Institutioner og klubber

INSTITUTIONER & KLUBBER

Vi giver særlige rabatter på vores FunPakker fra søndag til torsdag - se mere og læs om de sjove muligheder her på siden

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk
Institutioner og klubber

Institutioner og klubber

FunCenter er eksperter i at underholde børn og unge mennesker.

Kom og besøg os i vores Eventcenter i Aalborg! Vi laver et aktivitetsprogram, der passer til netop jeres ønsker og behov ud fra hvilken slags institutioner og klubber i kommer. Om det skal være en dag med sved på panden eller mere hyggelige ryste-sammen-aktiviteter er op til jer. I kan selv sammensætte et program, eller I kan vælge en pakkeløsning, hvor vi har sørget for det hele.

Vi har åbent alle ugens dage, så om I skal afsted med bostedet onsdag formiddag eller klubben mandag aften, er vi her – blot I har booket på forhånd.

Mad og drikke kan I bestille gennem os, alternativt er I velkomne til selv at medbringe mad og nyde det i vores cafeområde.

I FunCenter betaler I kun for det antal der møder op på dagen, dog min. 4 personer. Så har i booket til eksempelvis 15 personer men kun står 10 personer på dagen, betales der kun for de 10 personer!

BEMÆRK at rabatterne her på siden kun gælder for institutioner og klubber, bosteder, skoler mv. hvor der inkluderes tid i eventhallerne, og deltagerene er under 16 år. Der gives altså ikke rabat til bookinger der kun består af lasergame eller paintball. Listen her inkluderer de typer af institutioner og klubber/organisationer, der kvalificerer sig til rabat: Ungdomsuddannelser, børnehaver, fritidsklubber, kirkernes ungdomsklubber, skoler, sportsklubber, velgørenhedsorganisationer og bosteder (dog kun personer under 16 år).

 I kan selvfølgelig betale med EAN-faktura i FunCenter.

Institutioner og klubber

RABATPAKKER

Er det svært at vælge? Se vores pakkeløsninger eller lad os sammensætte et program til jer. Husk at I betaler for minimum 4 personer, da I får hallerne/banen for jer selv med vores instruktør.

Institutioner og klubber

Rabatpakke 1

Institutioner og klubber

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal

209 kr. Pris pr. person (+ 50 kr. fre/lørdag)

Skræddersyet

Institutioner og klubber

Lav din egen Pakker!

BLAND SELV

Vælg frit mellem alle vores aktiviteter, og bland som du har lyst

 

Vi kan skæddersy alt fra få timer til heldagsarrangementer enten hos os eller hos jer.

 

 

 

Fang os og hør mere!

Kontakt os! Vi glæder os til at hjælpe

Rabatpakke 3

Institutioner og klubber

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

30 minutter

LASERGAME

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal

218 kr. Pris pr. person (+ 50 kr. fre/lørdag)

Rabatpakke 4

Institutioner og klubber

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

90 minutter

ESCAPE ROOM

Vælg mellem flere forskellige

308 kr. Pris. pr. person (+ 50 kr. fre/lørdag)
Institutioner og klubber

HUSK AT VÆLGE HALLER!

Det er vigtigt, at I tager stilling til, hvilke(n) af vores 4 eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig og find de haller og aktiviteter, I godt kunne tænke jer.

SE OVERSIGT
Institutioner og klubber
Institutioner og klubber

Eventhaller - Institutioner og klubber

MED MERE END 30 AKTIVITETER FORDELT PÅ 4 EVENTHALLER HAR VI NOGET FOR ALLE

En tur i FunCenters Eventhaller er med garanti en succes, vi har aktiviteter for alle aldre, samt til drenge og til piger. Se alle vores eventhaller aktiviteter her.

Vi kan sammensætte programmet ud fra vores erfaringer til institutioner og klubber eller I kan selv vælge hvilke aktiviteter som der skal være en del af jeres arrangement.

I har Eventhallen alene med jeres FunCenter instruktør, som guider jer rundt og sørger for alle får en super fed oplevelse – I skal regne med ca. at kunne nå 3 aktiviteter pr. time.

Se eventhallernes aktiviteter her
Institutioner og klubber

Lasergame - Institutioner og klubber

FÅ RAM PÅ DINE VENNER!

Lasergame spilles på vores indendørs bane, og derfor behøver I ikke at tage stilling til vejret. Lasergame skyder med harmløse infrarøde stråler, så I kan ikke mærke, I bliver ramt. Lasergame er et kæmpe hit til alle aldre og både til drenge og piger. Lasergame kan spilles både i dagslys og i mørke. Det er muligt at låne en gratis camoflage-kedeldragt, hvis I vil have den helt rigtige militær oplevelse.

Vores udstyr er super nemt at forstå, så alle kan være med, vi anbefaler dog lasergame spilles fra 6 år og op,  da det ellers kan være lidt svært at forstå spillet.

Bemærk der kan være maling rester fra vores paintball spil på Lasergame banen, da banen både bruges til paintball og lasergame. Vi anbefaler derfor, at I låner en kedeldragt af os, lån af dragter er selvfølgelig gratis og vi har til både børn og voksne. Skulle I få malingrester på jeres tøj, kan det vaskes af ved 30 grader, da malingen er vandbaseret. Vi anbefaler brug af gamle sko, men har også låne sko til rådighed.

Læs mere om Lasergame her
Institutioner og klubber

ESCAPE ROOM - INSTITUTIONER OG KLUBBER

Kendt fra bla. YouTube og TV er konceptet et hit blandt børn og unge.

Escape rooms er en god aktivitet, der kan ryste de unge godt sammen. Den passer perfket til både insitutioner og klubber. Gåderne er designet, så der både er logiske gåder, kreative gåder og gåder der kræver lidt fingersnilde – så alle i gruppen skulle gerne kunne bidrage og få en succes.

Rummene er designet til voksne, men børn og unge kan godt deltage og gennemfør, enten ved at en voksen er med dem inde i rummet, eller ved at de får lidt ekstra hints og ledetråde af instruktøren under vejs i spillet. Vi har forskellige unikke escape rooms og sværhedsgrader I kan vælge mellem. Der kan være op til 5 personer i et escape room, er i en større gruppe booker vi flere escape rooms eller opsætter vores mobile escape rooms.

I FunCenter er der altid en instruktør der hele tiden sidder og overvåger rummet via kameraer, så vi hurtigt kan hjælpe, hvis der skulle blive brug for et hint, eller hvis de unge sidder fast i en gåde og har brug for hjælp til at løse en opgave.

Læs mere om Escape room her
Institutioner og klubber

Cafeområdet

– Til spisning og hygge

I vores cafeområde har vi plads til I kan sidde og nyde en kold sodavand og lidt at spise. Det mest populære valg hos os er en pause på 30 minutter, som I kan få lagt ind mellem jeres aktiviteter. Så har I mulighed for at få pusten og grine lidt af hvad I lige har oplevet sammen. Husk, det er helt gratis at booke et bord i enten 30 eller 60 minutter.

Er I til pizza, sandwich, burgers eller noget helt andet, så kan vi bestille mad til jer fra vores samarbejdspartner. Der er selvfølgelig også mulighed for at, købe alt muligt lækkert fra vores bar, som for eksempel slushice, sodavand, slik og chips. Så tjek den komplette prisliste ud, eller tjek menuerne ud herunder.

Mad skal bestilles senest 3 dage før jeres arrangement. Minimumsbestilling er 6 stk.

PIZZA

Institutioner og klubber

Vælg mellem:

Tomat, ost og skinke

Tomat, ost og oksekød

Tomat, ost og kebab

Tomat, ost og pepperoni

Tomat, ost (vegetar)

70 kr. pr. stk.

SANDWICH

Institutioner og klubber

Vælg mellem:

Kylling & bacon

Skinke & ost

Tunsalat

Æg & bacon

Ribbensteg

60/70 kr. pr. stk. for lille/stor

TAPAS

Institutioner og klubber

8 lækre retter:

Bøgerøget hjort

Lufttørret skinke

Grillet kalv

Kylling ”Polpetter”

Bagt rødfisk

Krydret kartoffeltortilla

Saltet og marineret gris

Unika Koryfé ost

199 kr. pr. kuvert

SMØRREBRØD

Vælg mellem:

Hamburgerryg m/italiensk salat

Flæskesteg med rødkål

Rullepølse m/sky og løg

Roastbeef m/remoulade, ristede løg

Æg m/rejer og mayonnaise

Dyrlægens natmad

Fiskefilet med Remoulade

Danske petitkartofler med mayo

55 kr. pr. smørrebrød
Institutioner og klubber

Bad og omklædning

Sweat, sweat, baby!

En tur i FunCenter kan godt give lidt sved på panden, hvis I vælger de fysiske aktiviteter. Bare rolig, vi har bade- og omklædningsfaciliteter til jer.

Vi har omklædningsrum til både drenge og piger, så skal der skiftes tøj inden i går i gang, eller skal du have en skyller efter I har givet den fuld gas er dette også muligt.

I kan leje et håndklæde og shampoo i baren til 15 kr.

 

Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål om et aktivitetsprogram til institutioner og klubber? Ring til os på: 28 31 21 01, fang os på email: info@funcenter.dk eller skriv til os i chatten.