INSTITUTIONER & KLUBBER

Vi giver særlige rabatter på vores FunPakker fra søndag til torsdag - se mere og læs om de sjove muligheder her på siden

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk

Ungdomsklubber & institutioner m.m.

FunCenter er eksperter i at underholde børn og unge mennesker.

Kom og besøg os i vores Eventcenter i Aalborg! Vi laver et aktivitetsprogram, der passer til netop jeres ønsker og behov ligegyldig hvilen slags institutioner og klubber i kommer. Om det skal være en dag med sved på panden eller mere hyggelige ryste-sammen-aktiviteter er op til jer. I kan selv sammensætte et program, eller I kan vælge en pakkeløsning, hvor vi har sørget for det hele.

Vi har åbent alle ugens dage, så om I skal afsted med bostedet onsdag formiddag eller klubben mandag aften, er vi her – blot I har booket på forhånd.

Mad og drikke kan I bestille gennem os, alternativt er I velkomne til selv at medbringe mad og nyde det i vores cafeområde.

I FunCenter betaler I kun for det antal der møder op på dagen, dog min. 4 personer. Så har i booket til eksempelvis 15 personer men kun står 10 personer på dagen, betales der kun for de 10 personer!

BEMÆRK at rabatterne her på siden kun gælder for institutioner, bosteder, skoler mv. hvor der inkluderes tid i eventhallerne, og deltagere under 16 år. Der gives altså ikke rabat til bookinger der kun består af lasergame eller paintball. Listen her inkluderer de typer af institutioner/organisationer, der kvalificerer sig til rabat: Ungdomsuddannelser, børnehaver, fritidsklubber, kirkernes ungdomsklubber, skoler, sportsklubber, velgørenhedsorganisationer og bosteder (dog kun personer under 16 år).

 I kan selvfølgelig betale med EAN-faktura i FunCenter.

RABATPAKKER

Er det svært at vælge? Se vores pakkeløsninger eller lad os sammensætte et program til jer. Husk at I betaler for minimum 4 personer, da I får hallerne/banen for jer selv med vores instruktør.

Eksempel 1

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal

249 kr. pris pr. person

Eksempel 2

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

PAINTBALL

Inkl. 50 kugler. Spilles indendørs

298 kr. pris pr. person

Eksempel 3

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

LASERGAME

Spilles indendørs

298 kr. pris pr. person

Eksempel 4

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

90 minutter

ESCAPE ROOM

Vælg mellem flere forskellige

348 kr. pris pr. person

HUSK AT VÆLGE HALLER!

Det er vigtigt, at I tager stilling til, hvilke(n) af vores 4 eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig og find de haller og aktiviteter, I godt kunne tænke jer.

SE OVERSIGT

Eventhaller - Institutioner og klubber/ungdomsklubber

MED MERE END 30 AKTIVITETER FORDELT PÅ 4 EVENTHALLER HAR VI NOGET FOR ALLE

En tur i FunCenters Eventhaller er med garanti en succes, vi har aktiviteter for alle aldre, samt til drenge og til piger.

Vi kan sammensætte programmet ud fra vores erfaringer eller i kan selv vælge hvilke aktiviteter som der skal lægges i jeres aktivitets program.

I har Eventhallen alene med jeres FunCenter instruktør, som guider jer rundt og sørger for alle får en super fed oplevelse – I skal regne med ca. at kunne nå 3 aktiviteter pr. time.

Se eventhallernes aktiviteter her

Lasergame - Institutioner/Ungdomsklubber

FÅ RAM PÅ DINE VENNER!

Lasergame spilles på vores indendørs bane, hvor der udelukkende bliver spillet lasergame på – og derfor behøver I ikke at tage stilling til vejret. Lasergame skyder med harmløse infrarøde stråler så I kan ikke mærke i bliver ramt. Lasergame er et kæmpe hit til alle aldre og både til drenge og piger. Lasergame kan spilles både i dagslys og i mørke. I får udleveret en sej camoflage-kedeldragt samt Lasergamevåben

Vores udstyr er super nemt at forstå så alle kan være med, vi anbefaler dog  kun Lasergame fra 6 år og op,  da det ellers kan være lidt svært at fange konceptet.

Læs mere om Lasergame her

Paintball - Institutioner/ungdomsklubber

OBS - Kun for personer over 16 år

Paintball er valget for jer, hvis der virkelig skal fart over feltet og action for alle pengene. Når I booker en banen, er den jeres i enten 60 eller 90 minutter, så vi garanterer at I får spillet en masse.

Vi har to af Nordjyllands fedeste indendørs paintballbaner, så man også kan spille i mørket. Den ene består af gamle biler, tønder og huse – og så er banen dekoreret på den fede måde, med grafitti på væggene! Banen egner sig bedst til store grupper – helt op til 24 personer. Den anden bane er lavet med mobile oppustelige forhindringer, som gør at banedesignet kan ændres hele tiden. Banen egner sig bedst til mindre grupper op til 16 personer Derudover, har vi det vildeste anlæg så vi kan sætte den rigtige krigsstemning!

Vi har et hav af spilmuligheder, og vi er helt sikre på at I ikke kommer til at kede jer. Med i prisen er alt hvad I skal bruge af udstyr; militære heldragter, masker og handsker, ligesom der er ekstra beskyttelses veste hvis man er lidt en kylling.

Bemærk at den danske lovgivning kræver at gæster der skal spille Paintball minimum er 16 år i Danmark, og at I medbringer en forældretilladelse på dem, der endnu ikke er blevet 18 år.

Læs mere om Paintball her

Skydebane - Institutioner/ungdomsklubber

HVEM ER DEN SKARPESTE SKYTTE PÅ SKYDEBANEN?

Pulsen skal ned og koncentrationen op – skyd til måls med bue og pil, pusterør, luftpistol, luftgevær eller paintballgevær.

På vores Skydebane kan I dyste i hold eller individuelt med en masse forskellige våben som luftpistol, paintballgevær, bue og pil, pusterør og luftgevær. Der er altid en FunCenter-instruktør tilstede som sørger for sikkerheden er i top.

Vores nye indendørs skydebane tillader 6 skytter samtidig. I står skulder om skulder mens I trykker på aftrækkeren og undgå samtidig lange køer.

Har I altid drømt om at efterligne en sej actionscene fra film? Så er skydebanen helt klart er setup for jer, det eneste vi ikke kan give, er eksplosionen i baggrunden.
Book tid på skydebanen i FunCenter og prøv denne udfordring. Skydebanen er indendørs, så derfor behøver I ikke at tænke på vejret udenfor.

Læs mere om Skydebanen her

Cafeområdet

– Til spisning og hygge

I vores cafeområde har vi plads til I kan sidde og nyde en kold sodavand og lidt at spise. Det mest populære valg hos os er en pause på 30 minutter, som I kan få lagt ind mellem jeres aktiviteter. Så har I mulighed for at få pusten og grine lidt af hvad i lige har oplevet sammen. Husk, det er helt gratis at booke et bord i enten 30 eller 60 minutter.

Er I til pizza, sandwich, burgers eller noget helt andet, så kan vi bestille mad til jer fra vores samarbejdspartner. Der er selvfølgelig også mulighed for at, købe alt muligt lækkert fra vores bar, som for eksempel slushice, sodavand, slik og chips. Så tjek den komplette prisliste ud, eller tjek menuerne ud herunder.

Mad skal bestilles senest 3 dage før jeres arrangement. Minimumsbestilling er 6 stk.

PIZZA

Vælg topping:

Skinke

Oksekød

Kebab

Peperoni

Ost

65 kr. pr. stk.

SANDWICH

Vælg mellem:

Kylling & bacon

Skinke & ost

Tunsalat

Æg & bacon

Ribbensteg

50/60 kr. pr. stk. for lille/stor

TAPAS

8 lækre retter:

Grillet oksefilet

Presset kartoffelterrin

Marineret kylling

Letsaltet gris

Store tigerrejer

Kold salat med torsk

Andebryst

Bøgerøget grisinderlår

169 kr. pr. kuvert

SMØRREBRØD

Vælg mellem:

Fiskefilet

Frikadelle

Avocado

Hønsesalet

Laks

Roastbeef

Lufttørret skinke

Æg & rejer

Skinke og røræg

Oksebryst med peberrod salat

Leverpostej med bacon

Kamsteg og rødkål

55 kr. pr. smørrebrød

Bad og omklædning

Sweat, sweat, baby!

En tur i FunCenter kan godt give lidt sved på panden, hvis I vælger de fysiske aktiviteter. Bare rolig, vi har bade- og omklædningsfaciliteter til jer.

Vi har omklædningsrum til både drenge og piger, så skal der skiftes tøj inden i går i gang, eller skal du have en skyller efter I har givet den fuld gas er dette også muligt.

I kan leje et håndklæde og shampoo i baren til 15 kr.