JULEFROKOST Book den bedste julefrokost hos os - vi klarer både den sjove underholdning og spisningen! Nemmere bliver det altså ikke.

Hold din julefrokost i Aalborg hos FunCenter!

Anderledes julefrokost med fokus på social hygge og aktiviteter!

For mange er julefrokosten aflyst i år på grund af Corona. I FunCenter tilbyder vi et oplagt alternativ til den traditionelle danske julefrokost. Vi tilbyder sjove, relationsskabende og hyggelige aktiviteter i vores Corona-venlige eventcenter. Vi har aktiviteter hvor alle kan være med til julehyggen, uanset alder. Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger ift. Covid-19, og derfor er vores center og juleaktiviteter også corona-sikret efter alle retningslinjerne. Aktiviteterne bliver afholdt alene sammen med jeres instruktør, der sørger for at humøret og sikkerheden er i top. Jeres gruppe bliver ikke blandet med de øvrige gæster under aktiviteterne.

Kombiner underholdningen til julefrokosten med en madanretning

Ønsker I at kombinere vores sjove julefrokost aktiviteter med mad, så har I mulighed for at forudbestille lækre portionsanrettede menuer gennem vores samarbejdspartnere. Vi tilbyder bl.a. juletapas, smørrebrød, pizza, sandwich. Ellers har I har mulighed for selv at medbringe mad til jeres arrangement. I kan evt. bestille maden fra jeres ynglings restaurant, og få det leveret til FunCenter – mulighederne er mange.

Vælger I selv at stå for maden, så skal I selv medbringe alt service samt opdækning. Vi kan booke et gratis bord i op til 3 timer før eller efter jeres aktiviteter i centeret.

Julefrokost og corona

Selvom der til julefrokost sæsonen 2020 er meget fokus på Corona og de mange retningslinjer, så skal der stadig hygges, og det kan du bl.a. gøre med forskellige lege til julefrokosten. I år bliver vores yndlingstradition firmajulefrokosten, julefrokosten med vennerne eller familiejulefrokosten – bare anderledes end den plejer! 

Retningslinjerne siger lige nu, at man kun må være 10 personer samlet af gangen, og det overholder vi selvfølgelig.

Julefrokosten kan afholdes om formiddagen, eftermiddag eller om aftenen, eller et hvilket som helst andet tidspunkt – vi afholder julefrokosten når det passer jer!

VÆLG EKSEMPELVIS EN AF VORES POPULÆRE FUNPAKKER

Alle aktiviteter kan kombineres med spisning – vær dog opmærksom på at I minimum betaler for 4 deltagere ved valg af vores FunPakker.

FunPakke 1

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
249 kr. pris pr. person

FunPakke 2

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Paintball Inklusiv 50 kugler. Spilles indendørs
298 kr. pris pr. person

FunPakke 3

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
30 minutter Lasergame Spilles indendørs
248 kr. pris pr. person

Din FunPakke

BLAND SELV

Lav din helt egen FunPakke!

Vælg frit i mellem alle vores aktiviteter, og bland som du har lyst.

Vi kan skræddersy alt fra få timer til heldagsarrangementer hos os eller jer.

Fang os og hør mere!

Kontakt os! Vi glæder os til at hjælpe

Tilkøb mad eller medbring selv!

Alle vores sjove aktiviteter kan kombineres med mad fra vores samarbejdspartnere. I har også mulighed for selv at medbringe maden, eller bestille mad fra jeres ynglings restaurant og få den leveret direkte til FunCenter!

Mad til julefrokosten i FunCenter

Ingen julefrokost uden lækker mad!

Vores fleksible koncept kan tilpasses, så det passer lige præcis til jeres arrangement.

Vælg mellem:

  • Juletapas fra Fandanko 169 kr. pr. person 
  • Luksus smørebrød fra Føtex til 55 kr. pr. stk. (Vi anbefaler 2-3 stk. pr. person)
  • Sandwich fra Bogø Sandwich, små/store sandwich til 40/50 kr.
  • Traditionelle pizzaer fra Pizzaland til 60 kr. pr. stk.
  • I kan selv lave og medbringe maden
  • I kan bestille mad fra jeres ynglings restaurant og få det leveret

Vi sælger et bredt udvalg af drikkevarer til branchens bedste priser, f.eks. koster en øl kun 12 kr. pr. stk. hvis I køber en kasse af gangen!

Bordet kan gratis bookes i op til 3 timer i forbindelse med jeres aktiviteter. Står I selv for mad, så skal I selv medbringe service og dække bord. Køber I maden gennem vores samarbejdspartnere, så står vi for opdækning af bordet. Bemærk, at maden skal bestilles senest tre dage før arrangementet. Åbningstiden i centret er kl. 09:00-22:00 ved forud booking.

8 skønne retter:
- Grillet oksefilet
- Presset kartoffelterrin
- Marineret kylling
- Letsaltet gris
- Store tigerrejer
- Kold salat med torsk
- Andebryst
- Bøgerøget grisinderlår
Oksekød
Skinke & ananas
Pepperoni & rød peber
Kebab, champignon & dressing
Kyllling & rød peber
SMØRREBRØD Maden skal bestilles senest 3 dage før jeres arrangement - minimumsbestilling er 6 stk MAD PIZZA SANDWICH Kylling & bacon
Skinke & ost
Tunsalat
Æg & bacon
Ribbensteg
TAPAS - Fiskefilet
- Frikadelle
- Avocado
- Hønsesalat
- Laks
- Roastbeef
- Lufttørret skinke
- Æg og rejer
40/50 kr. 55,- kr. pr. stk. 169,- kr. pr kuvert Pris pr. stk - Lille / Stor 60 kr. Pris pr. stk

SE ALLE DE MANGE MULIGHEDER HERUNDER

Vi har alsidige og sjove aktiviteter til julefrokosten klar til jer, og vi kan selvfølgelig også klare gode priser på drikkevarer og bad/omklædning, hvis I vælger aktiviteter, der giver sved på panden.

Escape rooms til julefrokosten

Årets helt store hit til julefrokost arrangementer må uden tvivl være vores Escape rooms. Det kan uden problemer gennemføres i jeres fine tøj, idet I ikke kommer til at svede og på ingen måde er fysisk aktive. Alle kan være med uanset alder.

Escape rooms som underholdning til julefrokosten sætter samarbejdet på prøve, og så kræver det, at I tænker kreativt samt bruger hinandens styrker for at komme videre i spillet. Der er flere forskellige escapes rooms at vælge imellem. 

Det er en perfekt aktivitet at starte julefrokosten på! I FunCenter har vi selv bygget vores unikke escape rooms, og vi har allerede fået mange gode anmeldelser på de sjove escape rooms. Der er plads til op til fem personer i hvert rum. Er I derimod en større gruppe, så kan I booke flere rum på samme tid. Ellers kan I kombinere besøget i vores escape rooms med nogle af de mange andre sjove lege til julefrokosten, som vi har at tilbyde.

 

Escape rooms

Eventhaller til julefrokosten

Vi er kendte i hele Nordjylland for vores fire eventhaller med 28 forskellige aktiviteter, hvor I kan implementere en social teambuilding oplevelse eller bare have en hyggelig og sjov god julefrokost. Efter en tur i vores eventhaller er der ingen tvivl om, at der er masser af snakke om, når i sætter jer til bords og indtager julemaden.

Human Football Table hos FunCenter Aalborg
Hamsterbolde i Eventhal 4 hos FunCenter Aalborg
Lokumsræs er sjov for hele familien i FunCenter Aalborg
Fun Animal Race i Eventhal 4 hos FunCenter Aalborg

Paintball – det ultimative julefrokost arrangement!

Den her kan vi simpelthen ikke komme udenom, for paintball er virkelig en klassiker. Skal salgskontoret nedlægges, fordi de bliver ved med at tømme kaffekanden uden at genopfylde den? Drillede onkel Bjarne lige lidt for meget til sidste familiefødselsdag? Nu har du chancen for hævn!

Vi har to af Nordjyllands fedeste indendørs paintballbaner. Vores baner er dekoreret i rigtig krigsstemning med biler, små huse, tønder og dækninger. Vores turneringsbane er bygget af oppustelige forhindringer, således banen ændrer sig hele tiden!

Vi klarer naturligvis udstyret lige fra dragter, masker og handsker til ekstra beskyttelsesudstyr, som I kan låne, hvis I vil undgå, at det gør ondt at blive ramt. Så smid din ven/veninde, tante Helle eller chefen i kanindragten og lad julejagten begynde!

paintball bane
Paintballforhindringer #paintball
Paintball krig
i skjul til paintball
Skyder skarpt med paintball
funcenter paintball
forhindring paintball funcenter

Lasergame – en anderledes julefrokost

Vi har Danmarks største indendørs lasergamebane, og den kan sagtens danne rammerne for jeres julefrokost aktivitet.

Lasergame udstyret kan indstilles med forskellige spiltyper så alle kan være med. Jo mere erfaren en lasergame spiller I er, jo flere spil setups kommer I igennem. Er I helt nye, eller er der mange børn med til jeres julefrokost arrangement, så er spillene meget simple. 

Banen er bygget op af containere, tønder, dæk og ligner en rigtig krigszone. Der kan være lidt køligt i den uopvarmet fabrikshal, så medbring gerne varmt tøj. Militær kedeldragter kan lånes gratis, hvis det ønskes.

 

Bad og omklædning

Nogle af vores aktiviteter kan I godt komme til at svede af, hvis I vælger nogle af vores meget fysiske aktiviteter, såsom Paintball, Bubble soccer osv. eller hvis I er konkurrencemennesker, som virkelig giver den gas. Derfor er der gratis bad og omklædning til rådighed, hvis I skulle få brug for det. Vi har omklædningsrum til både herrer og damer, og for at gøre tingene endnu nemmere, så kan I låne shampoo og håndklæde til en lille 15 kr. skilling.

Bad og omklædning hos FunCenter Aalborg

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked