Blå Mandag

BLÅ MANDAG

Hold Blå Mandag hos FunCenter og vælg mellem en masse fede aktiviteter der vil gøre dagen helt uforglemmelig.

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk
Blå Mandag

Blå Mandag i Aalborg

Hold den fedeste Blå Mandag I FunCenter, Aalborg. Vi har noget for alle!

Skal du, eller kender du nogle der snart skal holde blå mandag?

Så skal det selvfølgelig gøres til en dag med oplevelser I aldrig glemmer! Blå mandag er en traditionsrig dag – og hvis der er én ting vi er gode til i FunCenter, så er det at gøre jeres dag uforglemmelig!
Vi har rammerne til at fylde jeres Blå mandag med action, sjov og fede aktiviteter. Vi kan sammensætte et program ud fra jeres ønsker, og så sørger vi for, at have de bedste instruktører til at underholde jer!

Tøv ikke, hos FunCenter har vi aktiviteter til alle!

FunCenter ligger blot 2 km fra Aalborg centrum, så når I har shoppet, eller skal det efterfølgende, er der ikke langt til byen. Når I afholder jeres arrangement med klassen hos os, så har vi tænkt på det hele for jer – plads til opbevaring af alle jeres ting bliver intet problem med vores udlejning af skabe.

Tag din klasse med til den sjoveste dag i FunCenter Aalborg, og lad de voksne læne sig tilbage mens vi guider jer igennem en dag, fyldt med fede og spændende aktiviteter

I kan selv vælge at forberede et program, eller lade os gøre arbejdet for jer. Vi vejleder jer også gerne i, hvilke aktiviteter der kunne passe til jer.

Derudover kan I vælge en af vores pris eksempler, hvori vi har samlet de mest populære aktiviteter til netop jeres Blå mandag.

Blå mandag er en begivenhed der kun holdes én gang i livet, og derfor vil man gerne, at dagen forløber perfekt! Det kan være, at I ikke alle snakker lige godt? Måske I ikke kender hinanden tilstrækkeligt? I får altså rig mulighed for netop dette! Lad os klare alt arbejdet, så I kun skal fokusere på at have en fed oplevelse sammen.

Book i god tid – jo før I booker, jo flere ledige tider har vi!

Blå Mandag

VORES POPULÆRE FUNPAKKER

Er det svært at vælge? Så tag et kig på vores pakker herunder! Husk at I betaler for minimum 4 personer, da I får hallerne/banen for jer selv med vores instruktør.

Blå Mandag

Eksempel 1

Blå Mandag

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal

259 kr. pris pr. person

Eksempel 2

Blå Mandag

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal

60 minutter

PAUSE

Egen transport til vores Outdoor afdeling ved Østre Havnepromenade

90 minutter

Kajakpolo

Sjov holdsport på vandet!

458 kr. pris pr. person

Eksempel 2

Blå Mandag

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

LASERGAME

Spilles indendørs

318 kr. pris pr. person

Eksempel 4

Blå Mandag

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

90 minutter

ESCAPE ROOM

Vælg mellem flere forskellige

358 kr. pris pr. person
Blå Mandag

HUSK AT VÆLGE HALLER!

Det er vigtigt, at I tager stilling til, hvilke(n) af vores 4 eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig og find de haller og aktiviteter, I godt kunne tænke jer.

SE OVERSIGT
Blå Mandag
Blå Mandag

Eventhaller

Med mere end 30 aktiviteter fordelt på 4 eventhaller har vi alt til den perfekte Blå mandag!

Vi skaber minder sammen

Hos FunCenter er vi mestre i at holde Blå mandag, så vi ved også hvilke aktiviteter, der passer til netop denne specielle dag.

Hvis I selv har en masse gode idéer, skal I endelig fortælle det til os, ellers skræddersyer vi jeres program efter bedste evne! Vi tager hensyn til alle, så vi er sikre på, at vi får lavet et program, som alle kan være med til.

Om I sammensætter jeres eget program, eller vi skal give en hånd med, så kan I altid forvente en engageret og erfaren instruktør, som vil guide jer igennem aktiviteterne, samt holde styr på alle de konkurrencer, I måtte ønske at have.

For at få mest ud af hallerne, anbefaler vi, at I booker 60 minutter ad gangen.

Aktiviteter som Bubble Soccer, Wipe Out, bueskydnings Battle, Rodeotyr, Hamsterbolde og Lokums Race er blandt de mest populære aktiviteter i vores eventhaller til Blå mandag, så sørg for, at I har tid nok! Udgangspunktet er 3 aktiviteter pr. 60 minutter.

Se alle aktiviteterne i eventhallerne her
Blå Mandag

Lasergame

Få ram på dine venner!

Det fedeste mest actionfyldte skydespil for hele klassen

Er konfirmanderne skydegale og elsker spil såsom Fortnite? Hvis ikke, så bliver de det snart!
Lad dem udleve drømmen på vores indendørs Lasergame bane!
Banen er udstyret med en stor variation af dækninger, så du altid kan finde nye vinkler at skyde fra.

Nu når banerne er så seje, hvad så med udstyret, tænker du? Vi har sørget for, at I får det nyeste og bedste udstyr på markedet i hænderne.

Våbnene skyder med infrarøde stråler, og selvom det ikke gør ondt, når I rammes, så vibrerer det headband, I får omkring hovedet i stedet – I er ikke i tvivl, når I bliver ramt, ej heller når I rammer, for dér fortæller jeres våben eksempelvis, at I har lavet et headshot!

Lasergame henvender sig aldeles godt til konfirmander, så skynd dig at trykke på aftrækkeren, før en anden gør og sikre dig en tid hos os til Blå mandag med hele klassen!

 

Bemærk der kan være maling rester fra vores paintball spil på Lasergame banen, da banen både bruges til paintball og lasergame. Vi anbefaler derfor, at I låner en kedeldragt af os, lån af dragter er selvfølgelig gratis og vi har til både børn og voksne. Skulle I få malingrester på jeres tøj, kan det vaskes af ved 30 grader, da malingen er vandbaseret. Vi anbefaler brug af gamle sko, men har også låne sko til rådighed.

Læs mere om lasergame her
Blå Mandag

Pause

Ta' en slapper i vores hyggelige Cafeområde

Om I har givet den gas i vores hamsterbolde eller domineret i lasergame, så er det nu tid til at få pulsen ned og tage en pause, inden I igen skal ud og have det sjovt. I vores skønne cafe kan I slukke tørsten med en iskold sodavand eller slush ice.

Bordene i cafeen kan bookes gratis i enten 30 eller 60 minutter

Kun med drikke, dur helten ikke

Hvis I vil slippe for al besværet med selv at medbringe mad, så kan I selvfølgelig forudbestille flere forskellige varianter af enten en sprød pizza eller en lækker sandwich.
Så har I kun tilbage at nyde maden mens vi sørger for, at den er klar til når I har pause!

Hvis klassen er fuld af slikmunde, så har vi også både chokoladebarer og slikposer, der kan give lidt ekstra energi til de øvrige aktiviteter.

Book nu!

Mad skal bestilles senest 3 dage før jeres arrangement. Minimumsbestilling er 6 stk.

PIZZA

Blå Mandag

Vælg mellem:

Tomat, ost og skinke

Tomat, ost og oksekød

Tomat, ost og kebab

Tomat, ost og pepperoni

Tomat, ost (vegetar)

70 kr. pr. stk.

SANDWICH

Blå Mandag

Vælg mellem:

Kylling & bacon

Skinke & ost

Tunsalat

Æg & bacon

Ribbensteg

60/70 kr. pr. stk. for lille/stor

SLIK OG CHIPS

Blå Mandag

Vælg mellem:

Slikposer – 25 kr.

2 poser chips – 24 kr.

Chokoladebar – 14 kr.

Popcorn – 25 kr.

Småt slik – 1 kr.

Fra 1 kr. - 25 kr. Priser pr. stk.

DRIKKEVARER

Blå Mandag

Vælg mellem:

Sodavand -28 kr.

Slushice – fra 20 kr.

The, kaffe eller kakao – 10 kr.

Fra 10 kr. - 28 kr Priser pr. stk

Mangler du ideér til Blå mandag i Aalborg? Vi har opskriften på sjov!

Ikke alle vil det samme blå mandag, men så er det godt, at vi i FunCenter Aalborg har noget til enhver smag.

Konfirmeret bliver I kun denne ene gang, og blå mandag holdes ligeså. Denne dag skal være en dag i sent vil glemme, og derfor vil det være oplagt at tage en tur i FunCenter. Vi er eksperter i at afholde Blå mandag, og vi er eksperter i sjov. Opskriften? Jer + os = sjov.

Vi glæder os hele året til at det igen er Blå mandag, og alle vores instruktører ønsker kun at i får den bedste underholdning. Uanset hvilke aktiviteter I vælger, så tager vi imod jer med et smil!

 

Specielt for Blå mandage

Da Blå mandag er en dag, hvor der altid er fuldt booket i FunCenter og vi derfor må sige nej til mange gæster, er der for disse arrangementer specielle retningslinjer, som afviger for FunCenters normale arrangementer. Vi håber på jeres forståelse for disse strammere retningslinjer end normalt.

  • Vi modtager kun bindende bookninger og kan desværre ikke lave løse reservationer, men kan holde en tid i en uges tid indtil I bestemmer jer om turen skal gå til FunCenter.
  • Endeligt antal deltagere samt mad bestilling skal meldes senest 30 dage før arrangementet pr. mail eller tlf.. I visse tilfælde vil det være muligt at opjustere, hvis der plads ved den pågældende aktivitet.
  • Vi tager ikke betaling forud men i betaler på selve dagen ved ankomst, i skal have samlet pengene sammen i klassen da vi gerne vil have en samlet betaling for hele arrangementet, så der ikke opstår kø ved kassen.