ESCAPE ROOMS

Aalborgs mest populære Escape Rooms med gådefulde og hjernevridende opgaver. Sjov teambuilding for alle aldre

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk

Escape Rooms hos FunCenter Aalborg

Kan du og dit team klar vores escape room udfordringer og gåder?

Hos FunCenter Aalborg kan du og dit team prøve de populære Escape Rooms – Morderen, Fængslet, Ubåden, Bunkeren og Boksen. Derudover har vi mobile escape games, som vi kan tage med ud af huset eller opsætte i vores lokaler, hvis i er en større gruppe. Et udendørs escape game tilbyder vi også.

Escape Rooms er et oplevelseskoncept hvor du sammen med dit team, skal forsøge at slippe ud, eller løse de opsatte gåder og mysterier inden tiden løber ud. Gåderne er designet således det både kræver samarbejde, logisk og kreativ tænkning, samt lidt fingersnilde, på den måde kommer hele teamet til at bidrage til den fælles opgaveløsning. Du kommer ikke til at svede eller bliver beskidt, derfor er escape rooms populært til mange forskellige typer af arrangementer.

Konceptet er yderst populært, og hos FunCenter har vi gjort vores ypperste for at vores rum kan måle sig med de bedste. Vi har flere rum og koncepter samt sværhedsgrader at vælge imellem. Vores instruktører sidder klar under spillet og kan hjælpe med hints hvis i får brug for hjælp til at komme videre.

Vi har virkelig strammet os an for at skabe en original og fed oplevelse, og vi bygger og designer selvfølgelig vores rum selv så du får en unik oplevelse.

Escape room priser

Pris pr. person

199 kr.

Min. betaling er for 3 personer, i kan sagtens være 2 personer, men der betales for min. 3 personer.

Escape rooms

Fængslet

sværhedsgrad 3/6

Morderen

sværhedsgrad 4/6

Ubåden

sværhedsgrad 4/6

Bunkeren

sværhedsgrad 5/6

Boksen

sværhedsgrad 7/6

Nye opdateret sværhedsgrader baseret på vores gæsters tider - lad os vejlede dig i det escape room der passer bedst til dig og din gruppe

Escape Room “Fængslet”

I Fængslet har du og dit team 60 minutter til at slippe ud af cellen mens vagten er væk, men det kræver både opfindsomhed og samarbejde, hvis det skal lykkes.

Har du altid haft lyst til at teste dine egne udbryderevner i bedste Prison Break stil er dette rum lige noget for dig og dine venner, familie eller kollegaer.

Vores Escape rooms er godkendt og designet til maksimalt 5 personer i hvert escape room – er i flere kan i booke flere rum på samme tid.

Escape Room “Morderen”

Sammen med dit team bliver I taget direkte tilbage til 70’erne, hvor I med godt samarbejde og kreativ tænkning skal finde frem til seriemorderen, der huserer i Aalborg.

Du bliver placeret på kriminalassistentens kontor, og skal finde frem til morderen – men det er lettere sagt end gjort, da den gådefulde og paranoide kriminalassistent har skjult alle sine beviser og filer i sagen via gåder og skjulte spor. I har 60 minutter til at finde frem til seriemorderen, og lykkes det ikke, vil han være over alle bjerge.

Vores Escape rooms er godkendt og designet til maksimalt 5 personer i hvert escape room – er i flere kan i booke flere rum på samme tid.

Escape Room “Bunkeren”

I Bunkeren træder du og dit team ind i et ægte beskyttelsesrum fra krigen. Missionen er klar – det er jeres opgave at afværge katastrofen inden 60 min., og sørge for at den radioaktive bombe ikke springer!

Det kræver både logik og samarbejde mens du og dit team kæmper mod tiden. Vi kan love jer, at det bliver en fed oplevelse i de autentiske rammer, bunkeren er vores største og et af de sværeste escape room til dato.

Vores Escape rooms er godkendt og designet til maksimalt 5 personer i hvert escape room – er i flere kan i booke flere rum på samme tid.

Escape Room “Ubåden”

I ubåden er jeres gruppe opdelt fra starten og fanget i hver sin ende af ubåden. Der er minimum en person fra gruppen der skal kravle igennem et rør, have almindelig kropsbygning og ikke og ikke bange for små rum.

Ubåden adskiller sig fra vores andre escape rooms, da der er flere gåder i gang på samme tid. Derfor er kommunikation nøglen til succes, og kan i mestre dette, slipper i måske ud inden de 60 minutter er gået!

Vores Escape rooms er godkendt og designet til maksimalt 5 personer i hvert escape room – er i flere kan I booke flere rum på samme tid.

Escape Room “Boksen”

I Boksen skal jeres gruppe finde Nicholas Flamels vise sten der kan give jer adgang til det evige liv. De vises sten befinder sig inde i Boksen. En magisk kasse der er låst med gåder fra alkymiens verden, besværgelser fra dødriget og magiske væsener. Boksen er inspireret af magiens verden og der er referencer til Harry Potter og andre eventyr film.

Boksen er ikke lineær opbygget, hvilket vil sige at der er flere gåder aktive på samme tid og skal løses, den egner sig derfor fint til en større gruppe, på trods af at Boksen er designet som et mobilt escape game, hvor selve rummet ikke er en del af spillet. Alle gåderne er i selve Boksen og rummet er blot lavet for at skabe stemningen omkring Boksen, men der er ingen rekvisitter der skal bruges i rummet. Hele omdrejnings punktet er omkring Boksen og de 12 gåder denne indeholder. Boksen er ubetinget vores sværeste escape room i FunCenter. Det har derfor sværhedsgrad 7 ud af 6, da meget få gennemfør uden at få hints undervejs.

Vores Escape rooms er godkendt og designet til maksimalt 5 personer i hvert escape room – er i flere kan I booke flere rum på samme tid.

Udendørs Escape game “Mindfall”

Terrororganisationen Spider Tech har lækket en hjernevaskende virus i det globale vandsystem. Virussen er lige nu i dvale, men om 90 minutter vil de aktivere virussen fra deres sikre HQ-servere på Eternitgrunden i Aalborg, og derved få kontrol over verdens befolkning.

Operation Mindfall er et udendørs Escape Game, der strækker sig over en ca. 2 km lang rute. Vi blander de klassiske elementer fra de populære Escape Rooms med GPS-geocaching og augmented-reality. Udrustet med en iPad og en kuffert fyldt med spion gadgets, skal du og dit team rundt på Eternitgrunden omkring FunCenter og løse opgaver og gåder.

Mindfall kan opleves året rundt uanset vejr. Spillet er perfekt til både små og større grupper, da der kan spille op til 20 spillere på samme tid, med op til fem spillere på hvert hold. Spillets videoer, interface mv. er på engelsk, selve gåderne står både beskrevet på dansk og på engelsk. Afsæt 2 timer til hele oplevelsen med intro og afslutning.

Mobile Escape games hos jer

I FunCenter tilbyder vi to mobile escape game oplevelser. Fælles for dem er at vores instruktør kommer til jeres location, opsætter de mobile escape games og afvikler arrangementet, hjælper til med hints hvis et hold skulle sidde fast undervejs. Vi har flere udgaver af spillene og kan derfor tage større grupper således i kan dyste mod hinanden.

Boksen
Boksen er yderst populær og bliver blandet andet brugt til personale arrangementer, pauser under konferencer og møder eller en sjov og anderledes fælles aktivitet hjemme i privaten. Boksen består af 15 gåder og puzzles af varierende sværhedsgrad, der i den grad har samarbejdet i fokus.

Mindfall
Vores populære udendørs escape game Mindfall kan gøres indendørs og stationært. Med denne udgave af det populære escape game, skal jeres team ikke ud og finde posterne men løse dem mens i sidder ved et bord. Gåderne skal løses ved hjælp af agent kufferten og den medfølgende ipad, der styr spillet.

Læs mere om vores ud af huset muligheder og se priser på at få “Boksen” eller “Operation Mindfall” ud af huset her

Hvilket Escape Room passer til dig?

Da vi har mange forskellige temaer og escape room koncepter, som alle på hver sin måde er unikke, kan det være svært at danne et overblik over hvilket escape room, der vil passe bedst til dig og dine venner eller kollegaer. Vi sidder klar på telefon og mail til at hjælpe med valg af escape room, således i får det rum der passer bedst til jer. Som udgangspunkt har vi følgende anbefalinger

Fængslet – passer godt til grupper der ikke er så erfarne og har prøvet escape rooms før. Et godt rum til begyndere og let øvet, også godt hvis der er børn med, da der er mange fysiske ting der skal findes i rummet.

Morderen – er det naturlige step videre efter Fængslet og sværhedsgraden har fået et løft, ideelt til grupper der kender konceptet eller kender hinanden godt, der er vant til at samarbejde og er klar på en udfordring.

Ubåden – et lidt alternativ escape room, da jeres gruppe er opdelt i hver sin ende af ubåden. Kræver høj grad af kommunikation og at minimum en fra gruppen kan kravle igennem et rør undervejs i spillet.

Bunkeren – meget autentisk escape room da det er bygget i en gammel bunker fra krigen, det er et svært rum som ikke anbefales til nybegyndere. Rummet er vores største escape room med mange rum.

Boksen – vores sværeste escape game, er et mobilt spil der kan spilles både i vores lokaler men kan også tages med ud af huset.

Mindfall – udendørs digitalt escape game der foregår rundt i området omkring FunCenters bygninger, kan også laves indendørs og stadionært og tages med ud af huset i et mødelokale eller lign.

Praktisk info

 • Mød op 15 minutter før jeres tid starter, så I kan nå at starte til tiden. Vi kan nemlig ikke forlænge jeres tid i den anden ende.
 • Ved ankomst skal i finde på et hold navn, som vi kan skrive på vores highscore liste hvis i kommer i top tre.
 • En instruktører følger med over overvågnings kameraer, og er altid parat til at svare på spørgsmål og give hints undervejs hvis der skulle være behov for det.
 • Vores escape Rooms er til maks. 5 personer ad gangen pr. rum, men du kan booke mere end et ad gangen til større grupper.
 • Vores Escape Room er primært for voksne, men børn kan sagtens deltage, de kan blot ofte ikke gennemfør det alene uden voksnes hjælp.
 • Escape Rooms er ikke fysisk krævende og kan klares i almindeligt tøj.
 • Gravide og folk med dårlig ryg kan sagtens deltage i Escape Rooms.
 • Vores rum er ikke “skræmmende” og i vil ikke opleve nogle chok-elementer undervejs.
 • Vores Escape rooms kan foregå på engelsk eller på dansk. Bemærk i Mindfall er der også engelske videoer, som ikke er oversat.
 • En Escape Room booking varer op til 1,5 time, da der også sættes tid af til instruks og afrunding udover de op til 60 min. i er inde i selve rummet. Vores udendørs escape game varer op til 2 timer.
 • Efter i er færdige i vores escape rooms tager vi et gruppe billede med jeres tid og hold navn og sender til jer. Vi bruger ikke billederne og sletter den når er afsendt til jer.

KOMBINER MED ANDRE AKTIVITETER

Kombiner escape rooms med vores andre aktiviteter. Husk at I betaler for minimum 4 personer, ved pakkeløsningerne.

Eksempel 1

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal

249 kr. pris pr. person

Eksempel 2

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

PAINTBALL

Inkl. 50 kugler. Spilles indendørs

298 kr. pris pr. person

Eksempel 3

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

LASERGAME

Spilles indendørs

298 kr. pris pr. person

Eksempel 4

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

90 minutter

ESCAPE ROOM

Vælg mellem flere forskellige

348 kr. pris pr. person