PERSONALE-ARRANGEMENT Lav en fantastisk personaletur til FunCenter - vi har aktiviteter der egner sig til både de lidt forsigtige og de vilde, vi tager højde for alle.

Personalearrangement

Hold jeres næste personalearrangement hos FunCenter Aalborg!

Er I på udkig efter en sjov og underholdende rystesammentur? Eller en god undskyldning for at lade de daglige frustrationer gå ud over chefen?

Uanset om det er i anledning af den årlige julefrokost, påskefrokost, teambuilding eller andre sociale arrangementer med arbejdspladsen, skal vi nok stå for den perfekte underholdning. Hos FunCenter har vi nemlig den erfaring, der skal til, for at stable det perfekte personalearrangement i Aalborg på benene.

Et personalearrangement hos os er det oplagte valg, når I vil styrke sammenholdet, samarbejdet og motivationen hos virksomhedens medarbejdere.

Det er ikke altid lige let at finde på gode idéer til personalearrangementer – men det skal vi nok stå for. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og ønsker, og så skræddersyr vi et program, der passer perfekt til jer. Og vores dygtige instruktører sørger for, at I får den bedste oplevelse!

personalearrangementer er vigtige for at skabe et solidt sammenhold i en virksomhed, og med FunCenter som arrangør kan I være sikre på at få et vellykket arrangement.

personalearrangement med kollegaer
en sjov dag i FunCenter
kør ræs mod dine kollegaer
teambuilding til personalearrangement

ANMELDELSER I VERDENSKLASSE   Læs mere

Lad os sammensætte et sjovt personalearrangement i Aalborg!

Vi står gerne for underholdningen til jeres næste firmaarrangement.

Det har vi gjort rigtig mange gange før, og vi ved derfor, hvordan vi sammensætter den perfekte dag for jer. Uanset om I leder efter underholdning i nogle få timer eller et heldagsarrangement med firmaet, om I er 4 eller 24 deltagere, så har vi stor erfaring med at sammensætte personalearrangementer, som styrker holdånden, udvikler samarbejdet og giver underholdende samvær.

Som en del af vores koncept kan I helt selv sammensætte jeres eget program. På den måde kan I selv stå for forslag til firmaarrangement. I kan dog også lade os stå for at sammensætte en underholdende dag, hvor vi står for at planlægge det hele.

I vores FunPakker finder I lidt af hvert – både samarbejdsbaserede aktiviteter, der styrker holdånden, som er perfekte til teambuilding, såvel som mere hæsblæsende og actionfyldt spænding.

Slide VORES POPULÆRE FUNPAKKER Er det svært at vælge? Så tag et kig på vores pakker herunder! Husk at I betaler for minumum 4 personer da I får hallerne/banen for jer selv med vores instruktør

FunPakke 1

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
249 kr. pris pr. person

FunPakke 2

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Paintball Inklusiv 50 kugler. Spilles indendørs
298 kr. pris pr. person

FunPakke 3

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
30 minutter Lasergame Spilles indendørs
248 kr. pris pr. person

Din FunPakke

BLAND SELV

Lav din helt egen FunPakke!

Vælg frit i mellem alle vores aktiviteter, og bland som du har lyst.

Vi kan skræddersy alt fra få timer til heldagsarrangementer hos os eller jer.

Fang os og hør mere!

Kontakt os! Vi glæder os til at hjælpe

Slide HUSK AT VÆLGE HALLER! Det er vigtigt, at I tager stilling til, hvilke(n) af vores 4 Eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig og find de haller og aktiviteter, I godt kunne tænke jer! SE OVERSIGT

4 eventhaller med mere end 30 aktiviteter til fede firmaoplevelser

I FunCenter Aalborg råder vi over ikke mindre end fire eventhaller, hvor I har mulighed for at prøve mere end 30 forskellige aktiviteter, der er oplagte til teambuilding i virksomheden.

Om I er gamle eller unge, tykke eller tynde er sådan set lige meget – vi har nemlig noget for alle.

Så uanset om I er på udkig efter vilde personalearrangementer med fart over feltet, eller om I foretrækker mere rolige firmaarrangementer, hvor alle kan være med, finder I det hos FunCenter.

I løbet af dagen er det vores dygtige instruktører, der kommer til at holde jer i ørerne. De deler jer blandt andet op i hold, så I kæmper mod hinanden. Det er også dem, der skræddersyer et program til jer, så I får den bedst mulige oplevelse hos os.

Til personalearrangementer er vores erfaring, at I bør booke en eventhal i 60 minutter ad gangen, hvor der er cirka tre aktiviteter i samme hal. Herefter kan I holde en velfortjent pause, før festlighederne fortsætter i en af vores andre eventhaller. På den måde når I hele seks sjove aktiviteter.

bubblesoccer med kollegaer
teambuilding til personalearrangement
samarbejde kollegaer personalearrangement
menneske bordfodbold

Få en actionfyldt dag med paintball i Aalborg

Er I på udkig efter den ultimative rystesammentur, der er krydret med action og fart over feltet? Så er paintball lige noget for jeres firmaevent.

Paintball sætter samarbejdet på prøve, når I kaster jer over en af vores hæsblæsende spiltyper. Og om det er den nye praktikant eller chefen, der skal i vores klassiske, lyserøde kanindragt, er helt op til jer.

Vi har to af Nordjyllands fedeste indendørs paintballbaner, så man også kan spille i mørket. Den ene består af gamle biler, tønder og huse – og så er banen dekoreret på den fede måde, med grafitti på væggene! Banen egner sig bedst til store grupper – helt op til 24 personer. Den anden bane er lavet med mobile oppustelige forhindringer, som gør at banedesignet kan ændres hele tiden. Banen egner sig bedst til mindre grupper op til 16 personer Derudover, har vi det vildeste anlæg så vi kan sætte den rigtige krigsstemning!

I kan prøve mange forskellige spiltyper såsom team deathmatch, capture the flag, king of the hill – og mange flere.

Og for at gøre det autentisk har vi selvfølgelig alt det rette udstyr – både SWAT hood, kedeldragt, handsker – og beskyttelsesvest til den forsigtige kollega, hvis største frygt er at blive ramt af en paintball (bare rolig, i vores kedeldragter gør det ikke rigtigt ondt at blive ramt af en paintballkugle).

paintball bane
Paintballforhindringer #paintball
Paintball krig
i skjul til paintball
Skyder skarpt med paintball
funcenter paintball
forhindring paintball funcenter

Træt af chefen? Skyd ham/hende i lasergame

Alle kan være med til lasergame – og ingen skal være bange for, om det gør ondt at blive ramt.

Og går man og er lidt træt af sin chef, kan man komme ud med frustrationerne på en meget fredelig måde på vores lasergamebane i Aalborg.

Lasergame er en af vores mest populære aktiviteter til personalearrangementer, og det er da også et oplagt valg, når det kommer til teambuilding og at styrke det kollegiale sammenhold blandt kollegaerne.

Vores indendørsbane gør, at I ikke behøver at være nervøse for at dårligt vejr ødelægger jeres personaleudflugt.

Vi har sørget for alt det nyeste udstyr og et hav af forskellige spiltyper. Og så får I selvfølgelig en kedeldragt på, så jeres tøj ikke bliver beskidt.

Lasergame er det perfekte valg, hvor alle kan være med – uanset alder og aktivitetsniveau.

lasergame funcenter
Mand og kvinde spiller lasergame
lasergame spilles i indendørs hal

Kom ud med frustrationerne på vores skydebane – Og knyt bånd med kollegaerne

Tålmodighed er en dyd. Sådan er det ofte overfor kollegaerne, men på vores skydebane bliver jeres tålmodighed for alvor sat på prøve.

Her kræves der nemlig både koncentration, præcision og tålmodighed – og det kan sætte selv den skarpeste skytte på prøve, når alle kollegerne står og kigger.

På vores skydebane kan I vælge mellem en lang række våben såsom paintball, gevær, bue og pil, luftgevær og pusterør. Vi har forskellige skydeskiver og mål at skyde efter – så I finder nemt det, som passer bedst til jeres virksomhed.

Vores instruktør kan inddele jer i hold, men I kan også dyste enkeltvis, hvis I gerne vil vide, hvem virksomhedens skarpeste skytte er. Hvem ved: Måske I har en vaskeægte Lucky Luke ansat.

skydebane
skydebane
skydebane
skydebane

Bowling? Nej Tak – I skal en tur i fjorden!

Du har ansvaret for at programlægge et par gode timers underholdning til dine kollegaer. For at sikre høj deltagelse til personalearrangementet skal du bruge noget nyt, løsningen finder du i østrehavne bassin. I gå afstand til Aalborg centrum kan i sammen kaste jer ud i forskellige vandsports aktiviteter. Vi tilbyder alt i udstyr til Kajakpolo, Paddelboard, wakeboard, Sauna og vildmarksbad.

Især Kajakpolo skal fremhæves som en oplagt aktivitet for større grupper, hvor i på tværs af kollegaer spiller mod hinanden i de stabile kajakker, udstyret med redningsvest og hjelm gælder det om at score på de to flyde mål. Ikke alle er lige sikre på vand og der kan være behov for at nogle øver sig på paddelboards mens de finder deres indre vandhund frem.

Tøv ikke med, at kontakte os i dag. Vi kan sammensætte et skræddersyet program hvor der bliver taget hensyn til tidsprogram, folks forskellighed og fokus på det sociale i et godt arrangement

klar til kajakpolo
kajakker i Aalborg havn

Uden mad og drikke dur helten ikke – få pusten i vores caféområde

Vi har selvfølgelig også sørget for, at I får lov til at trække vejret mellem de forskellige aktiviteter. Det kan I gøre i vores caféområde, hvor der er rig mulighed for at få lidt at spise og bare hygge med kollegaerne, før det går løs igen.

Vi booker gerne et bord til jer (kvit og frit), så I har et fast sted til personaleturen. I caféområdet kan I bestille mad via os, men I kan også selv medbringe mad. I caféen kan I købe forfriskninger undervejs – for uden mad og drikke dur helten ikke!

mænd klar til sjov og actionpræget dag

8 skønne retter:
- Grillet oksefilet
- Presset kartoffelterrin
- Marineret kylling
- Letsaltet gris
- Store tigerrejer
- Kold salat med torsk
- Andebryst
- Bøgerøget grisinderlår
Oksekød
Skinke & ananas
Pepperoni & rød peber
Kebab, champignon & dressing
Kyllling & rød peber
SMØRREBRØD Maden skal bestilles senest 3 dage før jeres arrangement - minimumsbestilling er 6 stk MAD PIZZA SANDWICH Kylling & bacon
Skinke & ost
Tunsalat
Æg & bacon
Ribbensteg
TAPAS - Fiskefilet
- Frikadelle
- Avocado
- Hønsesalat
- Laks
- Roastbeef
- Lufttørret skinke
- Æg og rejer
40/50 kr. 55,- kr. pr. stk. 169,- kr. pr kuvert Pris pr. stk - Lille / Stor 60 kr. Pris pr. stk

Kommer I direkte fra arbejde? Vi har bad og omklædning

Vores aktiviteter kalder ikke ligefrem på jakkesæt eller pailletter. Så hvis I kommer direkte fra arbejde, kan I skifte tøj til noget mere behageligt og bevægeligt i vores omklædningsrum, før løjerne går løs.

Har I givet den ekstra meget gas under aktiviteterne? Så har I nok fået sved på panden. Og så kan det være fristende med et bad – og det finder I selvfølgelig også i vores omklædning. Og bare rolig, I behøver ikke at slæbe shampoo og håndklæde med frem og tilbage – det kan I leje hos os.

Og så kan I jo passende hoppe i jeres stiveste puds efterfølgende, hvis I skal ud og male byen rød med kollegerne.

Bad og omklædning hos FunCenter Aalborg

Anledning af personalefest hos FunCenter PERSONALEFESTEN HOS JER Skal arbejdspladsen i stedet være legepladsen, tilbyder vi også at tage nogle af de mange mulige aktiviteter med ud til jer. LÆS MERE

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked