BØDEKASSEFEST

Skal sæsonen rundes af med et brag? Så er et besøg hos FunCenter helt klart et oplagt valgt - hvad enten det skal være vildt eller alsidigt.

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk

Bødekassefest i Aalborg

Tag hul på kassen og start bødekassefesten hos FunCenter!

Vi er eksperter i teambuilding, samarbejde og fuld fart over feltet!

Når sæsonen er ved at være overstået og bødekassen er blevet tykkere, så er det på tide at komme ud og lave en masse sjov sammen. FunCenter har et stort udvalg af anderledes, sjove og fede aktiviteter, hvor I både har mulighed for at styrke Jeres samarbejde og sammenhold.

Vi tager udgangspunkt i netop Jeres ønsker og behov, og sammen skræddersyer vi et fedt arrangement til jer ud fra jeres bødekassebudget. I kan vælge at fokusere på samarbejdsøvelser eller nogle aktiviteter hvor der er mere fokus på en-mod-en – det er helt op til Jer.

En fed og anderledes bødekassefest hos FunCenter, væk fra det sædvanlige klubhus, vil være oplagt til at runde sæsonen af med.

 

VORES POPULÆRE FUNPAKKER

Er det svært at vælge? Så tag et kig på vores pakker herunder! Husk at I betaler for minimum 4 personer, da I får hallerne/banen for jer selv med vores instruktør.

Eksempel 1

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal

249 kr. pris pr. person

Eksempel 2

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

PAINTBALL

Inkl. 50 kugler. Spilles indendørs

298 kr. pris pr. person

Eksempel 3

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

LASERGAME

Spilles indendørs

298 kr. pris pr. person

Eksempel 4

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

90 minutter

ESCAPE ROOM

Vælg mellem flere forskellige

348 kr. pris pr. person

HUSK AT VÆLGE HALLER!

Det er vigtigt, at I tager stilling til, hvilke(n) af vores 4 eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig og find de haller og aktiviteter, I godt kunne tænke jer.

SE OVERSIGT

Eventhallerne – Bødekassefest

Sammensæt den vildeste turnering og afslut sæsonen med et brag!

I vores Eventhaller har vi over 30 forskellige aktiviteter, så der er god mulighed for at tilpasse aktiviteterne til lige det I søger.

Vi har et bredt udvalg af aktiviteter, hvor pulsen ikke bliver så høj, ligesom vi har en række aktiviteter, hvor I gerne skulle få sved på panden. Hvad siger I til en omgang på vores rodeotyr, WipeOut, sumobrydning eller Høvdingebold med promillebriller? Hockey med promillebriller er også en sikker vinder!

Derudover kan vores dygtige instruktører vinkle et hvert arrangement, så det kommer til at handle om holdånd og godt humør. En tur i vores Eventhaller er en fleksibel løsning og der skulle gerne være noget for alle, ligesom I har god mulighed for hygge og grin.

Læs om aktiviteterne i hallerne her

Lasergame – Bødekassefest

Fuld gas på action - halv gas på blå mærker!

Lasergame er et sublimt valg, hvis man gerne vil have en fed actionoplevelse, men man har måske ikke lige lyst til at ligne et blommetræ efter en heftig omgang paintball.

Lasergame er en fed aktivitet, eller samarbejdsøvelse om man vil, hvor Jeres stærke holdånd og taktiske snilde bliver sat på en prøve. Iført militærdragter og det nyeste og fedeste Lasergameudstyr, bliver i sluppet løs på vores indendørs lasergamebane på hele 1600 m2!

Vi står klar med den fedeste bane og det nyeste udstyr så I er sikret en god oplevelse under skarp vejledning af vores instruktører.

Læs mere om vores lasergame her

Paintball – Bødekassefest

Spil "Capture the Flag", "King Of the Hill" eller bare en simpel kaninjagt - FunCenter har en af Nordjyllands fedeste paintballbaner!

Vores paintballbaner giver en vild stemning af krig i byen, blandt andet med gamle biler, tønder og en masse huse – der er en del gemmesteder, men lige præcis ikke nok til at man bare kan gemme sig hele spillet.

Paintball kræver taktik, godt samarbejde og det rette mod til at vinde over Jeres modstander. Vil I gerne “belønne” vedkommende for at have bidraget mest til bødekassen, har vi selvfølgelig en kanindragt til vedkommende.

Banerne er indendørs, så I skal ikke tænke på vejret. Vi har ekstra beskyttelsesudstyr, som I kan låne, hvis I vil undgå, at det gør lidt nas at blive ramt.

Se og læs mere om vores paintball her

Cafeområdet

Til spisning og hygge

I har selvfølgelig mulighed for at indlægge en pause i løbet af Jeres arrangement, hvis I har behov for dette. Det vil også være muligt at reservere bord til efter I har været igennem de sjove aktiviteter – I kan reservere bord i enten 30 eller 60 minutter, alt efter hvad I mener passer bedst. Det er selvfølgelig gratis at reservere bord.

Ønsker I mad som en del af Jeres arrangement, vil vi selvfølgelig gerne hjælpe med dette. Vi kan bestille mad fra en af vores samarbejdspartnere, det kræver blot I er over 10 personer for at dette kan lade sig gøre. Vi har en lækker bar, hvor det er muligt at købe kolde drikkevarer til gode priser.

Mad skal bestilles senest 3 dage før jeres arrangement. Minimumsbestilling er 6 stk.

PIZZA

Vælg topping:

Skinke

Oksekød

Kebab

Peperoni

Ost

65 kr. pr. stk.

SANDWICH

Vælg mellem:

Kylling & bacon

Skinke & ost

Tunsalat

Æg & bacon

Ribbensteg

50/60 kr. pr. stk. for lille/stor

TAPAS

8 lækre retter:

Grillet oksefilet

Presset kartoffelterrin

Marineret kylling

Letsaltet gris

Store tigerrejer

Kold salat med torsk

Andebryst

Bøgerøget grisinderlår

169 kr. pr. kuvert

SMØRREBRØD

Vælg mellem:

Fiskefilet

Frikadelle

Avocado

Hønsesalet

Laks

Roastbeef

Lufttørret skinke

Æg & rejer

55 kr. pr. smørrebrød

Bad og omklædning

Sweat, sweat, baby!

Skulle I komme til at svede i løbet af aktiviteterne, så har vi bad- og omklædningsrum til både herrer og damer, ligesom det ville være muligt at klæde om inden I går i gang. Har man glemt sit håndklæde hjemmefra, er det muligt at leje et håndklæde af os.

I bør dog være opmærksom på, at i højsæsonen kan der være mange gæster som bruger vores faciliteter, hvorfor det vil være en god idé at tilsikre I har nok tid til at tage et bad.

Skal I videre bagefter skal vi nok skaffe en taxa, ellers er midtbyen kun 15 minutters gang fra FunCenter.