BOOK ÅRETS SJOVESTE JULEFROKOST ALLEREDE NU!

Læs mere her
Julefrokost

JULEFROKOST

Book den sjoveste julefrokost hos os! Vi klarer både den sjove underholdning og spisning med god livemusik - nemmere bliver det ikke!

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk
Julefrokost

Hold julefrokost hos FunCenter i Aalborg

En anderledes julefrokost med sjov underholdning, lækkert julemad, konkurrencer med præmier og god livemusik!

I FunCenter tilbyder vi et oplagt alternativ til den traditionelle danske julefrokost. Vi tilbyder sjove, relationsskabende og hyggelige aktiviteter i vores eventcenter. Vi har aktiviteter hvor alle kan være med til julehyggen, uanset alder.

Vores julefrokostkoncept byder på sjove aktiviteter med kollegaerne, vennerne eller familien. Vi har lavet et komplet program, hvor vi står for hele aftenen, og vi har både skruet op for julehyggen og kollegahyggen.

Hvis I er klar på en sjov, anderledes og hyggelig julefrokost med god mad og underholdning, så er det en julefrokost i FunCenter I skal vælge!

Julefrokost

Program for årets sjoveste julefrokost

Vi glæder os til at give jer en fantastisk aften!

Programmet for årets sjoveste julefrokost byder på:

Kl. 17.30-18.30: Sjove aktiviteter i 60 minutter. Spark julefrokosten i gang med en sjov aktivitet der ryster hele flokken sammen og giver et kæmpe smil på læben. Vælg mellem: Escape rooms, Paintball inkl. 50 startkugler, Eventhaller eller Lasergame.

Kl. 19.00-23.45: Julefrokostbuffet, livemusik og hygge-aktiviteter. Efter en sjov time med aktiviteter disker vi op med en lækker julefrokostbuffet fra VM Madhus. Kl. 21 spiller solomusiker Marc Roland op til dans med en stemningsfuld omgang livemusik. Gennem hele aftenen vil der være hyggelige aktiviteter, som bl.a. beer pong og slå søm i, som man kan benytte sig af, hvis det frister.

Hele pakken kan I få for kun 399 kr. pr. person eks. moms.

I kan booke årets sjoveste julefrokost på følgende datoer i 2024: 22/11. 29/11, 6/12 og 13/12. Ønskes en anden dato, kan vi skræddersy et program til jer. Kontakt os for mere info herom.

Vi glæder os til at give jer en fantastisk julefrokost!

DOWNLOAD JULEFROKOST FLYER HER
Julefrokost

Mad og drikke til julefrokosten i FunCenter

Ingen julefrokost uden lækker mad og kolde drikkevarer!

Vi har lavet et samarbejde med VM Madhus, som kommer og disker op med alverdens lækre julefrokostretter til jeres julefrokost i FunCenter.

Menuen står på: 

 • Sild med karrysalat
 • Halve æg med mayo og rejer
 • Fiskefilet med remoulade og citron
 • Flæskesteg med rødkål
 • Frikadeller med surt
 • Varm leverpostej med tilbehør
 • Rugbrød og franskbrød
 • Risalamande

Lyder det ikke lækkert?

Til julefrokosten vil vi også spice vores udvalg af drikkevarer op med snaps, vin og husets sjusser.

Der er mulighed for at købe et klippekort til 10 drikkevarer, mere information om klippekortet findes længere nede

Julefrokost

Hyggeaktiviteter og livemusik

Lyt til festlig livemusik og hyg jer med sjove aktiviteter

I løbet af aftenen vil der være mulighed for at benytte sig af forskellige hyggelige aktiviteter som:

 • Beer pong
 • Slå søm i
 • Kortspil og terninger

Disse aktiviteter er valgfrie, og FunCenter stiller dem til rådighed gratis, til dem der godt kan lide lidt konkurrencer og spil til festen.

Kl. 21 spiller solomusiker Marc Roland op til fest. Marc Roland har spillet musik i over 15 år, og spiller til både julefrokoster, bryllupper, fødselsdage, firmafester, på barer, offentlige steder mm. Marc spiller både nye og gamle danske og internationale sange man kan synge med på, og så er han mester i at skabe god stemning og fyre op for festen.

Julefrokost

Klippekort

Spar penge på drikkevarerne!

Du får 10 drikkevarer for 300kr!

Et klip kan byttes til disse drikkevarer:

 • Tuborg Classic Fadøl 0,4
 • Grøn Tuborg Fadøl 0,4
 • Breezer
 • Slush ice med vodka
 • 1 Glas vin
 • 2 Shots
 • Sjusser (3 varianter Vodka, Rom og Gin)
 • Sodavand
 • Vand

Tilkøb af snaps

 • 1 Flaske 320 kr. eks. moms

Julefrokost

Kontakt os

Tlf: 28 31 21 01

E-mail: info@funcenter.dk

Haps, haps, haps nu skal vi ha’? Aktiviteter!

Hvilken aktivitet vil I vælge til jeres julefrokost? Læs mere om de forskellige aktiviteter herunder:

Julefrokost

Escape room til julefrokosten

Sjov og samarbejde til årets julefrokost!

Årets helt store hit til julefrokost arrangementer må uden tvivl være vores Escape rooms. Det kan uden problemer gennemføres i jeres fine tøj, idet I ikke kommer til at svede og på ingen måde er fysisk aktive. Alle kan være med uanset alder.

Escape rooms som underholdning til julefrokosten sætter samarbejdet på prøve, og så kræver det, at I tænker kreativt samt bruger hinandens styrker for at komme videre i spillet. Der er flere forskellige escapes rooms at vælge imellem.

Det er en perfekt aktivitet at starte julefrokosten på! I FunCenter har vi selv bygget vores unikke escape rooms, og vi har allerede fået mange gode anmeldelser på de sjove escape rooms. Der er plads til op til fem personer i hvert rum. Er I derimod en større gruppe, så kan I booke flere rum på samme tid. Ellers kan I kombinere besøget i vores escape rooms med nogle af de mange andre sjove lege til julefrokosten, som vi har at tilbyde.

Læs mere om vores escape rooms her
Julefrokost

Eventhaller til julefrokost

Vi har 4 haller - fyldt med aktiviteter for alle!

Vi er kendte i hele Nordjylland for vores 4 eventhaller med over 38 forskellige aktiviteter, vi kan lave det som teambuilding eller blot med fokus på social hygge og relations skabelse.Her er mulighed for at få sved på panden, eller I kan vælge nogle af de mere rolige aktiviteter – uanset skal I nok få trænet lattermusklerne!
Efter en tur i vores eventhaller er der ingen tvivl om, at der er masser af snakke om, når i sætter jer til bords og indtager julemaden.

Læs mere om eventhallerne her