Polterabend for mænd – giv gommen en fremragende polterabend! 

Er tiden kommet, hvor jeres bedste ven skal giftes med sit livs kærlighed, og I skal arrangere polterabenden? Så hold hans polterabend hos FunCenter Aalborg! 

Et bryllup er en stor dag med utallige traditioner, og vores yndlingstradition er selvfølgelig en fed polterabend! Vi er specialister indenfor ideer til polterabender, så vi vil med glæde lave et skræddersyet program til jer ud fra jeres ønsker! Vi har et hav af forskellige polterabend aktiviteter, så der er i hvert fald noget for enhver smag. I kan også vælge en af vores FunPakker, hvor vi har samlet de sjoveste og mest populære aktiviteter. Kun fantasien sætter grænser!  

Ligegyldigt hvad I vælger, så vil I opleve, at en polterabend hos os findes til fordelagtige priser. Vi kan love jer for, at I vil få en uforglemmelig dag fyldt med latter, smil og måske få sved på panden!

Husk at booke i god tid! Jo tættere vi kommer på datoen, jo færre ledige tider har vi.

mænd klar til sjov og actionpræget dag

 

Vi sammensætter gerne et skræddersyet program til jer, men I kan også vælge en af vores pakker. Her har vi samlet de sjoveste og mest populære aktiviteter til polterabend i vores eventcenter til en fordelagtig pris.

En polterabend er en helt særlig begivenhed, og derfor vil man jo gerne have, at dagen er helt perfekt. Men måske I ikke alle kender hinanden lige godt? Og måske I ikke har den fødte partyplanner i gruppen? Bare rolig – vi sørger for det hele, så I kan nyde dagen.

Husk at booke i god tid – jo tættere vi kommer på datoen, jo færre ledige tider har vi tilbage!

FunPakke 1

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 andre aktiviteter
249 kr. pris pr. person

FunPakke 2

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter i samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Paintball Inklusiv 50 kugler. Spilles indendørs
298 kr. pris pr. person

FunPakke 3

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
30 minutter Lasergame Spilles indendørs
248 kr. pris pr. person

FunPakke 4

BLAND SELV

Lav din helt egen FunPakke!

Vælg frit i mellem alle vores aktiviteter, og bland som du har lyst.

Vi kan skræddersy alt fra få timer til heldagsarrangementer hos os eller jer.

Fang os og hør mere!

Kontakt os! Vi glæder os til at hjælpe

Fire eventhaller og mere en 30 aktiviteter samlet under et tag

En polterabend er en morsom, hyggelig og uforglemmelig dag med gommen i centrum, og det fejrer vi med vores fire eventhaller og mere end 25 aktiviteter, så vi har noget for enhver herre! Måske kommer I en hel gruppe af gode venner, måske kender I ikke hinanden så godt. Bare rolig – vi sørger for det hele, så I bare kan slappe af og nyde dagen.

Når I ankommer, bliver I tilknyttet en af vores dygtige instruktører. Vores instruktør er med jer hele dagen og holder styr på antallet af gæster, dele op i hold og holder øje med resultater fra jeres aktiviteter.

Vi anbefaler, at I booker eventhallerne i 60 minutter ad gangen, for så kan I nå ca. tre aktiviteter. Så kan I fortsætte legen i en af vores andre eventhaller eller tage en velfortjent pause. Man kan lige så godt prøve så mange ting som muligt, når man er i gang!

mænd der har det sjovt
Bliv din egen mand i bordfodbold
bueskydningskrig til polterabend
Lokumsræs til polterabend

Paintball – virkelighedens Call of Duty…

… dog lige uden dødelige våben og med livet i god behold. Paintball er nok den mest populære polterabend aktivitet for mænd. Adrenalinen pumper afsted og så er det endda også en fysisk aktivitet, så man kan få sneget en workout ind, så man ser super godt ud til gommens bryllup! 

Vi har fede indendørs paintball baner, så bliv ikke trist, hvis det skulle regne samme dag, for det mærker I ikke noget til. Vi ved også, at ikke alle er ligesom The Terminator, derfor kan I låne ekstra beskyttelsesudstyr, så det gør mindre ondt at blive ramt, når I spiller paintball.     

Som vi nævnte før, så ligger vi inde med mange anderledes ideer til en polterabend, så vi vil hellere end gerne iføre gommen i en flot lyserød kanindragt, mens I jagter hinanden. Paintball har aldrig været sjovere!

paintball bane
Paintballforhindringer #paintball
Paintball krig
i skjul til paintball
Skyder skarpt med paintball
funcenter paintball
forhindring paintball funcenter

Sigter godt men rammer skidt, det gør gommen rigtig tit!

Kom ud til FunCenter Aalborg og afprøv din indre James Bond på vores helt egen skydebane.

Vi har alverdens forskellige våben i kan prøve, lige fra pistoler og geværer til pusterør og bue og pil. Her har i også muligheden varme op til paintballkrigen på vores skydebane med paintballgeværer.

Sjovt konkurrencepræget aktivitet, udfordringerne kan tilpasses jeres præmisser. Vil i skyde fire på stribe, eller skal skydeskiven bestå af dildoer? Meget mere end det kan i ringe til vores FunCentertelefon og høre mere om.

VIGTIGT: Skydebanen er indendørs, men det er ikke muligt at varme hallen op, så husk varmt tøj i de kolde måneder

bue og pil til polterabend
Polterabend på skydebane
Sikkerhed til polterabend
skydekonkurrence til polterabend

Escaperoom – Kringlede gåder og autentisk stemning! 

Prøv også et eller flere af vores mega spændende Escaperooms. Rummene er forskellige autentiske rum, lige fra fængselsceller til ægte bunkere tilbage fra krigstiden.

I får her et indblik i hvor samarbejdsdygtig den kommende gom er, og om det nu er ham i ønsker at skulle ende i en kold fængselscelle med, hvis uheldet en dag skulle være ude.

Escaperooms er et voksende koncept, hvor vi hos FunCenter har været hurtigt ude og taget flere forskellige rum ind.
Sjov og udfordrende aktivitet hvor ikke kun fysikken bliver sat på prøve, men sveden stadig kan få lov at perle på panden

bliver gommen fanget til polteranenden
polterabend i fængsel

Udendørsaktivitet – Kajakpolo i østre havnebassin

Er den kommende gom en rigtig vandhund eller vil I modsat bare gerne se ham på lidt på dybt vand?

Hos FunCenter har vi en vandsports afdeling ved østre havnebassin. Her tilbyder vi nogle super fede vandsportsaktiviteter til polterabends. Vi har alt det udstyr i skal bruge, våddragter, redningsveste mv. Vi tilbyder paddelboards, wakeboard, men den mest populære aktivitet er til polterabend er uden tvivl vores kajakpolo. Kajak polo har plads til 12 personer på banen på samme tid og giver konkurrence og er en rigtig holdsport der på samme tid kan fungere som en god ryste sammen aktivitet forud for brylluppet. Vandsports afdelingen blev etableret i sommeren 2019 og har siden haft mange polterabend arrangementer på besøg med stor succes. Kajak polo i østre havn har nogle af de mest optimale forhold fordi det er et næsten lukket bassin, hvilket gør der ikke er en masse strøm i vandet.

Prøv noget alternativt til jeres polterabend, kom ud konkurrer, eller bare vis dig lidt frem foran flokken og nyd godt af det skønne danske sommervejr.

kajakker til østre havnebassin
regler i kajakpolo

Uden mad og drikke duer helten ikke

Man trænger virkelig til en pause, når man har prøvet forskellige udfordrende aktiviteter i løbet af dagen. I vores caféområde kan I booke en pause i enten 30 eller 60 minutter, hvor I kan drikker nogle kolde bajere og få lidt at spise. Det koster gratis at reservere et bord.

Hvis I ikke selv gider at tage mad med, så kan I bestille lækker mad fra en af vores samarbejdspartnere, og vi kan love jer for, at det smager godt! Det skal bestilles hos os senest tre dage før. Take-away smager bare bedre!

Ingen konkurrence uden præmier. I kan også købe medaljer og pokaler til dagens vinder, og en tudekiks til taberne i baren.

mænd klar til sjov og actionpræget dag

Sweat, baby, sweat

Sådanne begivenheder som en polterabend i FunCenter Aalborg kan godt gøre en svedig. Vi har selvfølgelig bad og omklædning til rådighed, så I ser velsoigneret ud og dufter skønt, når I skal videre i dagens program.

Vi har jo tænkt på det hele, derfor kan I også leje sæbe og håndklæder til den lille sum af 15 kr. Så bliver det da ikke nemmere, hva’?

Bad og omklædning hos FunCenter Aalborg

En polterabend uden lige

De førnævnte aktiviteter er bare et lille udpluk af de over 25 aktiviteter, I kan vælge mellem, men det kan være svært at planlægge en polterabend, for der er så mange ting, man kan lave. Vi hos FunCenter Aalborg har planlagt rigtig mange polterabend lege, så I slipper for at opfinde den dybe tallerken. Hos os vil I få en brag af en fest, om I så har lyst til sumobrydning, lokumsræs eller noget helt tredje!

Vi ser frem til at byde jer velkommen hos FunCenter Aalborg!

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked