BOOK FOREDRAG Book et foredrag med indehaver Jan Olsen om FunCenters rejse, iværksætteri og om at tænke ud af boksen. Læs mere herunder.

Book et foredrag med iværksætteren

Vil du have et livligt og utraditionelt foredrag med en energisk og passioneret iværksætter?

Jeg elsker at formidle budskaber og dele de erfaringer, som jeg har lært gennem rejsen med udviklingen af FunCenter. Jeg er god til at få publikum op af stolene og give dem nogle ting at tænke over. Jeg har lavet foredrag siden 2010 primært om emner, der relaterer sig til iværksætteri og virksomhedsdrift samt personlig udvikling.

Jeg har arbejdet med andre iværksætterprojekter udover FunCenter, hvilket gør jeg også kan perspektiver til andre brancher; bl.a. lavede jeg en alternativ reklamevirksomhed i 2013, som hed Facade Marketing. I sommeren 2015 havde jeg en Strandkøbmandsbutik ved Nørlev Strand. Udover ovenstående projekter har jeg været sparringspartner på mere end 25 andre virksomheder. Her har jeg rådgivet om alt fra at starte en virksomhed op med en løs ide, til optimering af drift, salg og markedsføring i større etableret virksomheder.

Jeg blev Vækst iværksætter med FunCenter i 2014 gennem Væksthuset, og i 2015 blev jeg kåret til årets nordjyske iværksætter på en erhvervsmesse. I 2016 blev FunCenter vækstPLUS virksomhed hos Væksthuset. I 2020 blev FunCenter nomineret til Aalborgs eventsted af læserne fra netavisen migogaalborg.dk.

Jeg har lavet foredrag for bl.a. University Collage Nordjylland, Aalborg Universitet, handelsskoler, folkeskoler, ledergrupper og mange virksomheder og netværksgrupper.

Jeg har planlagt og afviklet tre måneders undervisningsforløb som ekstern underviser i iværksætteri hos Aalborg Ungdomsskole og har siden faciliteret en del skræddersyet workshops og undervisningsforløb.

Min præsentations teknik har jeg udviklet løbende med kurser i trylleri, humor og kommunikations kurser, krops sprogs kurser mv. du kommer ikke til at sidde stille lover jeg dig!

Foredrag – Fra ordblind og special undervisningtil virksomhedsejer

Foredraget handler om hvordan jeg i 9. klasse fik af vide, jeg ikke var boglig stærk nok til at gennemfør en gymnasial uddannelse. I dag er jeg virksomhedsejer og har en markedsførings økonom uddannelse med speciale i oplevelses-økonomi, en bachelor i erhvervsøkonomi og en kandidat i organisation og strategi.

Omdrejnings punktet i foredraget er at kæmpe og sætte mål for sig selv, uanset hvilke forudsætninger man har, at finde gejsten selvom tingene ser dystre ud.

Foredrag – Medarbejder engagement og ledelses stil

Hvordan skaber man en virksomhedskultur som den der hersker i FunCenter Aalborg? Hvor hele 97% af de adspurgte gæster i centret ønsker at besøge FunCenter igen, primært baseret på den gæsteservice, som de deltidsansatte studiemedarbejdere levere. Hvordan skaber man en kultur hvor de studiemedarbejderene og tidligere ansatte var med til at indsamle over 200.000 kr. på seks dage, under Corvi-19 krisen for at virksomheden kunne overleve indtil regerings hjælpe pakker blev udbetalt?

Omdrejnings punktet i foredraget min ledelses stil som jeg udøver i FunCenter og hvordan jeg løbende har og stadig fucker up og tilpasser mig mit team.

Priser

Foredrag i jeres lokaler

Halvanden times foredrag og en halvtimes spørgerunde efterfølgende, prisen er Inkl. 25 km transport fra Aalborg, herefter 4 kr. pr. kørt km.

1.999 kr.

Foredrag i FunCenter

Foredrag i FunCenters mødelokale og efterfølgende rundvisning i centret med test af enkle aktiviteter

2.499 kr.

Mere info? 

Vil du vide mere om FunCenter inden du booker et foredrag? Hør interviews og læs artikler om FunCenter under vores PR og presse menupunkt her på hjemmesiden

 

FEEDBACK FRA TIDLIGERE FOREDRAG

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked