Ungdomsklubber & institutioner m.m.

FunCenter er eksperter i at underholde børn og unge mennesker.

Kom og besøg os i vores Eventcenter i Aalborg! Vi laver et aktivitetsprogram, der passer til netop jeres ønsker og behov ligegyldig hvilen slags institutioner og klubber i kommer. Om det skal være en dag med sved på panden eller mere hyggelige ryste-sammen-aktiviteter er op til jer. I kan selv sammensætte et program, eller I kan vælge en pakkeløsning, hvor vi har sørget for det hele.

Vi har åbent alle ugens dage, så om I skal afsted med bostedet onsdag formiddag eller klubben mandag aften, er vi her – blot I har booket på forhånd.

Mad og drikke kan I bestille gennem os, alternativt er I velkomne til selv at medbringe mad og nyde det i vores cafeområde.

I FunCenter betaler I kun for det antal der møder op på dagen, dog min. 4 personer. Så har i booket til eksempelvis 15 personer men kun står 10 personer på dagen, betales der kun for de 10 personer!

Afslapning inden rodeotyr i Eventhal 3 på Blå Mandag
Sumobrydning i Eventhal 3
institutioner og klubber
bubble soccer i FunCenter Aalborg

BEMÆRK at nedenstående rabatter i vores pakker kun er gældende for institutioner, bosteder, skoler mv. hvor der inkluderes tid i eventhallerne, og deltagere under 16 år. Der gives således ikke rabat til bookinger der alene består af lasergame eller paintball. Nedenstående liste inkluderer de institutioner/organisationer, der kvalificerer sig til rabat: Ungdomsuddannelser, børnehaver, fritidsklubber, kirkernes ungdomsklubber, skoler, sportsklubber, velgørenhedsorganisationer og bosteder (dog kun personer under 16 år). I kan selvfølgelig betale med EAN-faktura i FunCenter.

Rabatpakke 1

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
199 kr. pris pr. person (+50 kr fre/lørdag)

RabatPakke 2

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
60 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
99 kr. pris pr. person (+50 kr. fre/lørdag)

RabatPakke 3

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
30 minutter Lasergame Spilles indendørs
198 kr. pris pr. person (+50 kr. fre/lørdag)

Din RabatPakke

BLAND SELV

Lav din helt egen Pakke!

Vælg frit i mellem alle vores aktiviteter, og bland som du har lyst.

Vi kan skræddersy alt fra få timer til heldagsarrangementer hos os eller jer.

Fang os og hør mere!

Kontakt os! Vi glæder os til at hjælpe

HUSK OGSÅ AT VÆLGE HALLER

Det er vigtigt at I tager stilling til hvilke(n) af vores 4 Eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig her og find de haller og aktiviteter I godt kunne tænke jer!

Eventhallerne – Institutioner og klubber/ungdomsklubber

En tur i FunCenters Eventhaller er med garanti en succes, vi har aktiviteter for alle aldre, samt til drenge og til piger.

Vi kan sammensætte programmet ud fra vores erfaringer eller i kan selv vælge hvilke aktiviteter som der skal lægges i jeres aktivitets program.

I har Eventhallen alene med jeres FunCenter instruktør, som guider jer rundt og sørger for alle får en super fed oplevelse – I skal regne med ca. at kunne nå 3 aktiviteter pr. time

Human Football Table i en af vores Eventhaller
Bubble Soccer i FunCenters Eventhal 1
Buebattle hos FunCenter i Eventhallerne
Sumobrydning i Eventhal 3 hos FunCenter

Lasergame – Institutioner/Ungdomsklubber

Lasergame spilles på vores indendørs bane, hvor der udelukkende bliver spillet lasergame på – og derfor behøver I ikke at tage stilling til vejret. Lasergame skyder med harmløse infrarøde stråler så I kan ikke mærke i bliver ramt. Lasergame er et kæmpe hit til alle aldre og både til drenge og piger. Lasergame kan spilles både i dagslys og i mørke. I får udleveret en sej camoflage-kedeldragt samt Lasergamevåben

Vores udstyr er super nemt at forstå så alle kan være med, vi anbefaler dog  kun Lasergame fra 6 år og op,  da det ellers kan være lidt svært at fange konceptet.

Pige spiller lasergame
Mand og kvinde spiller lasergame
Dreng og pige sigter med lasergame våben
lasergame funcenter

Paintball – Institutioner/ungdomsklubber

Paintball er valget for jer, hvis der virkelig skal fart over feltet og action for alle pengene. Når I booker en banen, er den jeres i enten 60 eller 90 minutter, så vi garanterer at I får spillet en masse.

Vi har to af Nordjyllands fedeste indendørs paintballbaner, så man også kan spille i mørket. Den ene består af gamle biler, tønder og huse – og så er banen dekoreret på den fede måde, med grafitti på væggene! Banen egner sig bedst til store grupper – helt op til 24 personer. Den anden bane er lavet med mobile oppustelige forhindringer, som gør at banedesignet kan ændres hele tiden. Banen egner sig bedst til mindre grupper op til 16 personer Derudover, har vi det vildeste anlæg så vi kan sætte den rigtige krigsstemning!

Vi har et hav af spilmuligheder, og vi er helt sikre på at I ikke kommer til at kede jer. Med i prisen er alt hvad I skal bruge af udstyr; militære heldragter, masker og handsker, ligesom der er ekstra beskyttelses veste hvis man er lidt en kylling.

Bemærk at den danske lovgivning kræver at gæster der skal spille Paintball minimum er 16 år i Danmark, og at I medbringer en forældretilladelse på dem, der endnu ikke er blevet 18 år.

paintball bane
Paintballforhindringer #paintball
Paintball krig
i skjul til paintball
Skyder skarpt med paintball
funcenter paintball
forhindring paintball funcenter

Skydebane – Institutioner/ungdomsklubber

På vores Skydebane kan I dyste i hold eller individuelt med en masse forskellige våben som luft pistol, paintball gevær, bue og pil, puste rør og luft gevær. Der er hele tiden en FunCenter instruktør tilstede som sørger for sikkerheden er i top.

Book tid på skydebanen i FunCenter og prøv denne udfordring. Skydebanen er indendørs, så derfor behøver I ikke at tænke på vejret udenfor.

skydebane
skydebane
skydebane
skydebane

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR OMKLÆDNING OG TILKØB AF MAD

Cafeområdet – Til spisning og hygge

I vores cafeområde har vi plads til I kan sidde og nyde en kold sodavand og lidt at spise. Det mest populære valg hos os er en pause på 30 minutter, som I kan få lagt ind mellem jeres aktiviteter. Så har I mulighed for at få pusten og grine lidt af hvad i lige har oplevet sammen. Husk, det er helt gratis at booke et bord i enten 30 eller 60 minutter.

Er I til pizza, sandwich, burgers eller noget helt andet, så kan vi bestille mad til jer fra vores samarbejdspartner. Der er selvfølgelig også mulighed for at, købe alt muligt lækkert fra vores bar, som for eksempel slushice, sodavand, slik og chips. Så tjek den komplette prisliste ud, eller tjek menuerne ud herunder.

Institutioner og klubber

Bad og omklædning

En tur i FunCenter kan godt give lidt sved på panden, hvis I vælger de fysiske aktiviteter. Bare rolig, vi har bade- og omklædningsfaciliteter til jer.

Vi har omklædningsrum til både drenge og piger, så skal der skiftes tøj inden i går i gang, eller skal du have en skyller efter I har givet den fuld gas er dette også muligt.

I kan leje et håndklæde og shampoo i baren til 15 kr.

Bad og omklædning hos FunCenter Aalborg

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked