Escape Rooms

ESCAPE ROOMS

Aalborgs mest populære Escape Rooms med gådefulde og hjernevridende opgaver. Sjov teambuilding for alle aldre

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk
Escape Rooms

Escape Rooms i Aalborg

Kan du og dit team klare vores escape room udfordringer og gåder?

Hos FunCenter Aalborg kan du og dit team prøve de populære Escape Rooms – Morderen, Fængslet, Ubåden, Bunkeren, Junglen og Boksen. Derudover har vi mobile escape games, som vi kan tage med ud af huset eller opsætte i vores lokaler, hvis i er en større gruppe.

Escape Rooms er et oplevelseskoncept hvor du sammen med dit team, skal forsøge at slippe ud, eller løse de opsatte gåder og mysterier inden tiden løber ud. Gåderne er designet således det både kræver samarbejde, logisk og kreativ tænkning, samt lidt fingersnilde, på den måde kommer hele teamet til at bidrage til den fælles opgaveløsning. Du kommer ikke til at svede eller blive beskidt, derfor er escape rooms populært til mange forskellige typer af arrangementer.

Konceptet er yderst populært, og hos FunCenter har vi gjort vores ypperste for at vores rum kan måle sig med de bedste. Vi har flere rum og koncepter samt sværhedsgrader at vælge imellem, så der er noget for alle både nybegyndere og erfarne, børn og voksne. Vores instruktører sidder klar under spillet og kan hjælpe med hints hvis i får brug for hjælp til at komme videre.

Vi har virkelig strammet os an for at skabe en original og fed oplevelse, og vi bygger og designer selvfølgelig vores rum selv så du får en unik oplevelse.

Escape Room
Pr. person 199 kr.

Escape rooms

Fængslet

sværhedsgrad 4/6

Morderen

sværhedsgrad 4/6

Ubåden

sværhedsgrad 4/6

Bunkeren

sværhedsgrad 5/6

Junglen

sværhedsgrad 6/6

Boksen

sværhedsgrad 6/6

Nye opdaterede sværhedsgrader baseret på vores gæsters tider - lad os vejlede dig i det escape room der passer bedst til dig og din gruppe

Escape Room “Fængslet”

I Fængslet har du og dit team 60 minutter til at slippe ud af cellen mens vagten sover, men det kræver både opfindsomhed og samarbejde, hvis det skal lykkes.

Har du altid haft lyst til at teste dine egne udbryderevner i bedste Prison Break stil er dette rum lige noget for dig og dine venner, familie eller kollegaer.

Vores Escape rooms er godkendt og designet til maksimalt 5 personer i hvert escape room – er i flere kan i booke flere rum på samme tid.

Escape Room “Morderen”

Sammen med dit team bliver I taget direkte tilbage til 70’erne, hvor I med godt samarbejde og kreativ tænkning skal finde frem til seriemorderen, der huserer i Aalborg.

Du bliver placeret på kriminalassistentens kontor, og skal finde frem til morderen – men det er lettere sagt end gjort, da den gådefulde og paranoide kriminalassistent har skjult alle sine beviser og filer i sagen via gåder og skjulte spor. I har 60 minutter til at finde frem til seriemorderen, og lykkes det ikke, vil han være over alle bjerge.

Vores Escape rooms er godkendt og designet til maksimalt 5 personer i hvert escape room – er i flere kan i booke flere rum på samme tid.

Escape Room “Bunkeren”

I Bunkeren træder du og dit team ind i et ægte beskyttelsesrum fra krigen. Missionen er klar – det er jeres opgave at afværge katastrofen inden 60 min., og sørge for at den radioaktive bombe ikke springer!

Det kræver både logik og samarbejde mens du og dit team kæmper mod tiden. Vi kan love jer, at det bliver en fed oplevelse i de autentiske rammer, bunkeren er vores største rum, og det er  på skalaen over et af de sværeste rum vi har.

Vores Escape rooms er godkendt og designet til maksimalt 5 personer i hvert escape room – er i flere kan i booke flere rum på samme tid.

Escape Room “Ubåden”

I ubåden er jeres gruppe opdelt fra starten og fanget i hver sin ende af ubåden. Der er minimum en person fra gruppen der skal kravle igennem et rør, have almindelig kropsbygning og ikke være bange for små rum.

Ubåden adskiller sig fra vores andre escape rooms, da der er flere gåder i gang på samme tid. Derfor er kommunikation nøglen til succes, og kan i mestre dette, slipper i måske ud inden de 60 minutter er gået!

Vores Escape rooms er godkendt og designet til maksimalt 5 personer i hvert escape room – er i flere kan I booke flere rum på samme tid.

OBS: Hvis du har en pacemaker anbefales det ikke, at du prøver Ubåden.

Escape Room “Junglen”

Jeres fly er styrtet ned i junglen, jeres team af skattejægere er blevet angrebet, fanget og forgiftet af den lokale indianer stamme. I har nu 60 min. til at bryde ud af fængslet, finde en modgift og sende et signal med jeres koordinater til eftersøgningsholdet.

Junglen er et rum vi har overtaget af den tidligere Escape virksomhed der lå i Frederikshavn, har du derfor prøvet “Amazonas” hos dem, vil der være elementer i dette escape room du kan genkende!

Vores Escape rooms er godkendt og designet til maksimalt 5 personer i hvert escape room – er i flere kan I booke flere rum på samme tid.

Escape Room “Boksen”

I Boksen skal jeres gruppe finde Nicholas Flamels vise sten der kan give jer adgang til det evige liv. De vises sten befinder sig inde i Boksen. En magisk kasse der er låst med gåder fra alkymiens verden, besværgelser fra dødriget og magiske væsener. Boksen er inspireret af magiens verden og der er referencer til Harry Potter og andre eventyr film.

Boksen er ikke lineær opbygget, hvilket vil sige at der er flere gåder aktive på samme tid og skal løses, den egner sig derfor fint til en større gruppe, på trods af at Boksen er designet som et mobilt escape game, hvor selve rummet ikke er en del af spillet. Alle gåderne er i selve Boksen og rummet er blot lavet for at skabe stemningen omkring Boksen, men der er ingen rekvisitter der skal bruges i rummet. Hele omdrejnings punktet er omkring Boksen og de 14 gåder denne indeholder. Boksen er et af vores sværeste escape room i FunCenter, og har en sværhedsgrad der hedder 6 ud af 6.

Vores Escape rooms er godkendt og designet til maksimalt 5 personer i hvert escape room – dog har vi flere Bokse, så hvis I er et stort hold, har vi mulighed for at sætte flere af vores Boksen escape games op inde i vores eventhaller. Vi kan have op til 80 gæster i gang på samme tid med at løse mystiske og udfordrende escape gåder. Vi har 11 magiske escape bokse, som kan sættes op i vores eventhaller. I en kombination med vores andre escape rooms, vil der derfor være plads til 80 personer på samme tid. Så selvom I skal holde et større personalearrangement, så tøv ikke med at kontakte os.

Mobile Escape games hos jer

I FunCenter tilbyder vi to mobile escape game oplevelser. Fælles for dem er at vores instruktør kommer til jeres location, opsætter de mobile escape games og afvikler arrangementet, hjælper til med hints hvis et hold skulle sidde fast undervejs. Vi har flere udgaver af spillene og kan derfor tage større grupper således i kan dyste mod hinanden.

Boksen
Boksen er yderst populær og bliver blandet andet brugt til personale arrangementer, pauser under konferencer og møder eller en sjov og anderledes fælles aktivitet hjemme i privaten. Boksen består af 14 gåder og puzzles af varierende sværhedsgrad, der i den grad har samarbejdet i fokus. Vi har 11 Bokse, så vi har mulighed for at sætte spillet op til 55 personer på samme tid.

Mindfall
Vores populære udendørs escape game Mindfall kan gøres indendørs og stationært. Med denne udgave af det populære escape game, skal jeres team ikke ud og finde posterne men løse dem mens i sidder ved et bord. Gåderne skal løses ved hjælp af agent kufferten og den medfølgende ipad, der styrer spillet.

Læs mere om vores ud af huset muligheder og se priser på at få “Boksen” eller “Operation Mindfall” ud af huset her

 

Hvilket Escape Room passer til dig?

Da vi har mange forskellige temaer og escape room koncepter, som alle på hver sin måde er unikke, kan det være svært at danne et overblik over hvilket escape room, der vil passe bedst til dig og dine venner eller kollegaer. Vi sidder klar på telefon og mail til at hjælpe med valg af escape room, således i får det rum der passer bedst til jer. Som udgangspunkt har vi følgende anbefalinger

Fængslet – passer godt til grupper der ikke er så erfarne og har prøvet escape rooms før. Et godt rum til begyndere og let øvet, også godt hvis der er børn med, da der er mange fysiske ting der skal findes i rummet.

Morderen – passer også godt til grupper der ikke er så erfarne i escape rooms, men har mod på en fed udfordring. Et fedt rum i 70’er stil, hvor der skal bruges logisk tankegang og samarbejde for at den korrekte morder kan findes.

Ubåden – et lidt alternativt escape room, da jeres gruppe er opdelt i hver sin ende af ubåden. Kræver høj grad af kommunikation og at minimum en fra gruppen kan kravle igennem et rør undervejs i spillet.

Bunkeren – meget autentisk escape room da det er bygget i en gammel bunker fra krigen, det er et svært rum som ikke anbefales til nybegyndere. Rummet er vores største escape room med mange rum.

Junglen – det rum med flest gåder og puzzles, gåderne er ikke de sværeste men der er mange af dem. Rummet er en version 2 af Amazonas der har været opstillet i Frederikshavn. Har du derfor prøvet rummet i Frederikshavn vil der være nogle genkendelige gåder.

Boksen – vores sværeste escape game, er et mobilt spil der kan spilles både i vores lokaler men kan også tages med ud af huset.

Praktisk info

 • Mød op 15 minutter før jeres tid starter, så I kan nå at starte til tiden. Vi kan nemlig ikke forlænge jeres tid i den anden ende.
 • Ved ankomst skal i finde på et hold navn, som vi kan skrive på vores highscoreliste da i naturligvis slår rekord;)
 • En instruktør følger med på overvågnings kameraer, og er altid parat til at svare på spørgsmål og give hints undervejs hvis der skulle være behov for det.
 • Vores rum er til maks. 5 personer ad gangen pr. rum, men du kan booke mere end et ad gangen hvis i er en større gruppe.
 • Vores rum er primært for voksne, men børn kan sagtens deltage, de kan blot ofte ikke gennemføre det alene uden voksnes hjælp.
 • Escape Rooms er ikke fysisk krævende og kan klares i almindeligt tøj.
 • Gravide og folk med dårlig ryg kan sagtens deltage i Escape Rooms.
 • Vores rum er ikke “skræmmende” og i vil ikke opleve nogle chok-elementer undervejs.
 • Vores rum kan foregå på engelsk eller på dansk.
 • En booking varer op til 1,5 time, da der også sættes tid af til instruks og afrunding udover de op til 60 min. i er inde i selve rummet. Men i vil nok være færdige før de 90 min.
 • Efter i er færdige i vores rum tager vi et gruppe billede med jeres tid og hold navn og sender til jer. Vi bruger ikke billederne og sletter det når det er afsendt til jer.
Escape Rooms

KOMBINER MED ANDRE AKTIVITETER

Kombiner escape rooms med vores andre aktiviteter. Husk at I betaler for minimum 4 personer, ved pakkeløsningerne.

Escape Rooms

Eksempel 1

Escape Rooms

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal

259 kr. pris pr. person

Eksempel 2

Escape Rooms

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

LASERGAME

ELLER

PAINTBALL

Inkl. 50 kugler. Spilles indendørs

318 kr. pris pr. person

Eksempel 3

Escape Rooms

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

90 minutter

ESCAPE ROOM

Vælg mellem flere forskellige

358 kr. pris pr. person

Eksempel 4

Escape Rooms

90 minutter

KAJAKPOLO

Spil kajakpolo i Østre Havn

60 minutter

PAUSE

Bad og omklædning i FunCenter

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

458 kr. pris pr. person

Eksempel 5

Escape Rooms

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

359 kr. pris pr. person

Eksempel 6

Escape Rooms

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

PAINTBALL

Inkl. 50 kugler. Spilles indendørs

418 kr. pris pr. person

Eksempel 7

Escape Rooms

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

90 minutter

ESCAPE ROOM

Vælg mellem flere forskellige

458 kr. pris pr. person

Eksempel 8

Escape Rooms

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

LASERGAME

Spilles indendørs

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

90 minutter

ESCAPE ROOM

Vælg mellem flere forskellige

517 kr. pris pr. person

Vil du prøve flere rum?

Vi driver også escape room virksomheden Getout Escape games i Aalborg, så har du prøvet alle vores rum i FunCenter Aalborg, men ikke kan få nok af escape oplevelserne kan vi anbefale dig at prøve vores rum i Getout. Du kan læse mere om rummene her.