Blå Mandag

BLÅ MANDAG

Hold Blå Mandag hos FunCenter i Aalborg og vælg mellem en masse fede aktiviteter der vil gøre dagen helt uforglemmelig.

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk
Blå Mandag

Blå Mandag i Aalborg

Hold den fedeste Blå Mandag I FunCenter, Aalborg. Vi har noget for alle!

Skal du, eller kender du nogen, der snart skal holde blå mandag?

Så skal det selvfølgelig gøres til en dag med oplevelser I aldrig glemmer! Blå mandag er en traditionsrig dag – og hvis der er én ting vi er gode til i FunCenter, så er det at gøre jeres dag uforglemmelig!
Vi har rammerne til at fylde jeres Blå mandag med action, sjov og fede aktiviteter. Vi kan sammensætte et program ud fra jeres ønsker, og så sørger vi for, at have de bedste instruktører til at underholde jer!

Tøv ikke, hos FunCenter har vi aktiviteter til alle!

FunCenter ligger blot 2 km fra Aalborg centrum, så når I har shoppet, eller skal det efterfølgende, er der ikke langt til byen. Når I afholder jeres arrangement med klassen hos os, så har vi tænkt på det hele for jer.

Tag din klasse med til den sjoveste dag i FunCenter Aalborg, og lad de voksne læne sig tilbage mens vi guider jer igennem en dag, fyldt med sjove aktiviteter

Blå Mandag

Eventhaller

Med mere end 30 aktiviteter fordelt på 4 eventhaller har vi alt til den perfekte Blå mandag!

Hos FunCenter er vi mestre i at holde Blå mandag, så vi ved også hvilke aktiviteter, der passer til netop denne specielle dag.

Hvis I selv har en masse gode idéer, skal I endelig fortælle det til os, ellers skræddersyer vi jeres program ud fra hvad der plejer at være populært! Vi tager hensyn til alle, så vi er sikre på, at vi får lavet et program, som alle kan være med til.

I Eventhallerne er aktiviteter som Lokums ræs, Bubble Soccer, Wipe Out, Bueskydnings Battle, Rodeotyr og Hamsterbolde de mest populære aktiviteter i vores eventhaller til Blå mandag, men hver klasse er forskellig så lad os tage en dialog om hvilke aktiviteter der passer bedst til jer.

Se alle aktiviteterne i eventhallerne her
Blå Mandag

Lasergame

Få ram på dine venner!

Lasergame er et fed og action fyldt skydespil for hele klassen, både drenge og piger!

Er konfirmanderne skydegale og elsker spil, så skal Lasergame være en del af deres blå mandags pakke. Banen er udstyret med en stor variation af dækninger, så du altid kan finde nye vinkler at skyde fra. Udstyret er det nyeste på markedet med alle de features som der er i computerspillene.

Våbnene skyder med infrarøde stråler, og selvom det ikke gør ondt, når I rammes, så vibrerer udstyret, så I er ikke i tvivl, når I bliver ramt, ej heller når I rammer, for dér fortæller jeres våben eksempelvis, at I har lavet et headshot!

Lasergame henvender sig aldeles godt til konfirmander og plejer ofte at være godt booket op.

Bemærk der kan være maling rester fra vores paintball spil på Lasergame banen, da banen både bruges til paintball og lasergame. Vi anbefaler derfor, at I låner en kedeldragt af os, lån af dragter er selvfølgelig gratis og vi har til alle størrelser. Skulle I få malingrester på jeres tøj, kan det vaskes af ved 30 grader, da malingen er vandbaseret. Vi anbefaler brug af gamle sko, men har også låne sko til rådighed.

Læs mere om lasergame her
Blå Mandag

Kontakt os

Tlf: 28 31 21 01

E-mail: info@funcenter.dk

Blå Mandag

Escape Rooms

Klar missionen i tide!

Escape rooms er blevet et stort hit blandt konfirmander, og til blå mandag er det en af de aktiviteter der er mange der vælger.

Vi tilbyder forskellige temaer og vores rum har forskellige sværhedsgrader, rummene er designet til voksne, men vi kan ved at give ekstra hints undervejs og lave en god intro til konceptet ved start, sagtens få det tilpasset til konfirmanderne, så de får en fed oplevelse.

Gåderne er opbygget så de både kræver noget logisk/matematisk tankegang, noget kreativt/abstrakt tankegang og lidt fingersnilde på den måde skulle konfirmanderne gerne i samarbejde alle bidrage til at løse missionerne i rummene.

Læs mere om vores escape rooms her
Blå Mandag

Kajakpolo

Til de glade vandhunde

Kajak polo er et fedt hold spil til den sportsglade klasse, eller gruppe der vil prøve noget anderledes. Vores bane er placeret ved Østre Havnebassin, så det er centralt placeret. Vores veluddannede instruktører sørger for at alle kan være med, uanset om konfirmandernes niveau. Vi har alt udstyret klart, våddragt, redningsvest, neopren sokker så alt konfimanderne skal gøre er at møde op og have et håndklæde og badetøj under armen.

Kajak polo spilles i de meget stabile sit on top kajakker der er svære at få til at vælte det giver en masse spil og gode samarbejdsmuligheder.

Blå Mandag

Pause

Cafeområdet

I vores cafeområde kan i gratis booke borde mellem jeres aktiviteter, det er også muligt at booke før eller efter aktiviteterne.

Besøger i FunCenter omkring spisetid kan I spise i vores cafe område. Gennem vores samarbejdspartnere kan vi bestille og få leveret mad, f.eks. pizza til 70 kr. stk eller sandwich til 60 kr. stk. Det er også muligt at medbringe jeres egen mad i cafe området. Alt spiseligt kan medbringes f.eks. kage. I kan også få leveret mad udefra og spise hos os.

Drikkevarerne skal købes i cafeen og må ikke medbringes.

Se priser og muligheder her
Blå Mandag

Eksempel på program - Blå Mandag

For at sikre en uforglemmelig Blå mandag, har vi her sammensat et eksempel på et program, som vil garantere en dag med grin og fart over feltet!

2,5 timers program:

  • Eventhal (60 min): Bubble Soccer + Promille Hockey + Bueskydnings Battle
  • Pause (30 min)
  • Lasergame (60 min)

Vi kan naturligvis lave lige præcis det program, som passer bedst til jer!

Se priser og pakker her