POLTERABEND FOR MÆND

Her har vi samlet en række fede aktiviteter som passer perfekt til en herre-polterabend med gommen i fokus. Vi har kanindragten klar!

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk

Polterabend for mænd

– giv gommen en fremragende polterabend!

Er tiden kommet, hvor jeres bedste ven skal giftes med sit livs kærlighed, og I skal arrangere polterabenden? Så hold hans polterabend hos FunCenter Aalborg!

Et bryllup er en stor dag med utallige traditioner, og vores yndlingstradition er selvfølgelig en fed polterabend! Vi er specialister indenfor ideer til polterabender, så vi vil med glæde lave et skræddersyet program til jer ud fra jeres ønsker! Vi har et hav af forskellige polterabend aktiviteter, så der er i hvert fald noget for enhver smag. I kan også vælge en af vores FunPakker, hvor vi har samlet de sjoveste og mest populære aktiviteter. Kun fantasien sætter grænser!

Ligegyldigt hvad I vælger, så vil I opleve, at en polterabend hos os findes til fordelagtige priser. Vi kan love jer for, at I vil få en uforglemmelig dag fyldt med latter, smil og måske få sved på panden!

Husk at booke i god tid! Jo tættere vi kommer på datoen, jo færre ledige tider har vi.

Vi sammensætter gerne et skræddersyet program til jer, men I kan også vælge en af vores pakker. Her har vi samlet de sjoveste og mest populære aktiviteter til polterabend i vores eventcenter til en fordelagtig pris.

En polterabend er en helt særlig begivenhed, og derfor vil man jo gerne have, at dagen er helt perfekt. Men måske I ikke alle kender hinanden lige godt? Og måske I ikke har den fødte partyplanner i gruppen? Bare rolig – vi sørger for det hele, så I kan nyde dagen.

Husk at booke i god tid – jo tættere vi kommer på datoen, jo færre ledige tider har vi tilbage!

VORES POPULÆRE FUNPAKKER

Er det svært at vælge? Så tag et kig på vores pakker herunder! Husk at I betaler for minimum 4 personer, da I får hallerne/banen for jer selv med vores instruktør.

Eksempel 1

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal

249 kr. pris pr. person

Eksempel 2

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

PAINTBALL

Inkl. 50 kugler. Spilles indendørs

298 kr. pris pr. person

Eksempel 3

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

LASERGAME

Spilles indendørs

298 kr. pris pr. person

Eksempel 4

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

90 minutter

ESCAPE ROOM

Vælg mellem flere forskellige

348 kr. pris pr. person

HUSK AT VÆLGE HALLER!

Det er vigtigt, at I tager stilling til, hvilke(n) af vores 4 eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig og find de haller og aktiviteter, I godt kunne tænke jer.

SE OVERSIGT

Eventhaller

4 eventhaller og mere en 30 aktiviteter samlet under et tag.

En polterabend er en morsom, hyggelig og uforglemmelig dag med gommen i centrum, og det fejrer vi med vores fire eventhaller og mere end 25 aktiviteter, så vi har noget for enhver herre! Måske kommer I en hel gruppe af gode venner, måske kender I ikke hinanden så godt. Bare rolig – vi sørger for det hele, så I bare kan slappe af og nyde dagen.

Når I ankommer, bliver I tilknyttet en af vores dygtige instruktører. Vores instruktør er med jer hele dagen og holder styr på antallet af gæster, dele op i hold og holder øje med resultater fra jeres aktiviteter.

Vi anbefaler, at I booker eventhallerne i 60 minutter ad gangen, for så kan I nå ca. tre aktiviteter. Så kan I fortsætte legen i en af vores andre eventhaller eller tage en velfortjent pause. Man kan lige så godt prøve så mange ting som muligt, når man er i gang!

Se alle aktiviteter i eventhallerne her

Paintball

Virkelighedens Call of Duty...

… bare uden dødelige våben og med livet i god behold. Paintball er nok den mest populære polterabend aktivitet for mænd. Adrenalinen pumper afsted og så er det endda også en fysisk aktivitet, så man kan få sneget en workout ind, så man ser super godt ud til gommens bryllup!

Vi har fede indendørs paintball baner, så bliv ikke trist, hvis det skulle regne samme dag, for det mærker I ikke noget til. Vi ved også, at ikke alle er ligesom The Terminator, derfor kan I låne ekstra beskyttelsesudstyr, så det gør mindre ondt at blive ramt, når I spiller paintball.

Som vi nævnte før, så ligger vi inde med mange anderledes ideer til en polterabend, så vi vil hellere end gerne iføre gommen i en flot lyserød kanindragt, mens I jagter hinanden. Paintball har aldrig været sjovere!

Læs mere om paintball her

Skydebane

Sigter godt men rammer skidt, det gør gommen rigtig tit!

Kom ud til FunCenter Aalborg og afprøv din indre James Bond på vores helt egen skydebane.

Vi har alverdens forskellige våben i kan prøve, lige fra pistoler og geværer til pusterør og bue og pil. Her har i også muligheden varme op til paintballkrigen på vores skydebane med paintballgeværer.

Sjovt konkurrencepræget aktivitet, udfordringerne kan tilpasses jeres præmisser. Vil i skyde fire på stribe, eller skal skydeskiven bestå af dildoer? Meget mere end det kan i ringe til vores FunCentertelefon og høre mere om.

VIGTIGT: Skydebanen er indendørs, men det er ikke muligt at varme hallen op, så husk varmt tøj i de kolde måneder

Læs om vores skydebane her

Escape room

Kringlede gåder og autentisk stemning! 

Prøv også et eller flere af vores mega spændende Escaperooms. Rummene er forskellige autentiske rum, lige fra fængselsceller til ægte bunkere tilbage fra krigstiden.

I får her et indblik i hvor samarbejdsdygtig den kommende gom er, og om det nu er ham i ønsker at skulle ende i en kold fængselscelle med, hvis uheldet en dag skulle være ude.

Escaperooms er et voksende koncept, hvor vi hos FunCenter har været hurtigt ude og taget flere forskellige rum ind.
Sjov og udfordrende aktivitet hvor ikke kun fysikken bliver sat på prøve, men sveden stadig kan få lov at perle på panden.

Læs mere om vores escape rooms her

Udendørsaktivitet

Kom i østre havnebassin.

Er den kommende gom en rigtig vandhund eller vil i modsat bare gerne se ham på lidt på dybt vand?

Hos FunCenter har vi også vores outdoorafdeling ved østre havnebassin. Her har vi nogle forskellige vandsportsaktiviteter. Vi har alt det udstyr i skal bruge, om det er paddelboard, wakeboard, sauna, vildmarksbad eller den anbefaler mest til større grupper, nemlig kajakpolo.

Prøv noget alternativt til jeres polterabend, kom ud konkurrer eller bare vis dig lidt frem foran flokken og nyd godt af det skønne danske sommervejr.

Læs mere om kajakpolo her

Pause i cafeen

Uden mad og drikke duer helten ikke

Man trænger virkelig til en pause, når man har prøvet forskellige udfordrende aktiviteter i løbet af dagen. I vores caféområde kan I booke en pause i enten 30 eller 60 minutter, hvor I kan drikker nogle kolde bajere og få lidt at spise. Det koster gratis at reservere et bord.

Hvis I ikke selv gider at tage mad med, så kan I bestille lækker mad fra en af vores samarbejdspartnere, og vi kan love jer for, at det smager godt! Det skal bestilles hos os senest tre dage før. Take-away smager bare bedre!

Ingen konkurrence uden præmier. I kan også købe medaljer og pokaler til dagens vinder, og en tudekiks til taberne i baren.