BOOK ÅRETS SJOVESTE JULEFROKOST ALLEREDE NU!

Læs mere her
Events hos jer

EVENTS HOS JER

Få besøg af vores sjove instruktører og aktiviteter hos jer. Perfekt til firmaarrangementet i eget hus!

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk
Events hos jer

Events hos jer

Vi har over 30 aktiviteter, som vi kan tage med ud til jer og skabe det fedeste events!

Kunne du tænke dig at lave en sjov og anderledes aktivitet til en dag med kollegaerne, ekstra underholdning til studiestarten, skolefesten eller noget helt fjerde – og vil du gerne afholde det hjemme eller på arbejdspladsen?

Så er det FunCenter Aalborg, du skal have fat i! Vores erfarne eventkoordinatorer skræddersyer events med sjove aktiviteter til private og erhverv, og eventet bliver afholdt på en lokation efter dit valg. Vi arrangerer alt fra få timers underholdning til heldagsarrangementer, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig og få tilsendt et uforpligtende tilbud. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker, behov og budget, og vi skræddersyer eventet i samspil med dig.

Hos FunCenter Aalborg er vi eksperter med erfaring! Vi har arrangeret mange forskellige typer af events siden september 2010, hvor vi blandt andet har underholdt 400 mennesker til et personalearrangement i Kolding og stået med Lokumsræs i Skive for 300 medarbejdere til deres årlige medarbejderdag. Vores opgaver og løsninger er meget alsidige, og vi har et bredt udvalg af aktiviteter. Vi sender altid vores eventinstruktører med ud til jer, hvor de sørger for, at sikkerheden og humøret er i top fra start til slut, så I får en mindeværdig oplevelse, hvor I ikke skal tænke på noget.

Vælg mellem mange forskellige aktiviteter:

 • BALLEBOLD – iført velcrodragter
 • BOKSEN – mobilt escape game
 • BUBBLE SOCCER – fodbold med en stor boble på overkroppen
 • BUESKYDNINGS BATTLE – dødbold med bue og pil
 • FODBOLD BOWLING – med promillebriller
 • FODBOLD DART – stor oppustelig dartskive og velcrobolde
 • FUN ANIMAL RACE – sjove mekaniske dyr
 • FUNBATTLE – med velcrovest og kastebolde
 • HAMSTER RUN – kæmpe, oppustelige bolde
 • HUMAN FOOTBALL TABLE – hvor du selv er spilleren
 • KAJAKPOLO – kræver adgang til vandareal
 • LASERGAME – spilles både ude og inde
 • LOKUMSRÆS – kørende elektriske toiletter
 • LOWRIDERS – hurtige bevægelser og teamwork
 • OPERATION MINDFALL – mobilt escape game
 • PAINTBALL – vi har styr på alle tilladelserne
 • PROMILLE SPIL – med de populære promillebriller
 • RODEOTYR – bliv siddende på tyren
 • SKYDEBANE – bue og pil, pusterør, luftgevær mv.
 • SUMOBRYDNING – dragter til både børn og voksne
Events hos jer

BALLEBOLD

MÅSEN I VEJRET!

Ballebold er en aktivitet, hvor I kan komme hinanden ved på lovlig vis. I vil blive iført velcrodragter, hvor I skal gribe bolden enten på velcro-stykket på brystet eller på numsen. Det gælder selvfølgelig om at høste så mange point som muligt og det gøres ved at gribe bolden enten med brystet eller numsen i en af scoringszonerne.

En super sjov aktivitet, som bringer lidt sved frem på panden og samtidig ryster jer godt sammen, fordi I får lov til rigtig at komme tæt på hinanden. Aktiviteten kan både spilles indenfor og udendørs.

Vejledende startpris 2299,-
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Events hos jer

BOKSEN - MOBILT ESCAPE GAME

SE HVOR HURTIGT I KAN LØSE GÅDERNE - ELLER DYST MOD HINANDEN!

Det er ikke nogen hemmelighed, at det helt store hit blandt alle aldersgrupper er Escape Rooms! Hos FunCenter Aalborg tilbyder vi vores mobile Escape Game BOKSEN, som sætter samarbejde, kommunikation og kreativ samt logisk tænkning på prøve. Vi kan tage op til 11 bokse med ud til jer, og I kan være op til 6 personer på hvert hold, og så kan I dyste mod hinanden på både tid og antal hints.

Boksen passer perfekt til en aktiv pause til mødet, konferencen eller til en anderledes aktivitet hjemme i stuen. Boksen består af 15 gåder og puzzles, der sætter samarbejdet i fokus. En eventinstruktør kommer ud med boksene og er klar til at vejlede jer igennem Boksen, hvis I får brug for hjælp. Boksen kræver ikke andet end et stort bord, og I har 60 minutter til at gennemføre spillet. I skal dog sætte 90 minutter af til hele oplevelsen, så I kan få en god introduktion og en god afslutning.

Vejledende startpris 1.999, – (op til 6 personer).
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Er I en større gruppe kan vi på 15 minutter være klar til at tage endnu en omgang med det næste hold gæster. En ekstra omgang med Boksen koster 1.599 kr.

Events hos jer

BUBBLE SOCCER

HVOR TACKLINGER ER TILLADT!

En populær aktivitet i FunCenter Aalborg, som vi også kan tage med ud til jer. Her spiller I fodbold, mens I har en stor Bubble omkring hver person. Det er derfor tilladt at tackle hinanden lidt mere, end hvad dommeren normalt tillader på fodboldbanen. Dette er et perfekt valg, når deltagerne vil have fart over feltet, et godt grin og muligheden for at komme hinanden ved på en anderledes måde.

Vi har både store og små bubbles, hvilket vil sige, at børn fra 160 cm. også kan prøve kræfter med denne aktivitet. Denne aktivitet skal foregå på et åbent græsområde eller indendørs, og der skal være strøm tilgængeligt. Der er plads op til 12 deltagere på banen.

Vejledende startpris 3299,-
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Events hos jer

BUESKYDNINGS BATTLE

FIND DEN INDRE ROBIN HOOD FREM!

Dette er en sjov og actionfyldt aktivitet, hvor det går ud på at eliminere modstanderholdet med bue og pil. Hver deltager bliver udstyret med en maske og en bue, og så gælder det om at få fat i pilene, som ligger rundt omkring på sin banehalvdel og skyde modstanderen. Pilene har skumgummi i enden, hvilket gør, at det ikke gør ondt at blive ramt.

Det er den perfekte mulighed for få lov til at skyde på andre, uden det gør ondt. Her er der garanti for sjove minder, når deltagerne skal lære at bruge en bue og en pil og efterfølgende skal prøve at ramme hinanden. Aktiviteten anbefales fra 12 år og op, da det kan være svært at spænde buen op. Bueskydning er en aktivitet, hvor I får pulsen op, mens I har det sjovt og får skudt løs på hinanden. Der er plads op til 10 personer på banen.

Vejledende startpris 2499,-
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Events hos jer

FODBOLD BOWLING

HVEM ER EN KEGLE TIL AT RAMME BOLDEN?

Fodbold Bowling er en kombination mellem fodbold og bowling, som navnet afslører. Her skal I enten som hold eller individuelt “fodboldbowle” om at vælte flest bowlingkegler. Vi skruer samtidig op for promillen ved at give jer et par promillebriller på. På den måde krydrer vi den i forvejen sjove aktivitet, så I helt sikkert kommer til at grine af og med hinanden, når der bliver lavet en ordentlig skævert eller når der er én, som slet ikke kan ramme bolden.

En sjov aktivitet der passer til alle aldre og kan laves, hvor som helst og når som helst!

Vejledende startpris 2299,-
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Events hos jer

FODBOLD DART

KAN DU SKYDE BOLDEN I BULLSEYE?

Denne aktivitet har det bedste fra to verdner – Fodbold og Dart! Her får deltagerne testet sin sparketeknik og præcision, når de skal sparke velcrobolde afsted mod den store, oppustelige dartskive med velcro på. Aktiviteten er sjov for alle aldre, og hvis deltagerne har let ved at høste point, så har vi et par promillebriller klar.

Dartskiven er 2×2 meter og vi står selvfølgelig klar med kyndig instruks, bolde og styr på stillingen blandt holdene.

Dartskiven kan bruges både inde og ude, men kræver at der er strøm tilgængeligt.

Vejledende startpris: 2499,-
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.