Escape Rooms hos FunCenter Aalborg

Kan du løse mordmysteriet, slippe ud af fængslet, finde de hemmelige planer i ubåden eller stoppe bomben?

Hos FunCenter Aalborg kan du prøve de populære Escape Rooms – Morderen, Fængslet, Ubåden & Bunkeren. Derudover har vi to nye mobile escape games, som vi kan tage med ud til jer samt et udendørs escape game, hvor i har 90 minutter til at stoppe terroristerne og derved bevare verdensfreden!

Escape Rooms er et oplevelseskoncept hvor du sammen med dit team, skal forsøge at slippe ud, eller løse de opsatte gåder inden tiden løber ud. Her kræver det både samarbejde, logisk og kreativ tænkning og en skarp hjerne at få succes og opklar mysterierne.

Konceptet er yderst populært, og hos FunCenter har vi gjort vores ypperste for at vores rum kan måle sig med de bedste. Vi har flere rum og koncepter samt sværhedsgrader at vælge imellem. I kan opleve rum med fængselstema, et mordmysterie, en hemmelig ubåd og escaperoom i en ægte gammel militær-bunker eller de spændende mobile- og udendørs escape games. Mulighederne er mange.

Vi har virkelig strammet os an for at skabe en original og fed oplevelse, og vi bygger selvfølgelig vores rum selv så du får en unik oplevelse.

Når du booker en tid i et af vores Escape Rooms sætter vi 1,5 time af til oplevelsen – så kan vi nemlig både nå en god instruks og afrunding – I har dog altid kun 60 minutter til at klare rummet og løse opgaven.

Escape Room konceptet har taget verden med storm, og er det perfekte valg til næsten alle typer af arrangementer – Læs meget mere om de fede rum og escape koncepter herunder.

Escape rooms i FunCenter:

 • Fængslet sværhedsgrad 4/6
 • Ubåden sværhedsgrad 5/6
 • Morderen sværhedsgrad 5/6
 • Bunkeren sværhedsgrad 6/6

Øvrige Escape koncepter

 • Piraten mobilt Escape game sværhedsgrad 7/6
 • Boksen mobilt Escape game sværhedsgrad 6/6
 • Mindfall udendørs Escape game sværhedsgrad 4/6
 • Pegasus online teambuilding/online Escape game sværhedsgrad 5/6

Escape Room “Fængslet”

I Fængslet bliver du og dit team for alvor sat på prøve! Her har du 60 minutter til at slippe ud af cellen mens vagten er væk, men det kræver både opfindsomhed og samarbejde, hvis det skal lykkes.

Rummet byder på en masse klassiske elementer, og elsker I thrillere og fængselsfilm er dette Escape Room et sikkert hit!

I fængsels cellen vil i støde på en række udfordrende gåder og opgaver som kan få selv de skarpeste hjerner på overarbejde. Lykkes du og dit team med opgaven kan I ånde lettet op og flygte ud i friheden.

Har du altid haft lyst til at teste dine egne udbryderevner i bedste Prison Break stil er dette rum lige noget for dig og dine venner, familie eller kollegaer. Vores Escape rooms er godkendt og designet til maksimalt 5 personer i hvert escape room – er i flere kan i booke flere rum på samme tid.

Dette rum anbefales hvis du har børn med da der er mange fysiske ting der skal findes, hvilket plejer at være en god måde at inddrage børnene på.

 

 

 

Escape Room “Morderen”

Her bliver du og dit team taget med direkte tilbage til 70’erne hvor I med samarbejde skal finde frem til seriemorderen, der huserer i Aalborg. Rummet er fyldt med gamle møbler, billeder og objekter, som kan sætte fantasien igang og føre dig tilbage til en anden tid.

Du bliver placeret på kriminalassistentens kontor, og skal finde frem til morderen – men det er lettere sagt end gjort, da den gådefulde og paranoide kriminalassistent har skjult alle sine beviser og filer i sagen via gåder og skjulte spor.

Dit team vil blive mødt af et super gennemført miljø, så I for alvor kan leve jer ind i historien og finde frem til morderen mens tiden tikker! I vores Escape Room er der ingen skræk-effekter, og rummene egner sig til alle aldre.

I har 60 minutter til at finde frem til seriemorderen, og lykkes det ikke, vil han være over alle bjerge. Vores Escape rooms er godkendt og designet til maksimalt 5 personer i hvert escape room – er i flere kan i booke flere rum på samme tid.

 

 

Escape Room “Bunkeren”

I Bunkeren træder du og dit team ind i et ægte beskyttelsesrum fra krigen. Bunkeren er beliggende kun 50 meter fra FunCenter, så du møder naturligvis bare op i centeret, som ved alle andre aktiviter, og så sørger vi for at guide jer til det hemmelige sted.

Missionen er klar – det er jeres opgave at afværge katastrofen i tide, og sørge for at den radioaktive bombe ikke springer!

Det kræver både logik og samarbejde mens du og dit team kæmper mod tiden. Bunkeren er det tredje rum i rækken hos FunCenter, og vi kan roligt love jer, at det bliver en fed oplevelse i de autentiske rammer.

Ligesom i vores andre Escape Rooms er der ikke deciderede skræk-effekter, men den autentiske bunker kan virke en lille smule uhyggelig, og vi har derfor givet rummet en scarefactor på 2/6. Der er dog intet at være bange for, og rummet anbefales som de resterende rum til alle aldre.

Bunkeren er vores sværeste rum, så har du og dit team ikke erfaring med Escape Rooms anbefaler vi at I prøver Fængslet eller Morderen først. Vores Escape rooms er godkendt og designet til maksimalt 5 personer i hvert escape room – er i flere kan i booke flere rum på samme tid.

 

 

 

Escape Room “Ubåden”

I Ubåden vil du og dit teams evner til at samarbejde for alvor blive sat på prøve. I er en del af den engelske efterretningstjeneste, og jeres team er blevet fanget og bliver er nu indespærret i en forladt russisk ubåd. Missionen lyder på at bryde ud af ubåden med russernes hemmelige angrebsplaner og slippe ud, inden ubåden bliver sprunget i luften af russerne for at slette deres spor.

Rummet er opbygget som en autentisk ubåd og sammenspil mellem æstetik, lyd, lys og andre spændende elementer, skaber de perfekte vilkår for en god oplevelse. Ubåden adskiller sig fra vores andre escape rooms, da der er flere gåder i gang på samme tid. Derfor er kommunikation nøglen til succes, og kan i mestre dette, når i måske ud inden de 60 minutter er gået!

I ubåden er der ikke deciderede skræk-effekter, men de autentiske rammer kan virke en smule uhyggelig, og vi har derfor givet rummet en scarefactor på 2/6. Der er dog intet at være bange for, og rummet anbefales som de resterende rum til alle aldre.

Vigtigt – minimum en person fra holdet skal være almindelig af bygning og kunne kravle igennem et rør undervejs i spillet. Derudover er jeres gruppe opdelt i starten af spillet.

Vores Escape rooms er godkendt og designet til maksimalt 5 personer i hvert escape room – er i flere kan I booke flere rum på samme tid.

Mobilt escape game “Boksen”

Nicolas Flamel er blevet træt af det evige liv og har inden han gik bort gemt de vises sten i hans magiske boks. Det er nu dig og dit teams opgave af løse de magiske gåder og grave dybere ned i den kendte alkymist og troldmands hemmeligheder, i jagten på det evige liv – inden tiden løber ud.

Boksen er et mobilt ud af huset escape game. Boksen gemmer på et væld af gåder og puzzles, der kræver logisk og kreativ tankegang, men frem for alt teamwork og samarbejde. Lær at træne en drage, blande mystiske eliksirer og meget mere – Boksen er fyldt med overraskelser.

Selvom Boksen er lavet som et mobilt escape game har du også mulighed for at booke det i FunCenter som et almindeligt Escape room, vi har indrettet et lokale til Boksen hvor det mobile escape game kan afvikles. Bemærk lokalet er ikke en del af oplevelsen, som i et almindeligt escape room. Prisen er den samme som de øvrige traditionelle Escape rooms når du prøver Boksen i FunCenter.

Ønsker du det mobile Escape room kommer til dig, kan du finde priser og læse mere om denne mulighed ved at trykke her

mobilt escape room

Udendørs Escape Game “Operation Mindfall”

Terrororganisationen Spider Tech har lækket en hjernevaskende virus i det globale vandsystem. Virussen er lige nu i dvale, men om 90 minutter vil de aktivere virussen fra deres sikre HQ-servere på Eternitgrunden i Aalborg, og derved få kontrol over verdens befolkning.

Operation Mindfall er et udendørs Escape Game, der strækker sig over en ca. 2 km lang rute. Vi blander de klassiske elementer fra de populære Escape Rooms med GPS-geocaching og augmented-reality. Udrustet med en iPad og en kuffert fyldt med spion gadgets, skal du og dit team rundt på Eternitgrunden omkring FunCenter og løse opgaver og gåder.

Mindfall kan opleves året rundt uanset vejr. Spillet er perfekt til både små og større grupper, da der kan spille op til 20 spillere på samme tid, med op til fem spillere på hvert hold. Spillets videoer, interface mv. er på engelsk, selve gåderne står både beskrevet på dansk og på engelsk. Afsæt 2 timer til hele oplevelsen med intro og afslutning.

Praktisk info til Escape Rooms

 • Mød op 15 minutter før jeres tid starter, så I kan nå at starte til tiden. Vi kan nemlig ikke forlænge jeres tid i den anden ende.
 • En af vores skarpe instruktører er altid til stede, og er altid parat til at svare på spørgsmål og give hints undervejs hvis der skulle være behov for det.
 • Vores escape Rooms er til maks. 5 personer ad gangen pr. rum, men du kan booke mere end et ad gangen til større grupper.
 • Vores Escape Room er primært for voksne, men børn kan sagtens deltage, de kan blot ofte ikke gennemfør det alene uden voksnes hjælp.
 • Escape Rooms er IKKE fysisk krævende og kan klares i almindeligt tøj.
 • Gravide og folk med dårlig ryg kan sagtens deltage i Escape Rooms da det ikke er fysisk krævende.
 • Vores rum er ikke “skræmmende” og i vil ikke opleve nogle chok-elementer undervejs.
 • Vores Escape rooms kan foregå på engelsk eller på dansk. Bemærk i Mindfall er der også engelske videoer, som ikke er oversat.
 • En Escape Room booking varer op til 1,5 time, da der også sættes tid af til instruks og afrunding udover de op til 60 min. i er inde i selve rummet.

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked