MAD OG DRIKKE Se vores store udvalg af mad og drikke til jeres arrangement - naturligvis til gode nordjyske priser!

Mad og drikke i FunCenter

Billige drikkevarer og fleksible muligheder for bespisning

Med nogle af branchens billigste priser på drikkevarer, kan I roligt blive hængende i caféområdet efter jeres arrangement, eller nyde en øl eller sodavand i jeres pause. Vores priser i baren gør, at alle kan være med og sammenlignet med andre i branchen, er vi nogle af de billigste, når det kommer til drikkevarer og snacks.

Tag egen mad med eller bestil gennem vores samarbejdspartner.

Det er muligt at bestille et gratis bord under jeres arrangement i op til 2 timer. Skal det være nemt, så lad os står for det hele med mad og opdækning af bord, ved at forudbestille maden hos os gennem vores samarbejdspartnere. Bemærk at I skal forudbestille maden senest 3 dage før jeres arrangementet. 

Vil I selv stå for maden eller bestille take-away fra jeres ynglings restaurant og få det leveret i centret, er dette også en mulighed. 

I gåafstand ca. 300 meter fra centret finder i to hyggelige caféer: Gastro House og Tapperiet, som også gerne tager imod jer efter jeres arrangement i FunCenter. Maden er rigtig god, og der er et stort udvalg, der kan tilgodese de fleste. Husk at booke bord hos vores naboer inden i besøger dem, hvis i er større selskaber.

1 slikpose & lille slushice - 25 kr.
1/2 pizza & lille slushice - 45 kr.
1 mellem sandwich & lille slushice - 55 kr.
Oksekød
Skinke & ananas
Pepperoni & rød peber
Kebab, champignon & dressing
Kyllling & rød peber
DRIKKEVARER Pizza & sandwich skal bestilles senest 3 dage før jeres arrangement - minimumsbestilling er 10 stk MAD & DRIKKEVARER PIZZA SANDWICH Kylling & bacon
Skinke & ost
Tunsalat
Æg & bacon
Ribbensteg
FOR BØRN Sodavand - 25 kr.
Slushice - fra 15 kr.
Dåseøl - fra 12 kr.
The, kaffe, kakao - 10 kr.
Fadøl - fra 25 kr.
Vin - 149 kr.
40/50 kr. Priser pr. stk - perfekt til børnefødselsdagen Pris pr. stk - M/L 60 kr. Pris pr. stk Priser pr. stk - dette er blot et udvalg af vores drikkevarer

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked