BOOK ÅRETS SJOVESTE JULEFROKOST ALLEREDE NU!

Læs mere her
Polterabend mænd

POLTERABEND FOR MÆND

Her har vi samlet en række fede aktiviteter som passer perfekt til en herre-polterabend med gommen i fokus. Vi har også kanindragten klar!

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk
Polterabend mænd

Polterabend for mænd

– giv gommen en fremragende polterabend!

Er tiden kommet, hvor jeres bedste ven skal giftes med sit livs kærlighed, og skal I arrangere polterabenden? Så hold hans polterabend hos FunCenter Aalborg!

Vi er specialister indenfor ideer til polterabender, og vi vil med glæde lave et skræddersyet program til jer ud fra jeres ønsker! Vi har et hav af forskellige polterabend aktiviteter, så der er noget for enhver smag. Hvis I mangler inspiration kan I også vælge en af vores eksempler, hvor vi har samlet de sjoveste og mest populære aktiviteter. Kun fantasien sætter grænser!

Ligegyldigt hvad I vælger, så vil I opleve, at en polterabend hos os findes til fordelagtige priser og vi kan love jer for, at I vil få en uforglemmelig dag fyldt med latter, smil og måske få sved på panden!

Husk at booke i god tid! Jo tættere vi kommer på datoen, jo færre ledige tider har vi.

Her er nogle af de fede aktiviteter vi kan tilbyde jer:

Polterabend mænd

Paintball

Virkelighedens Call of Duty...

… bare uden dødelige våben og med livet i god behold. Paintball er nok den mest populære polterabend aktivitet for mænd. Adrenalinen pumper afsted og så er det endda også en fysisk aktivitet, så man kan få sneget en workout ind, så man ser super godt ud til gommens bryllup!

Vi har den fedeste indendørs paintball ban, så bliv ikke trist, hvis det skulle regne samme dag, for det mærker I ikke noget til. Vi ved også, at ikke alle er ligesom The Terminator, derfor kan I låne ekstra beskyttelsesudstyr, så det gør mindre ondt at blive ramt, når I spiller paintball.

Som vi nævnte før, så ligger vi inde med mange anderledes ideer til en polterabend, så vi vil hellere end gerne iføre gommen i en flot lyserød kanindragt, mens I jagter hinanden. Paintball har aldrig været sjovere!

Læs mere om paintball her
Polterabend mænd

Eventhaller

4 eventhaller og mere en 30 aktiviteter samlet under et tag.

En polterabend er en morsom, hyggelig og uforglemmelig dag med gommen i centrum, og det fejrer vi med vores fire eventhaller og mere end 30 aktiviteter, så vi har noget for enhver herre! Måske kommer I en hel gruppe af gode venner, måske kender I ikke hinanden så godt. Bare rolig – vi sørger for det hele, så I bare kan slappe af og nyde dagen.

Når I ankommer, bliver I tilknyttet en af vores dygtige instruktører. Vores instruktør er med jer hele dagen og sørger for humøret og sikkerheden er i top.

Vi anbefaler, at I booker eventhallerne i 60 minutter ad gangen, for så kan I nå ca. tre aktiviteter. Så kan I fortsætte legen i en af vores andre eventhaller eller tage en velfortjent pause. Man kan lige så godt prøve så mange ting som muligt, når man er i gang!

Se alle aktiviteter i eventhallerne her
Polterabend mænd

Escape room

Kringlede gåder og autentisk stemning! 

Skal I afholde en polterabend, hvor I tester gommens intelligens og snilde? Prøv et eller flere af vores mega spændende Escaperooms! Rummene er forskellige autentiske rum, lige fra en fængselscelle, en ubåd til ægte bunkere tilbage fra krigstiden vi har seks forskellige rum at vælge imellem.

I får her et indblik i hvor samarbejdsdygtig den kommende gom er, og om det nu er ham i ønsker at skulle ende i en kold fængselscelle med, hvis uheldet en dag skulle være ude.

Sjov og udfordrende aktivitet som ikke er fysisk og alle kan være med.

Læs mere om vores escape rooms her
Polterabend mænd

Kontakt os

E-mail: info@funcenter.dk

Tlf: 28 31 21 01

Polterabend mænd

Lasergame

Leg militær - uden blå mærker

Kan I lide at lege med våben, men bryder I jer ikke om at blive ramt af paintballkugler? Så prøv vores Lasergame!!

Når man spiller Lasergame har man muligheden for at prøve flere forskellige spil til jeres polterabend. Der er både spil på hold, og hvor man spiller alle mod alle. – Eller, alle mod gommen naturligvis.

Vores Lasergame foregår i samme hal som vi har paintball, der er derfor mulighed for at få en mega sej militærdragt på samt et par låne sko for at undgå at gøre jeres eget tøj beskidt.

Find ud af hvem der er den bedste snigskytte blandt jeres venner!

Læs mere om vores lasergame her
Polterabend mænd

Ud af huset

- Vi kommer til jer!

Der er også mulighed for at vi kan komme ud med vores aktiviteter til jeres specifikke polterabend!

Langt de fleste af vores aktiviteter kan vi tage med os ud til jeres arrangementer. Her kan I selv være med til at planlægge hvilke aktiviteter, der lyder grineren og så sammensætter vi et program for jer.

Vi sender instruktører ud sammen med aktiviteterne for at garantere at humøret er højt gennem hele eventet.

Læs mere om vores ud af huset events her
Polterabend mænd

Kajakpolo

Kom i østre havnebassin.

Er den kommende gom en rigtig vandhund eller vil I modsat bare gerne se ham på lidt på dybt vand?

Hos FunCenter har vi også vores outdoorafdeling ved Østre Havnebassin. Her har vi nogle forskellige vandsportsaktiviteter, mest populært er kajakpolo. Vi har alt det udstyr I skal bruge når I skal i vandet, våddragt redningsvest, neoprensko mv.

Prøv noget alternativt til jeres polterabend, kom ud konkurrér eller bare vis dig lidt frem foran flokken og nyd godt af det skønne danske sommervejr.

Læs mere om kajakpolo her