Book et foredrag - Funcenter

Book et foredrag med iværksætteren

Vil du have et livligt og utraditionelt foredrag fra en energisk og passioneret iværksætter, så kontakt mig endelig.

Jeg elsker at snakke, og jeg er god til at få folk op af stolene og give dem nogle ting at tænke over. Jeg har lavet foredrag i en del år, om alt hvad der relaterer sig til iværksætteri og virksomhedsdrift.

Jeg har arbjedet med mange andre iværksætterprojekter udover FunCenter; bl.a. lavede jeg en alternativ reklamevirksomhed i 2013, som hed Facade Marketing. I sommeren 2015 havde jeg en Strandkøbmandsbutik ved Nørlev Strand. Udover ovenstående projekter har jeg været sparringspartner på mere end 15 andre virksomheder.

Jeg blev Vækst iværksætter med FunCenter i 2014, og i 2015 blev jeg kåret til årets nordjyske iværksætter, i 2016 blev FunCenter godkendt som vækstPLUS virksomhed.

 

Jan Olsen underskriver kontrakt Jan Olsen med ja-hatten på Dagen hvor vi overtog FunCenter Hjørring

Foredraget kan vinkles alt efter hvilken interesse og formål, I har på dagsorden. Jeg har lavet foredrag for bl.a. University Collage Nordjyland, Aalborg universitet, First Step, Handelskoler, folkeskoler, ledergrupper og diverse virksomheder og netværksgrupper.

Jeg var i 2015 tilknyttet et 3 måneders undervisningsforløb som ekstern underviser i iværksætteri hos Aalborg ungdomsskole, så workshops og undervisning kan jeg også hjælpe med.

Med en markedsføringsøkonom-uddannelse med speciale i oplevelses-økonomi, en bachelor i erhvervsøkonomi og en kandidat i organisation og strategi er jeg godt teoretisk udrustet, og kombineret med mine mange års iværksætter erfaring, kan jeg vinkle mine fordrag efter jeres ønsker og behov.

Kontakt mig på tlf. 28 31 21 01 eller jol@funcenter.dk og hør mere om hvad jeg kan tilbyde.

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Hilsen Jan

Jan Olsen underskriver kontrakt

FEEDBACK PÅ TIDLIGERE FOREDRAG

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked