Tøsehygge

TØSEHYGGE

Saml tøserne og få den sjoveste dag hos FunCenter - og lad da drengene blive hjemme. Vi har en lang række af sjove aktiviteter klar!

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk
Tøsehygge

Tøsehygge i Aalborg

Lad mænd og børn blive hjemme og få en super sjov dag med veninderne!

I FunCenter er der mulighed for masser af gode oplevelser med veninderne. Jeres program bliver skræddersyet i samarbejde med jer, så aktiviteterne er lige netop, som I ønsker dem! Om det skal være en dag med fart, sved og adrenalin, eller om I er mere til en hyggelig dag med mindre fysiske aktiviteter såsom vores Escape rooms. Det er helt op til jer!

Vi har den fedeste paintballbane, og er I ikke meget for det gør lidt ondt at blive ramt (selvom vi har virkelig meget beskyttelses udstyr!), så har vi også en stor indendørs lasergame bane, hvor I kan spille både i sol, regn og sne uden problemer.

Vi har en super bar med et stort udvalg af varme og kolde drikke, og bliver I sultne, er der også mulighed for at få forudbestilt mad. Derudover kan I gratis booke et bord i vores cafeområde.

Tag pigerne under armen og kom i FunCenter til verdens sjoveste dag!

Her er forslag på aktiviteter til jeres tøsehygge-dag:

Tøsehygge

Eventhallerne – Tøsehygge

Med over 30 forskellige supersjove aktiviteter fordelt på vores fire Eventhaller, er der god basis for at få en masse grin og hygge med tøserne.

I har mulighed for at skræddersy jeres helt eget program, eller lade vores kreative eventinstruktør sammen sætte et fedt program til jer.

Vi deler jer op i hold, hvor I kommer til at kæmpe imod hinanden, men stadigvæk med god mulighed for at få trænet lattermusklerne.

Læs mere om vores eventhaller her
Tøsehygge

Paintball med tøserne

For de seje og vilde røser er Paintball perfekt til lidt action i tøsehyggen. Vi har en af Nordjyllands fedeste paintballbaner!

Banen er indendørs, så tænk ikke på om det bliver dårligt vejr. Vi har ekstra beskyttelsesudstyr, som man kan låne, hvis man vil undgå, at det gør lidt ondt at blive ramt.

Læs mere om paintball her
Tøsehygge

Kontakt os

E-mail: info@funcenter.dk

Tlf: 28 31 21 01

Tøsehygge

Lasergame med veninderne

Er frygten for at blive ramt af paintballkugler lidt for stor, men I vil stadigvæk gerne have en actionoplevelse som del af jeres tøsehygge? – Så skal I prøve vores Lasergame!

I bliver iført militærdragter og får det nyeste Lasergame udstyr i hånden, og så er I klar til tøsehygge på vores store indendørs Lasergamebane på hele 1000 m2!

Lasergame foregår året rundt på vores indendørs bane, og vi står klar med en masse fede spiltyper og fede dækninger.

 

Bemærk der kan være maling rester fra vores paintball spil på Lasergame banen, da banen både bruges til paintball og lasergame. Vi anbefaler derfor, at I låner en kedeldragt af os, lån af dragter er selvfølgelig gratis og vi har til både børn og voksne. Skulle I få malingrester på jeres tøj, kan det vaskes af ved 30 grader, da malingen er vandbaseret. Vi anbefaler brug af gamle sko, men har også låne sko til rådighed.

læs mere om lasergame her
Tøsehygge

Caféområdet + Omklædning

Spisning, hygge og bad

I vores caféområde har I mulighed for at sidde og slappe af, grine lidt af hinanden og nyde en kold Mokai, Breezer eller hvad I nu har lyst til. Husk det er gratis at booke bord, hvor den typiske pause er på 30 minutter, men I har selvfølgelig også mulighed for at booke mere tid.

I vores bar har I selvfølgelig mulighed for at købe alt muligt lækkert, som sodavand, forskellige ciders, slik og chokolade. Er I over 10 personer, kan vi hjælpe med at bestille mad fra en af vores samarbejdspartnere.

Hvis man er blevet svedig efter en dag med fysiske aktiviteter, er der mulighed for at bruge vores omklædningsfaciliteter med bad. – Sæbe og håndklæde koster den lille sum af 15 danske kroner.

Læs mere om forudbestilling af Mad & Drikke her
Tøsehygge

Klar til en dag i det bedste selskab?

Eksempel på program - Tøsetur

Synes I at det virker uoverskueligt at skulle planlægge alle aktiviteterne? Så fat mod, vi har jeres ryg!

3 timers program

  • Eventhaller (60 min): Double Sumo Forhindring + Mega Twister + WipeOut
  • Pause (30 min)
  • Escape room (90 min)

Ovenstående eksempel er blot et bud på, hvordan et program for jer kunne se ud. Havde I forestillet jer et kortere eller længere program er der naturligvis mulighed for begge.

Se vores andre eksempler her