. En ekstra omgang med Boksen koster 1.999 kr.

Vi har mulighed for at medbringe en ekstra Boks – så ønsker i at dyste mod hinanden på tid eller er i en stor gruppe kan i booke en ekstra Boks inkl. instruktør for 1.999 kr.

Pris inkl. 25 km kørsel 2.499 kr. herefter 4 kr. pr. km.

Sværhedsgrad 6/6 Antal pers. 2-6 Scare factor 1/6

Slide Slide Slide mobilt escape room Slide Slide

Mobilt escape game “Piraten”

Den berygtede pirat Black Beard har længe plyndret de syv verdens have, og har nu samlet Caribiens største skat. Du har med dit team endelig fundet frem til stedet, hvor den sagnomspundne skat er blevet gemt, men skynd jer, om kort tid bringer tidevandet de glubske pirater til gemmestedet.

Piraten er FunCenters andet mobile ude af huset escape game. Piraten består af fem skattekister med hver deres gåder og hemmeligheder. Piraten sætter hele jeres team på en eventyrlig rejse med udfordrende gåder, og store krav til samarbejde og kommunikation.

En FunCenter instruktør levere alle kisterne til jeres adresse og sætter det hele op. Herefter er instruktøren klar til at guide jer igennem spillet hvis I skulle sidde fast. Piraten mobile escape game egner sig til større grupper, da der er flere gåder og kister der skal løses sideløbende. Der er ikke blot en gåde der skal løses af gangen.

Afsæt ca. 2 timer til hele oplevelsen, med intro og afslutning.

Er i en større gruppe kan vi på 15 minutter være klar til at tage en omgang mere med næste hold gæster. En ekstra omgang med Piraten koster 1.499 kr.

Pris inkl. 25 km kørsel 3.750 kr. herefter 4 kr. pr. km.

Sværhedsgrad 5/6 Antal pers. 4-10 Scare factor 1/6

Slide Slide Slide Slide Slide mobilt escape game aalborg

Praktisk info til Escape Rooms

  • Mød op 15 minutter før jeres tid starter, så I kan nå at starte til tiden. Vi kan nemlig ikke forlænge jeres tid i den anden ende.
  • En af vores skarpe instruktører er altid til stede, og er altid parat til at svare på spørgsmål og give hints undervejs hvis der skulle være behov for det.
  • Vores escape Rooms er til maks. 5 personer ad gangen pr. rum, men du kan booke mere end et ad gangen til større grupper
  • Vores Escape Room er primært for voksne, men børn kan sagtens deltage, de kan blot ofte ikke gennemfør det alene uden voksnes hjælp.
  • Escape Rooms er IKKE fysisk krævende og kan klares i almindeligt tøj.
  • Gravide og folk med dårlig ryg kan sagtens deltage i Escape Rooms da det ikke er fysisk krævende
  • Vores rum er ikke “skræmmende” og i vil ikke opleve nogle chok-elementer undervejs
  • En Escape Room booking varer op til 1,5 time, da der også sættes tid af til instruks og afrunding udover de op til 60 min. i er inde i selve rummet.

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked