Julefrokost

JULEFROKOST

Book den bedste julefrokost hos os - vi klarer både den sjove underholdning og spisningen! Nemmere bliver det altså ikke.

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk
Julefrokost

Hold julefrokost hos FunCenter i Aalborg

En anderledes julefrokost med fokus på hygge og sjove aktiviteter!

I FunCenter tilbyder vi et oplagt alternativ til den traditionelle danske julefrokost. Vi tilbyder sjove, relationsskabende og hyggelige aktiviteter i vores eventcenter. Vi har aktiviteter hvor alle kan være med til julehyggen, uanset alder. Aktiviteterne bliver afholdt alene sammen med jeres instruktør, der sørger for at humøret og sikkerheden er i top.

Jeres gruppe bliver ikke blandet med de øvrige gæster under aktiviteterne, men ved spisningen i cafe området, kan der være andre gæster der også spiser deres egen jule buffet. Vi har både aktiviteter der kan gennemføres i festtøjet uden at få sved på panden, og aktiviteter hvor I kan være aktive og hoppe i sports tøjet og låne et gratis bad i vores lokaler – mulighederne er mange.

Julefrokost

Mad til julefrokosten i FunCenter

Ingen julefrokost uden lækker mad! Vores fleksible koncept kan tilpasses, så det passer lige præcis til jeres arrangement.

Alle vores sjove aktiviteter kan kombineres med mad fra vores samarbejdspartnere. I har også mulighed for selv at medbringe maden, eller bestille mad fra jeres ynglings restaurant og få den leveret direkte til FunCenter!

Hos vores samarbejdspartner Ny Standard laver de en klassisk hjemmelavet julefrokost buffet. Buffeten bliver anrettet på jeres bord, således I ikke deler buffet med andre gæster. Buffeten indeholder:

  • To slags sild og karrysalat
  • Æg, mayo og rejer
  • Fiskefilet med remulade og citron
  • Flæskesteg med rødkål
  • Frikadeller med surt
  • Varm leverpostej med tilbehør
  • Rugbrød og franskbrød
  • Risalamande

Prisen er 175 kr. pr. person*

*Fredage og lørdage, er der en minimums bestilling på 4 personer, øvrige dage er det min. 20 personer.

Vi sælger et bredt udvalg af drikkevarer til branchens bedste priser, f.eks. koster en øl kun 17 kr. pr. stk. hvis I køber seks på en gang!

Bordet kan gratis bookes i op til 3 timer i forbindelse med jeres aktiviteter. Står I selv for mad, så skal I selv medbringe service og dække bord. Køber I maden gennem vores samarbejdspartnere, så står vi for opdækning af bordet. Bemærk, at maden skal bestilles senest tre dage før arrangementet.

Julefrokost

Escape room til julefrokosten

Sjov og samarbejde til årets julefrokost!

Årets helt store hit til julefrokost arrangementer må uden tvivl være vores Escape rooms. Det kan uden problemer gennemføres i jeres fine tøj, idet I ikke kommer til at svede og på ingen måde er fysisk aktive. Alle kan være med uanset alder.

Escape rooms som underholdning til julefrokosten sætter samarbejdet på prøve, og så kræver det, at I tænker kreativt samt bruger hinandens styrker for at komme videre i spillet. Der er flere forskellige escapes rooms at vælge imellem.

Det er en perfekt aktivitet at starte julefrokosten på! I FunCenter har vi selv bygget vores unikke escape rooms, og vi har allerede fået mange gode anmeldelser på de sjove escape rooms. Der er plads til op til fem personer i hvert rum. Er I derimod en større gruppe, så kan I booke flere rum på samme tid. Ellers kan I kombinere besøget i vores escape rooms med nogle af de mange andre sjove lege til julefrokosten, som vi har at tilbyde.

Prisen er 199 kr. pr. person og det tager 90 min.

Læs mere om vores escape rooms her
Julefrokost

Eventhaller til julefrokost

Vi har 4 haller - fyldt med aktiviteter for alle!

Vi er kendte i hele Nordjylland for vores 4 eventhaller med over 38 forskellige aktiviteter, vi kan lave det som teambuilding eller blot med fokus på social hygge og relations skabelse.Her er mulighed for at få sved på panden, eller I kan vælge nogle af de mere rolige aktiviteter – uanset skal I nok få trænet lattermusklerne!
Efter en tur i vores eventhaller er der ingen tvivl om, at der er masser af snakke om, når i sætter jer til bords og indtager julemaden.

Vælg f.eks. 120 min. til 259 kr. pr. person

Læs mere om eventhallerne her
Julefrokost

Paintball

Det ultimative julefrokost arrangement!

Den her kan vi simpelthen ikke komme udenom, for paintball er virkelig en klassiker. Skal salgskontoret nedlægges, fordi de bliver ved med at tømme kaffekanden uden at genopfylde den? Drillede onkel Bjarne lige lidt for meget til sidste familiefødselsdag? Nu har du chancen for hævn!

Vi har Nordjyllands fedeste indendørs paintballbane. Vores bane er dekoreret i rigtig krigsstemning med biler, små huse, tønder og dækninger. Vi klarer naturligvis udstyret lige fra dragter, masker og handsker til ekstra beskyttelsesudstyr, som I kan låne, hvis I vil undgå, at det gør ondt at blive ramt. Så smid din ven/veninde, tante Helle eller chefen i kanindragten og lad julejagten begynde!

Vi anbefaler 60 min. til 159 kr. pr. person

Læs mere om paintball her
Julefrokost

Lasergame

Skyd julefrokosten igang med manér

Vi har en indendørs lasergamebane på 1000 m2, og den kan sagtens danne rammerne for jeres julefrokost aktivitet.

Lasergame udstyret kan indstilles med forskellige spiltyper så alle kan være med. Jo mere erfaren en lasergame spiller I er, jo flere spil setups kommer I igennem. Er I helt nye, eller er der mange børn med til jeres julefrokost arrangement, så er spillene meget simple.

Banen er bygget op af containere, tønder, dæk og ligner en rigtig krigszone, og militær kedeldragter kan lånes gratis, hvis det ønskes.

Vi anbefaler 60 min. til 159 kr. pr. person

Bemærk der kan være maling rester fra vores paintball spil på Lasergame banen, da banen både bruges til paintball og lasergame. Vi anbefaler derfor, at I låner en kedeldragt af os, lån af dragter er selvfølgelig gratis og vi har til både børn og voksne. Skulle I få malingrester på jeres tøj, kan det vaskes af ved 30 grader, da malingen er vandbaseret. Vi anbefaler brug af gamle sko, men har også låne sko til rådighed.

Læs mere om vores lasergame her
Julefrokost

Bad og omklædning

Har i været fysisk aktive så hop glad i bad

Nogle af vores aktiviteter kan I godt komme til at svede af, hvis I vælger nogle af vores meget fysiske aktiviteter, såsom Paintball, Bubble soccer osv. eller hvis I er konkurrence mennesker, som virkelig giver den gas. Derfor er der gratis bad og omklædning til rådighed, hvis I skulle få brug for det. Vi har omklædningsrum til både herrer og damer, og for at gøre tingene endnu nemmere, så kan I låne shampoo og håndklæde til 15 kr.