Bødekassefest i Aalborg

Tag hul på bødekassen og start bødekassefesten hos FunCenter

Vi er eksperter i teambuilding, samarbejde og fuld fart over feltet!

Når sæsonen er ved at være overstået og bødekassen er blevet tykkere, så er det på tide at komme ud og lave en masse sjov sammen. FunCenter har et stort udvalg af anderledes, sjove og fede aktiviteter, hvor I både har mulighed for at styrke Jeres samarbejde og sammenhold.

Vi tager udgangspunkt i netop Jeres ønsker og behov, og sammen skræddersyer vi et fedt arrangement til jer ud fra jeres bødekassebudget. I kan vælge at fokusere på samarbejdsøvelser eller nogle aktiviteter hvor der er mere fokus på en-mod-en – det er helt op til Jer.

En fed og anderledes bødekassefest hos FunCenter, væk fra det sædvanlige klubhus, vil være oplagt til at runde sæsonen af med.

 

tag hul på bødekassen
fælles aktivitet til polterabend
Bubble Soccer i FunCenters Eventhal 1

 

HUSK AT I BETALER FOR MIN. 4 DELTAGERE

Dette skyldes at I får hallen/banen for jer selv i den bookede tid, og altid har en instruktør med rundt i centeret.

FunPakke 1

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
249 kr. pris pr. person

FunPakke 2

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Paintball Inklusiv 50 kugler. Spilles indendørs
298 kr. pris pr. person

FunPakke 3

60 minutter Eventhal Vælg ca 3. aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
30 minutter Lasergame Spilles indendørs
248 kr. pris pr. person

Dun FunPakke

BLAND SELV

Lav din helt egen FunPakke!

Vælg frit i mellem alle vores aktiviteter, og bland som du har lyst.

Vi kan skræddersy alt fra få timer til heldagsarrangementer hos os eller jer.

Fang os og hør mere!

Kontakt os! Vi glæder os til at hjælpe

HUSK OGSÅ AT VÆLGE HALLER

Det er vigtigt at I tager stilling til hvilke(n) af vores 4 Eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig her og find de haller og aktiviteter I godt kunne tænke jer!

Eventhallerne – Bødekassefest

I vores Eventhaller har vi over 30 forskellige aktiviteter, så der er god mulighed for at tilpasse aktiviteterne til lige det I søger.

Vi har et bredt udvalg af aktiviteter, hvor pulsen ikke bliver så høj, ligesom vi har en række aktiviteter, hvor I gerne skulle få sved på panden. Hvad siger I til en omgang på vores rodeotyr, WipeOut, sumobrydning eller Høvdingebold med promillebriller? Hockey med promillebriller er også en sikker vinder!

Derudover kan vores dygtige instruktører vinkle et hvert arrangement, så det kommer til at handle om holdånd og godt humør. En tur i vores Eventhaller er en fleksibel løsning og der skulle gerne være noget for alle, ligesom I har god mulighed for hygge og grin.

Promille Høvdingebold i Eventhal 1
Fuld fart over feltet i Eventhal 3 med Wipe Out
Sumobrydning i Eventhal 3 hos FunCenter
Rodeotyr i Eventhaller

Lasergame – Bødekassefest

Lasergame er et sublimt valg, hvis man gerne vil have en fed actionoplevelse, men man har måske ikke lige lyst til at ligne et blommetræ efter en heftig omgang paintball.

Lasergame er en fed aktivitet, eller samarbejdsøvelse om man vil, hvor Jeres stærke holdånd og taktiske snilde bliver sat på en prøve. Iført militærdragter og det nyeste og fedeste Lasergameudstyr, bliver i sluppet løs på vores indendørs lasergamebane på hele 1600 m2!

Vi står klar med den fedeste bane og det nyeste udstyr så I er sikret en god oplevelse under skarp vejledning af vores instruktører.

Mand og kvinde spiller lasergame
lasergame spilles i indendørs hal
lasergame funcenter

Paintball – Bødekassefest

Vores paintballbaner giver en vild stemning af krig i byen, blandt andet med gamle biler, tønder og en masse huse – der er en del gemmesteder, men lige præcis ikke nok til at man bare kan gemme sig hele spillet.

Paintball kræver taktik, godt samarbejde og det rette mod til at vinde over Jeres modstander. Vil I gerne “belønne” vedkommende for at have bidraget mest til bødekassen, har vi selvfølgelig en kanindragt til vedkommende.

Banerne er indendørs, så I skal ikke tænke på vejret. Vi har ekstra beskyttelsesudstyr, som I kan låne, hvis I vil undgå, at det gør lidt nas at blive ramt.

paintball bane
Paintballforhindringer #paintball
i skjul til paintball
Paintball krig
Skyder skarpt med paintball
funcenter paintball
forhindring paintball funcenter

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR OMKLÆDNING OG TILKØB AF MAD

Cafeområdet – Til spisning og hygge

I har selvfølgelig mulighed for at indlægge en pause i løbet af Jeres arrangement, hvis I har behov for dette. Det vil også være muligt at reservere bord til efter I har været igennem de sjove aktiviteter – I kan reservere bord i enten 30 eller 60 minutter, alt efter hvad I mener passer bedst. Det er selvfølgelig gratis at reservere bord.

Ønsker I mad som en del af Jeres arrangement, vil vi selvfølgelig gerne hjælpe med dette. Vi kan bestille mad fra en af vores samarbejdspartnere, det kræver blot I er over 10 personer for at dette kan lade sig gøre. Vi har en lækker bar, hvor det er muligt at købe kolde drikkevarer til gode priser.

Cafeområdet i FunCenter Aalborg

Bad og omklædning

Skulle I komme til at svede i løbet af aktiviteterne, så har vi bad- og omklædningsrum til både herrer og damer, ligesom det ville være muligt at klæde om inden I går i gang. Har man glemt sit håndklæde hjemmefra, er det muligt at leje et håndklæde af os.

I bør dog være opmærksom på, at i højsæsonen kan der være mange gæster som bruger vores faciliteter, hvorfor det vil være en god idé at tilsikre I har nok tid til at tage et bad.

Skal I videre bagefter skal vi nok skaffe en taxa, ellers er midtbyen kun 15 minutters gang fra FunCenter.

Bad og omklædning hos FunCenter Aalborg

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked