BOOK ÅRETS SJOVESTE JULEFROKOST ALLEREDE NU!

Læs mere her
Bødekassefest

BØDEKASSEFEST

Skal sæsonen rundes af med et brag? Så er et besøg hos FunCenter helt klart et oplagt valgt - hvad enten det skal være vildt eller alsidigt.

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk
Bødekassefest

Bødekassefest i Aalborg

Tag hul på kassen og start bødekassefesten hos FunCenter!

Vi er eksperter i teambuilding, samarbejde og fuld fart over feltet!

Når sæsonen er ved at være overstået og bødekassen er blevet tykkere, så er det på tide at komme ud og lave en masse sjov sammen. FunCenter har et stort udvalg af anderledes, sjove og fede aktiviteter, hvor I både har mulighed for at styrke Jeres samarbejde og sammenhold.

Vi tager udgangspunkt i netop Jeres ønsker og behov, og sammen skræddersyer vi et fedt arrangement til jer ud fra jeres bødekassebudget. I kan vælge at fokusere på samarbejdsøvelser eller nogle aktiviteter hvor der er mere fokus på en-mod-en – det er helt op til Jer.

En fed og anderledes bødekassefest hos FunCenter, væk fra det sædvanlige klubhus, vil være oplagt til at runde sæsonen af med.

 

Ha’ en sjov Bødekassefest hos os med disse aktiviteter

Eventhallerne – Bødekassefest

Sammensæt den vildeste turnering og afslut sæsonen med et brag!

I vores Eventhaller har vi over 30 forskellige aktiviteter, så der er god mulighed for at tilpasse aktiviteterne til lige det I søger.

Vi har et bredt udvalg af aktiviteter, hvor pulsen ikke bliver så høj, ligesom vi har en række aktiviteter, hvor I gerne skulle få sved på panden. Hvad siger I til en omgang på vores rodeotyr, WipeOut, sumobrydning eller Høvdingebold med promillebriller? Hockey med promillebriller er også en sikker vinder!

Derudover kan vores dygtige instruktører vinkle et hvert arrangement, så det kommer til at handle om holdånd og godt humør. En tur i vores Eventhaller er en fleksibel løsning og der skulle gerne være noget for alle, ligesom I har god mulighed for hygge og grin.

Læs om aktiviteterne i hallerne her
Bødekassefest

Lasergame – Bødekassefest

Fuld gas på action - halv gas på blå mærker!

Lasergame er et sublimt valg, hvis man gerne vil have en fed actionoplevelse, men man har måske ikke lige lyst til at ligne et blommetræ efter en heftig omgang paintball.

Lasergame er en fed aktivitet eller samarbejdsøvelse om man vil, hvor jeres stærke holdånd og taktiske snilde bliver sat på en prøve. Iført militærdragter og det nyeste og fedeste Lasergameudstyr, bliver I sluppet løs på vores indendørs lasergamebane på hele 1000 m2!

Vi står klar med den fedeste bane og det nyeste udstyr, så I er sikret en god oplevelse under skarp vejledning af vores instruktører.

 

Bemærk der kan være maling rester fra vores paintball spil på Lasergame banen, da banen både bruges til paintball og lasergame. Vi anbefaler derfor, at I låner en kedeldragt af os, lån af dragter er selvfølgelig gratis og vi har til både børn og voksne. Skulle I få malingrester på jeres tøj, kan det vaskes af ved 30 grader, da malingen er vandbaseret. Vi anbefaler brug af gamle sko, men har også låne sko til rådighed.

Læs mere om vores lasergame her
Bødekassefest

Kontakt os

Tlf: 28 31 21 01

E-mail: info@funcenter.dk

Bødekassefest

Paintball – Bødekassefest

Spil "Capture the Flag", "King Of the Hill" eller bare en simpel kaninjagt - FunCenter har en af Nordjyllands fedeste paintballbaner!

Vores paintballbaner giver en vild stemning af krig i byen, blandt andet med gamle biler, tønder og en masse huse – der er en del gemmesteder, men lige præcis ikke nok til at man bare kan gemme sig hele spillet.

Paintball kræver taktik, godt samarbejde og det rette mod til at vinde over Jeres modstander. Vil I gerne “belønne” vedkommende for at have bidraget mest til bødekassen, har vi selvfølgelig en kanindragt til vedkommende.

Banerne er indendørs, så I skal ikke tænke på vejret. Vi har ekstra beskyttelsesudstyr, som I kan låne, hvis I vil undgå, at det gør lidt nas at blive ramt.

Se og læs mere om vores paintball her
Bødekassefest

Cafeområdet

Til spisning og hygge

I har selvfølgelig mulighed for at indlægge en pause i løbet af Jeres arrangement, hvis I har behov for dette. Det vil også være muligt at reservere bord til efter I har været igennem de sjove aktiviteter – I kan reservere bord i enten 30 eller 60 minutter, alt efter hvad I mener passer bedst. Det er selvfølgelig gratis at reservere bord.

Ønsker I mad som en del af Jeres arrangement, vil vi selvfølgelig gerne hjælpe med dette. Vi kan bestille mad fra en af vores samarbejdspartnere, det kræver blot I er over 6 personer for at dette kan lade sig gøre. Vi har en lækker bar, hvor det er muligt at købe kolde drikkevarer til gode priser.

Læs mere om Mad og Drikke her
Bødekassefest

Eksempel på program - Bødekassefest

For at sikre en god dag, hvor I alle bliver rystet sammen og får testet jeres samarbejde. Har vi her givet et eksempel på et program til en bødekassefest

4 timers program

  • Eventhal (60 min): Rodeotyr, Human Football Table + Sumobrydning
  • Pause (30 min)
  • Lasergame (60 min)
  • Pause (30 min)
  • Escape Room (90 min)

Ovenstående er naturligvis blot en ud af mange programmer vi ville kunne sammensætte til netop jeres bødekassefest!

Bliv inspireret til jeres fest her