Events hos jer

EVENTS HOS JER

Få besøg af vores sjove instruktører og aktiviteter hos jer. Perfekt til firmaarrangementet i eget hus!

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk
Events hos jer

Events hos jer

Vi har over 30 aktiviteter, som vi kan tage med ud til jer og skabe det fedeste events!

Kunne du tænke dig at lave en sjov og anderledes aktivitet til en dag med kollegaerne, ekstra underholdning til studiestarten, skolefesten eller noget helt fjerde – og vil du gerne afholde det hjemme eller på arbejdspladsen?

Så er det FunCenter Aalborg, du skal have fat i! Vores erfarne eventkoordinatorer skræddersyer events med sjove aktiviteter til private og erhverv, og eventet bliver afholdt på en lokation efter dit valg. Vi arrangerer alt fra få timers underholdning til heldagsarrangementer, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig og få tilsendt et uforpligtende tilbud. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker, behov og budget, og vi skræddersyer eventet i samspil med dig.

Hos FunCenter Aalborg er vi eksperter med erfaring! Vi har arrangeret mange forskellige typer af events siden september 2010, hvor vi blandt andet har underholdt 400 mennesker til et personalearrangement i Kolding og stået med Lokumsræs i Skive for 300 medarbejdere til deres årlige medarbejderdag. Vores opgaver og løsninger er meget alsidige, og vi har et bredt udvalg af aktiviteter. Vi sender altid vores eventinstruktører med ud til jer, hvor de sørger for, at sikkerheden og humøret er i top fra start til slut, så I får en mindeværdig oplevelse, hvor I ikke skal tænke på noget.

Events hos jer

Vælg mellem mange forskellige aktiviteter

Er du i tvivl, så kontakt os. Vi vil altid gerne hjælpe dig med at vælge de aktiviteter, der passer til jeres arrangement.

Events hos jer
 • BALLEBOLD – iført velcrodragter
 • BOKSEN – mobilt escape game
 • BUBBLE SOCCER – fodbold med en stor boble på overkroppen
 • BUESKYDNINGS BATTLE – dødbold med bue og pil
 • DOBBELT SUMO FORHINDRINGSBANE – sumodragter til to personer
 • FODBOLD BOWLING – med promillebriller
 • FODBOLD DART – stor oppustelig dartskive og velcrobolde
 • FUN ANIMAL RACE – sjove mekaniske dyr
 • FUNBATTLE – med velcrovest og kastebolde
 • HAMSTER RUN – kæmpe, oppustelige bolde
 • HUMAN FOOTBALL TABLE – hvor du selv er spilleren
 • KAJAKPOLO – kræver adgang til vandareal
 • LASERGAME – spilles både ude og inde
 • LOKUMSRÆS – kørende elektriske toiletter
 • LOWRIDERS – hurtige bevægelser og teamwork
 • OPERATION MINDFALL – mobilt escape game
 • PAINTBALL – vi har styr på alle tilladelserne
 • PROMILLE FUGLEKAST – kast med fugle
 • PROMILLE SPIL – med de populære promillebriller
 • RODEOTYR – bliv siddende på tyren
 • SKYDEBANE – bue og pil, pusterør, luftgevær mv.
 • SUMOBRYDNING – dragter til både børn og voksne
 • TEAMBUDILING – læs mere nederst på siden
Events hos jer

LOKUMSRÆS

GIV DEN FULD GAS PÅ TØNDEN!

Mangler I et sjovt indslag til jeres arrangement, hvor der gerne må være lidt fart over feltet, så er lokumsræs det oplagte valg – vi garanterer, at det er SKIDE skægt. Vores lokummer er helt sikkert sjovere, end dem I har derhjemme. De er udstyret med en motor, så de via et håndtag kan køre, og det er ikke nødvendigvis en fordel, at I har mange år og timers erfaring med at sidde på potten.

Aktiviteten er nem at sætte op, og det er nemt at lave en bane efter jeres smag og behov. Bonus er, at denne aktivitet både kan bruges til konkurrence, men samtidig også til et sjov og skævt indslag, som I ikke prøver hver dag. Aktiviteten skal foregå på et fladt underlag, men kan køre både inde og ude. I prisen indgår to lokummer.

Vejledende startpris 3499,-
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Events hos jer

FUN ANIMAL RACE

VORES DYR BLIVER ALDRIG TRÆTTE!

Fun Animal Race skaber morsomme øjeblik og grin, og så bliver vores mekaniske dyr aldrig trætte. De drives hverken af strøm eller benzin, men rider fremad, når man bevæger sig op og ned i sædet. Der dystes i to hold, hvor det gælder om at få hver holdkammerat gennem banen, og det hold som først har fået alle holdkammeraterne igennem, har vundet.

Det er en virkelig populær aktivitet blandt alle aldre, da det næsten er lige så sjovt at se på, som det er at ride på dyrene. Fun Animals kommer i to størrelser og er nemme at styre, så selv de mindste kan være med. Her bliver der skabt gode samtaleemner hele vejen rundt, mens deltagerne får sig et godt grin.

Aktiviteten er nem at sætte op, og det er nemt at lave en bane efter jeres smag og behov. Bonus er, at denne aktivitet både kan bruges til konkurrence, men samtidig også til et sjov og skævt indslag, som I ikke prøver hver dag. Aktiviteten skal foregå på et fladt underlag, men kan køre både inde og ude, og i prisen indgår to Fun Animals.

Vejledende startpris 2999,-
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Events hos jer

LASERGAME

I VÆLGER BANEN - VI KOMMER MED VÅBEN!

Lasergame er et kæmpe hit for alle aldre. Kunne I tænke jer en fed omgang Lasergame i jeres egen baghave, ude på virksomheden eller måske på legepladsen ved institutionen? Udstyret med pandebånd og våben er I klar til at gå på jagt og skyde efter hinanden. Vores udstyr skyder med harmløse infrarøde stråler, men med både lydeffekter og vibrationer, skal pulsen nok komme op. Vi har det nyeste og mest præcise udstyr på markedet, som er så brugervenligt, at selv de mindste kan være med. Dog anbefaler vi, at børn er fra 6 år og op for at kunne forstå spillets regler og konceptet.

Vi har erfaring med at skabe en fed krigsstemning, uanset om det er i et skovområde, klitplantage, biblioteker eller i et kontormiljø. Lasergame er for alle og kan spilles stort set alle steder – og vi kommer gerne ud til jer og arrangerer en fed omgang action! Så længe I har banen, så kommer vi ud til jer med alt udstyret og en super sej instruktør til instruks og sjov og ballade. I den vejledende startpris er der 2 timers spil inkl. intro og afslutning.

Vejledende startpris 2799,- for 10 våben.

Vejledende startpris 4699,- for 24 våben.

Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Events hos jer

BOKSEN - MOBILT ESCAPE GAME

SE HVOR HURTIGT I KAN LØSE GÅDERNE - ELLER DYST MOD HINANDEN!

Det er ikke nogen hemmelighed, at det helt store hit blandt alle aldersgrupper er Escape Rooms! Hos FunCenter Aalborg tilbyder vi vores mobile Escape Game BOKSEN, som sætter samarbejde, kommunikation og kreativ samt logisk tænkning på prøve. Vi kan tage op til 3 bokse med ud til jer, og I kan være op til 6 personer på hvert hold, og så kan I dyste mod hinanden på både tid og antal hints.

Boksen passer perfekt til en aktiv pause til mødet, konferencen eller til en anderledes aktivitet hjemme i stuen. Boksen består af 15 gåder og puzzles, der sætter samarbejdet i fokus. En eventinstruktør kommer ud med boksene og er klar til at vejlede jer igennem Boksen, hvis I får brug for hjælp. Boksen kræver ikke andet end et stort bord, og I har 60 minutter til at gennemføre spillet. I skal dog sætte 90 minutter af til hele oplevelsen, så I kan få en god introduktion og en god afslutning.

Vejledende startpris 1.999, – (op til 6 personer).
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Er I en større gruppe kan vi på 15 minutter være klar til at tage endnu en omgang med det næste hold gæster. En ekstra omgang med Boksen koster 1.599 kr.

Events hos jer

OPERATION MINDFALL

KAN I STOPPE EN INTERNATIONAL TERRORORGANISATION?

Det er ikke nogen hemmelighed, at det helt store hit blandt alle aldersgrupper er Escape Rooms! Hos FunCenter Aalborg tilbyder vi vores mobile Escape Game OPERATION MINDFALLD, som sætter kommunikation, kreativ tænkning, logiske løsninger og samarbejde på prøve.

OPERATION MINDFALL er et digitalt Escape Game, hvor jeres team bliver udrustet med en agentkuffert fyldt med spiongadgets! Spillet udfolder sig på en iPaden, hvor I kan trykke på forskellige gåder, som I sammen skal løse for at stoppe den internationale terrororganisation SpiderTech. I vil undervejs bevæge jer dybere og dybere ned i SpiderTech, som har lækket en hjernevaskende virus i det globale vandsystem. Virussen er lige nu i dvale, men om 90 minutter vil de aktivere virussen fra deres sikre HQ-servere, og derved få kontrol over verdens befolkning.

OPERATION MINDFALL passer perfekt til en aktiv pause til mødet, konferencen eller til en anderledes aktivitet hjemme i stuen. Spillet består af et væld af gåder, som sætter samarbejdet på prøve. En eventinstruktør kommer ud til jer med jeres agentkufferter, og så skal I sammen som hold redde verdenen!

Vejledende startpris 1.999, – (op til 5 personer).
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Er I en større gruppe, kan vi medbringe op til 8 kufferter, så I alle kan være hemmelige agenter på samme tid! Hvem redder verden først?

En ekstra kuffert koster 1.599 kr.

Events hos jer

BUBBLE SOCCER

HVOR TACKLINGER ER TILLADT!

En populær aktivitet i FunCenter Aalborg, som vi også kan tage med ud til jer. Her spiller I fodbold, mens I har en stor Bubble omkring hver person. Det er derfor tilladt at tackle hinanden lidt mere, end hvad dommeren normalt tillader på fodboldbanen. Dette er et perfekt valg, når deltagerne vil have fart over feltet, et godt grin og muligheden for at komme hinanden ved på en anderledes måde.

Vi har både store og små bubbles, hvilket vil sige, at børn fra 160 cm. også kan prøve kræfter med denne aktivitet. Denne aktivitet skal foregå på et åbent græsområde eller indendørs, og der skal være strøm tilgængeligt. Der er plads op til 12 deltagere på banen.

Vejledende startpris 3299,-
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.