PERSONALEARRANGEMENT

Lav en fantastisk personaletur til FunCenter - vi har aktiviteter der egner sig til både de lidt forsigte og de vilde. Vi tager højde for alle!

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk

Personalearrangement

Hold jeres næste personalearrangement hos FunCenter Aalborg!

Er I på udkig efter en sjov og underholdende rystesammentur? Eller en god undskyldning for at lade de daglige frustrationer gå ud over chefen?

Uanset om det er i anledning af den årlige julefrokost, påskefrokost, teambuilding eller andre sociale arrangementer med arbejdspladsen, skal vi nok stå for den perfekte underholdning. Hos FunCenter har vi nemlig den erfaring, der skal til, for at stable det perfekte personalearrangement i Aalborg på benene.

Et personalearrangement hos os er det oplagte valg, når I vil styrke sammenholdet, samarbejdet og motivationen hos virksomhedens medarbejdere.

Det er ikke altid lige let at finde på gode idéer til personalearrangementer – men det skal vi nok stå for. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og ønsker, og så skræddersyr vi et program, der passer perfekt til jer. Og vores dygtige instruktører sørger for, at I får den bedste oplevelse!

Personalearrangementer er vigtige for at skabe et solidt sammenhold i en virksomhed, og med FunCenter som arrangør kan I være sikre på at få et vellykket arrangement.

Vi samler på glade gæster!

Læs vores verdensklasse anmeldelser og hør hvorfor vores gæster er vilde med FunCenter.

SE VORES ANMELDELSER

Lad os sammensætte et sjovt personalearrangement i Aalborg!

Vi står gerne for underholdningen til jeres næste firmaarrangement.

Det har vi gjort rigtig mange gange før, og vi ved, hvordan vi sammensætter den perfekte dag for jer. Uanset om I leder efter underholdning i nogle få timer eller et heldagsarrangement med firmaet, om I er 4 eller 24 deltagere, så leverer vi. Vi har stor erfaring med at sammensætte personalearrangementer, som styrker holdånden, udvikler samarbejdet og giver underholdende samvær.

Som en del af vores koncept kan I helt selv sammensætte jeres eget program. På den måde kan I selv stå for hele planlægningen af jeres firmaarrangement. I kan selvfølgelig også lade os stå for at sammensætte en underholdende dag. Vi skal nok planlægge det hele, så I får en fed dag.

I vores FunPakker finder I lidt af hvert – både samarbejdsbaserede aktiviteter, der styrker holdånden, som er perfekte til teambuilding, såvel som mere hæsblæsende og actionfyldt spænding.

VORES POPULÆRE FUNPAKKER

Er det svært at vælge? Så tag et kig på vores pakker herunder! Husk at I betaler for minimum 4 personer, da I får hallerne/banen for jer selv med vores instruktør.

Eksempel 1

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal

249 kr. pris pr. person

Eksempel 2

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

PAINTBALL

Inkl. 50 kugler. Spilles indendørs

298 kr. pris pr. person

Eksempel 3

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

LASERGAME

Spilles indendørs

298 kr. pris pr. person

Eksempel 4

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

90 minutter

ESCAPE ROOM

Vælg mellem flere forskellige

348 kr. pris pr. person

HUSK AT VÆLGE HALLER!

Det er vigtigt, at I tager stilling til, hvilke(n) af vores 4 eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig og find de haller og aktiviteter, I godt kunne tænke jer.

SE OVERSIGT

Eventhaller

4 eventhaller med mere end 30 aktiviteter til fede firmaoplevelser

FunCenter Aalborg råder vi over ikke mindre end fire eventhaller, hvor I har mulighed for at prøve mere end 30 forskellige aktiviteter, der er oplagte til teambuilding i virksomheden.

Om I er gamle eller unge, tykke eller tynde er sådan set lige meget – vi har nemlig noget for alle.

Så uanset om I er på udkig efter vilde personalearrangementer med fart over feltet, eller om I foretrækker mere rolige firmaarrangementer, hvor alle kan være med, finder I det hos FunCenter.

I løbet af dagen er det vores dygtige instruktører, der kommer til at holde jer i ørerne. De deler jer blandt andet op i hold, så I kæmper mod hinanden. Det er også dem, der skræddersyer et program til jer, så I får den bedst mulige oplevelse hos os.

Til personalearrangementer er vores erfaring, at I bør booke en eventhal i 60 minutter ad gangen, hvor der er cirka tre aktiviteter i samme hal. Herefter kan I holde en velfortjent pause, før festlighederne fortsætter i en af vores andre eventhaller. På den måde når I hele seks sjove aktiviteter.

Læs mere om eventhallerne

Få en actionfyldt dag med paintball i Aalborg

Er I på udkig efter den ultimative rystesammentur, der er krydret med action og fart over feltet?

Så er paintball lige noget for jeres firmaevent.

Paintball sætter samarbejdet på prøve, når I kaster jer over en af vores hæsblæsende spiltyper. Og om det er den nye praktikant eller chefen, der skal i vores klassiske, lyserøde kanindragt, er helt op til jer.

Vi har to af Nordjyllands fedeste indendørs paintballbaner, så man også kan spille i mørket. Den ene består af gamle biler, tønder og huse – og så er banen dekoreret på den fede måde, med grafitti på væggene! Banen egner sig bedst til store grupper – helt op til 24 personer. Den anden bane er lavet med mobile oppustelige forhindringer, som gør at banedesignet kan ændres hele tiden. Banen egner sig bedst til mindre grupper op til 16 personer Derudover, har vi det vildeste anlæg så vi kan sætte den rigtige krigsstemning!

I kan prøve mange forskellige spiltyper såsom team deathmatch, capture the flag, king of the hill – og mange flere.

Og for at gøre det autentisk har vi selvfølgelig alt det rette udstyr – både SWAT hood, kedeldragt, handsker – og beskyttelsesvest til den forsigtige kollega, hvis største frygt er at blive ramt af en paintball (bare rolig, i vores kedeldragter gør det ikke rigtigt ondt at blive ramt af en paintballkugle).

Læs mere om paintball

Lasergame

Er du træt af chefen?

Her er chancen for at skyde ham/hende i et spil lasergame. Alle kan være med til lasergame – og ingen skal være bange for, om det gør ondt at blive ramt.
Så går man og er lidt træt af sin chef, kan man komme ud med frustrationerne på en meget fredelig måde på vores lasergamebane i Aalborg.

Lasergame er en af vores mest populære aktiviteter til personalearrangementer, og det er da også et oplagt valg, når det kommer til teambuilding og at styrke det kollegiale sammenhold blandt kollegaerne.
Vores indendørsbane gør, at I ikke behøver at være nervøse for at dårligt vejr ødelægger jeres personaleudflugt.

Vi har sørget for alt det nyeste udstyr og et hav af forskellige spiltyper. Og så får I selvfølgelig en kedeldragt på, så jeres tøj ikke bliver beskidt.

Lasergame er det perfekte valg, hvor alle kan være med – uanset alder og aktivitetsniveau.

Læs mere om lasergame

Escape room

Flere hoveder er bedre end ét. Kan I løse mysteriet?

FunCenter Aalborg byder på de mest spændende og udfordrende Escape rooms, du kan forestille dig. Dig og dit team får her muligheden for stoppe en berygtet morder eller forsøge at bryde ud af en fængselscelle. Hvis I for alvor skal teste intelligensen, så sker det i vores autentiske og ægte bunker fra krigstiden!

Selve konceptet med Escape room er, at kombinere en fed og gennemført oplevelse med at hjernen kommer på arbejde og samarbejdet bliver sat på prøve! I FunCenter byder vi på et bredt udvalg af mysterier og gåder, af forskellige sværhedsgrader og med forskellige historier – perfekt til jeres teambuildingarrangement.

Læs mere om escape rooms

Skydebane

Sigter godt men rammer skidt, det gør chefen rigtig tit!

Tålmodighed er en dyd. Sådan er det ofte overfor kollegaerne, men på vores skydebane bliver jeres tålmodighed for alvor sat på prøve.
Her kræves der nemlig både koncentration, præcision og tålmodighed – og det kan sætte selv den skarpeste skytte på prøve, når alle kollegerne står og kigger.

På vores skydebane kan I vælge mellem en lang række våben såsom paintball, gevær, bue og pil, luftgevær og pusterør. Vi har forskellige skydeskiver og mål at skyde efter – så I finder nemt det, som passer bedst til jeres virksomhed.

Vores instruktør kan inddele jer i hold, men I kan også dyste enkeltvis, hvis I gerne vil vide, hvem virksomhedens skarpeste skytte er. Hvem ved: Måske I har en vaskeægte Lucky Luke ansat.

Læs mere om vores skydebane

Outdoor i Østre Havnebassin.

Bowling? Nej Tak – I skal da en tur i fjorden!

Har du ansvaret for at programlægge et par gode timers underholdning til dine kollegaer? For at sikre høj deltagelse til personalearrangementet skal du bruge noget nyt, løsningen finder du i Østre Havnebassin. I gå afstand til Aalborg centrum kan I sammen kaste jer ud i forskellige vandsportsaktiviteter. Vi tilbyder alt i udstyr til Kajakpolo, Paddelboard, wakeboard, Sauna og vildmarksbad.

Især Kajakpolo skal fremhæves som en oplagt aktivitet for større grupper, hvor i på tværs af kollegaer spiller mod hinanden i de stabile kajakker, udstyret med redningsvest og hjelm gælder det om at score på de to flyde mål. Ikke alle er lige sikre på vand og der kan være behov for at nogle øver sig på paddelboards mens de finder deres indre vandhund frem.

Vi kan sammensætte et skræddersyet program der passer til jeres ønsker, med hensyn til både tid og folks forskellighed. Og selvfølgelig med fokus på at I får en god og anderledes oplevelse sammen!

Læs mere om kajakpolo