JULEFROKOST

Book den bedste julefrokost hos os - vi klarer både den sjove underholdning og spisningen! Nemmere bliver det altså ikke.

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk

Hold julefrokost hos FunCenter i Aalborg

En anderledes julefrokost med fokus på hygge og sjove aktiviteter!

I FunCenter tilbyder vi et oplagt alternativ til den traditionelle danske julefrokost. Vi tilbyder sjove, relationsskabende og hyggelige aktiviteter i vores Corona-venlige eventcenter. Vi har aktiviteter hvor alle kan være med til julehyggen, uanset alder. Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger ift. Covid-19, og derfor er vores center og juleaktiviteter også corona-sikret efter alle retningslinjerne. Aktiviteterne bliver afholdt alene sammen med jeres instruktør, der sørger for at humøret og sikkerheden er i top. Jeres gruppe bliver ikke blandet med de øvrige gæster under aktiviteterne.

Kombiner underholdningen til julefrokosten med en madanretning

Ønsker I at kombinere vores sjove julefrokost aktiviteter med mad, så har I mulighed for at forudbestille lækre portionsanrettede menuer gennem vores samarbejdspartnere. Vi tilbyder bl.a. juletapas, smørrebrød, pizza, sandwich. Ellers har I har mulighed for selv at medbringe mad til jeres arrangement. I kan evt. bestille maden fra jeres ynglings restaurant, og få det leveret til FunCenter – mulighederne er mange. Vælger I selv at stå for maden, så skal I selv medbringe alt service samt opdækning. Vi kan booke et gratis bord i op til 3 timer før eller efter jeres aktiviteter i centeret.

Julefrokost og corona

Selvom der til julefrokost sæsonen 2021 er meget fokus på Corona og de mange retningslinjer, så skal der stadig hygges, og det kan du bl.a. gøre med forskellige lege til julefrokosten. I år bliver vores yndlingstradition firmajulefrokosten, julefrokosten med vennerne eller familiejulefrokosten – bare anderledes end den plejer! Retningslinjerne siger lige nu, at man kun må være 10 personer samlet af gangen, og det overholder vi selvfølgelig.

Julefrokosten kan afholdes om formiddagen, eftermiddag eller om aftenen, eller et hvilket som helst andet tidspunkt – vi afholder julefrokosten når det passer jer!

https://funcenter.dk/wp-content/uploads/2022/02/Julefrokost.png.webp

VORES POPULÆRE FUNPAKKER

Alle aktiviteter kan kombineres med spisning. Vær opmærksom på at I minimum betaler for 4 deltagere ved valg af vores FunPakker.

Eksempel 1

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal

249 kr. pris pr. person

Eksempel 2

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

PAINTBALL

Inkl. 50 kugler. Spilles indendørs

298 kr. pris pr. person

Eksempel 3

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

LASERGAME

Spilles indendørs

298 kr. pris pr. person

Eksempel 4

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

90 minutter

ESCAPE ROOM

Vælg mellem flere forskellige

348 kr. pris pr. person

HUSK AT VÆLGE HALLER!

Det er vigtigt, at I tager stilling til, hvilke(n) af vores 4 eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig og find de haller og aktiviteter, I godt kunne tænke jer.

SE OVERSIGT

Mad til julefrokosten i FunCenter

Tilkøb mad eller medbring selv!

Ingen julefrokost uden lækker mad! Vores fleksible koncept kan tilpasses, så det passer lige præcis til jeres arrangement.

Alle vores sjove aktiviteter kan kombineres med mad fra vores samarbejdspartnere. I har også mulighed for selv at medbringe maden, eller bestille mad fra jeres ynglings restaurant og få den leveret direkte til FunCenter!

Hos vores samarbejdspartnere kan I vælge mellem:

Tapas fra Fandanko 169 kr. pr. person
Luksus smørebrød fra Føtex til 55 kr. pr. stk. (Vi anbefaler 2-3 stk. pr. person)
Sandwich fra Bogø Sandwich, små/store sandwich til 50/60 kr.
Traditionelle pizzaer fra Pizzaland til 65 kr. pr. stk.
I kan selv lave og medbringe maden
I kan bestille mad fra jeres ynglings restaurant og få det leveret

Vi sælger et bredt udvalg af drikkevarer til branchens bedste priser, f.eks. koster en øl kun 12 kr. pr. stk. hvis I køber en kasse af gangen!

Bordet kan gratis bookes i op til 3 timer i forbindelse med jeres aktiviteter. Står I selv for mad, så skal I selv medbringe service og dække bord. Køber I maden gennem vores samarbejdspartnere, så står vi for opdækning af bordet. Bemærk, at maden skal bestilles senest tre dage før arrangementet. Åbningstiden i centret er kl. 09:00-22:00 ved forud booking.

Se udvalget her

Mad skal bestilles senest 3 dage før jeres arrangement. Minimumsbestilling er 6 stk.

PIZZA

Vælg mellem:

Tomat, ost og skinke

Tomat, ost og oksekød

Tomat, ost og kebab

Tomat, ost og pepperoni

Tomat, ost (vegetar)

70 kr. pr. stk.

SANDWICH

Vælg mellem:

Kylling & bacon

Skinke & ost

Tunsalat

Æg & bacon

Ribbensteg

60/70 kr. pr. stk. for lille/stor

TAPAS

8 lækre retter:

Bøgerøget hjort

Lufttørret skinke

Grillet kalv

Kylling ”Polpetter”

Bagt rødfisk

Krydret kartoffeltortilla

Saltet og marineret gris

Unika Koryfé ost

169 kr. pr. kuvert

SMØRREBRØD

Vælg mellem:

Hamburgerryg m/italiensk salat

Flæskesteg med rødkål

Rullepølse m/sky og løg

Roastbeef m/remoulade, ristede løg

Æg m/rejer og mayonnaise

Dyrlægens natmad

Fiskefilet med Remoulade

Danske petitkartofler med mayo

55 kr. pr. smørrebrød

Escape room til julefrokosten

Sjov og samarbejde til årets julefrokost!

Årets helt store hit til julefrokost arrangementer må uden tvivl være vores Escape rooms. Det kan uden problemer gennemføres i jeres fine tøj, idet I ikke kommer til at svede og på ingen måde er fysisk aktive. Alle kan være med uanset alder.

Escape rooms som underholdning til julefrokosten sætter samarbejdet på prøve, og så kræver det, at I tænker kreativt samt bruger hinandens styrker for at komme videre i spillet. Der er flere forskellige escapes rooms at vælge imellem.

Det er en perfekt aktivitet at starte julefrokosten på! I FunCenter har vi selv bygget vores unikke escape rooms, og vi har allerede fået mange gode anmeldelser på de sjove escape rooms. Der er plads til op til fem personer i hvert rum. Er I derimod en større gruppe, så kan I booke flere rum på samme tid. Ellers kan I kombinere besøget i vores escape rooms med nogle af de mange andre sjove lege til julefrokosten, som vi har at tilbyde.

Læs mere om vores escape rooms her

Eventhaller til julefrokost

Vi har 4 haller - fyldt med aktiviteter for alle!

Vi er kendte i hele Nordjylland for vores 4 eventhaller med 30 forskellige aktiviteter, hvor I kan implementere en social teambuilding oplevelse eller bare have en hyggelig og sjov god julefrokost. Her er mulighed for at få sved på panden, eller I kan vælge nogle af de mere rolige aktiviteter – uanset skal I nok få trænet lattermusklerne!
Efter en tur i vores eventhaller er der ingen tvivl om, at der er masser af snakke om, når i sætter jer til bords og indtager julemaden.

Læs mere om eventhallerne her

Paintball

- det ultimative julefrokost arrangement!

Den her kan vi simpelthen ikke komme udenom, for paintball er virkelig en klassiker. Skal salgskontoret nedlægges, fordi de bliver ved med at tømme kaffekanden uden at genopfylde den? Drillede onkel Bjarne lige lidt for meget til sidste familiefødselsdag? Nu har du chancen for hævn!

Vi har to af Nordjyllands fedeste indendørs paintballbaner. Vores baner er dekoreret i rigtig krigsstemning med biler, små huse, tønder og dækninger. Vores turneringsbane er bygget af oppustelige forhindringer, således banen ændrer sig hele tiden!

Vi klarer naturligvis udstyret lige fra dragter, masker og handsker til ekstra beskyttelsesudstyr, som I kan låne, hvis I vil undgå, at det gør ondt at blive ramt. Så smid din ven/veninde, tante Helle eller chefen i kanindragten og lad julejagten begynde!

Læs mere om paintball her

Lasergame

Skyd julefrokosten igang med manér

Vi har en indendørs lasergamebane på 1000 m2, og den kan sagtens danne rammerne for jeres julefrokost aktivitet.

Lasergame udstyret kan indstilles med forskellige spiltyper så alle kan være med. Jo mere erfaren en lasergame spiller I er, jo flere spil setups kommer I igennem. Er I helt nye, eller er der mange børn med til jeres julefrokost arrangement, så er spillene meget simple.

Banen er bygget op af containere, tønder, dæk og ligner en rigtig krigszone, og militær kedeldragter kan lånes gratis, hvis det ønskes.

 

Bemærk der kan være maling rester fra vores paintball spil på Lasergame banen, da banen både bruges til paintball og lasergame. Vi anbefaler derfor, at I låner en kedeldragt af os, lån af dragter er selvfølgelig gratis og vi har til både børn og voksne. Skulle I få malingrester på jeres tøj, kan det vaskes af ved 30 grader, da malingen er vandbaseret. Vi anbefaler brug af gamle sko, men har også låne sko til rådighed.

Læs mere om vores lasergame her

Bad og omklædning

Frisk op inden i skal videre!

Nogle af vores aktiviteter kan I godt komme til at svede af, hvis I vælger nogle af vores meget fysiske aktiviteter, såsom Paintball, Bubble soccer osv. eller hvis I er konkurrencemennesker, som virkelig giver den gas. Derfor er der gratis bad og omklædning til rådighed, hvis I skulle få brug for det. Vi har omklædningsrum til både herrer og damer, og for at gøre tingene endnu nemmere, så kan I låne shampoo og håndklæde til en lille 15 kr. skilling.