Studierabat hos FunCenter!

Få 20% rabat på Eventhaller, Paintball, Lasergame og Skydebane søndag til torsdag begge dage inkl.

Hos FunCenter elsker vi studerende, og giver derfor 20% studierabat mod fremvisning af studiekort.

Rabatten gælder på vores fire fede Eventhaller med over 25 sjove aktiviteter, som Bubble Soccer, Human Football, Wipe Out, Lokumsræs og alle de andre velkendte aktiviter i vores Eventhaller

Skal det være lidt mere action packed gælder studierabatten også på Paintball, hvor i kan prøve kræfter mod hinanden på en af vores to super fede indendørsbaner.

Skydebanen hvor der skydes med bue og pil, luft gevær, pusterør og med paintball våben, er også inkluderet i studierabat ordningen. Skal det være lidt anderledes kan du og dine studie kammerater bla. skyde efter dildoer, i stedet for de almindelige skydeskiver.

Lasergame er den sidste af vores aktiviteter der er med i studierabatten, spil med det nyeste udstyr, indendørs på Danmarks største Lasergame bane.

Brug studierabatten til at lave rystesammen tur i klassen, udfordre studiegruppen, eller bare almindelig social hygge på en sjov og anderledes måde. I FunCenter har vi aktiviteter der passer til alle, hvad enten det skal være vildt eller stille og roligt, vi kan også lave en kombination.

OBS: Studierabatten gælder på Eventhaller, Paintball, Lasergame, Skydebanen og ikke på andre aktiviteter, ekstra paintballkugler eller køb i baren. Studierabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner, rabatten er personlig og gælder kun med gyldigt studiekort. Rabatten er gældende søndag til torsdag, begge dage inkl. året rundt, dog ikke på blå mandage.

studierabat
få 20% studierabat hos funcenter
studierabat lasergame
20% rabat på bueskydning

 

StudiePakke 1

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
199 kr. pris pr. person (rabatten er fratrukket)

StudiePakke 2

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Paintball Inklusiv 50 kugler. Spilles indendørs.
238 kr. pris pr. person (rabatten er fratrukket)

StudiePakke 3

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Skydebane Vælg 1-4 våben
238 kr. pris pr. person (rabatten er fratrukket)

Din StudiePakke

BLAND SELV

Lav din helt egen StudiePakke!

Vælg frit i mellem rabataktiviteterne, og bland som du har lyst.

Vi kan skræddersy alt fra få timer til heldagsarrangementer!

Fang os og hør mere!

Kontakt os! Vi glæder os til at hjælpe

HUSK OGSÅ AT VÆLGE HALLER

Når du bestiller tid skal du også vælge hvilke(n) af vores 4 Eventhaller du gerne vil prøve – så tag et kig her og find de haller og aktiviteter du godt kunne tænke dig! Kan du ikke vælge, så har vi nogle gode ideer til aktiviteter, hvis du fortæller lidt om jeres gruppe.

Eventhallerne – Studierabat

I vores fire Eventhaller står alt klar til den perfekte studiestart eller hygge med klassen med over 30 forskellige aktiviteter. I bliver delt op i hold alt afhængigt af hvor mange deltagere I er, og vi kan klare både hyggelige rolige aktiviteter og aktiviteter, hvor der virkelig er fart over feltet.

Et af vores mest populære setups er, at booke 60 sjove minutter i en Eventhal, hvor I udvælger de 3 fedeste aktiviteter, holder en velfortjent pause i vores cafeområde, for efterfølgende at booke 60 minutter i en af de andre Eventhaller.

På denne måde kommer I til at prøve cirka 6 forskellige aktiviteter, og pausen er med til at give fornyet energi. I kan i øvrigt reservere et bord i cafeområdet til jeres pause.

Lokumsræs er sjov for hele familien i FunCenter Aalborg
Human Football Table hos FunCenter Aalborg
Hamsterbolde i Eventhal 4 hos FunCenter Aalborg
Bubble Soccer i FunCenters Eventhal 1

Paintball – studierabat

Vil I gerne spille “Capture the Flag”, “King Of the Hill” eller bare en simpel kaninjagt, så har FunCenter en af Nordjyllands fedeste paintballbaner!

Vores paintballbaner er indendørs – den ene består af gamle biler, tønder og huse – og så er banen dekoreret på den fede måde, med grafitti på væggene! Den anden bane er lavet med mobile oppustelige forhindringer, som gør at banedesignet kan ændres hele tiden. Banen egner sig bedst til mindre grupper op til 16 personer Derudover, har vi det vildeste anlæg så vi kan sætte den rigtige krigsstemning!

Vi har ekstra beskyttelsesudstyr, som man kan låne, hvis man vil undgå, at det gør lidt nas at blive ramt.

Bemærk venligst, at man skal være minimum 16 år for at spille paintball i Danmark.

paintball bane
Paintballforhindringer #paintball
Paintball krig
i skjul til paintball
Skyder skarpt med paintball
funcenter paintball
forhindring paintball funcenter

Skydebane – Studiestart

Vores fede skydebane er også en disciplin vi giver studierabat på! Skydebanen byder på en lang række fede våben hvor I kan finde den indre Robin Hood frem, og finde frem til den bedste skytte i blandt jer.

I kan eksempelvis tage kampen op med pusterør, bue og pil, paintballgeværer, luftpistol og meget mere.

Vi har en lang række mål at skyde efter, og holder selvfølgelig styr på stillingen og sikkerheden.

Skydebanen er et perfekt valg, hvis der skal være plads til alle, og man behøver absolut ikke at have erfaring med at skyde for at have det sjovt.

skydebane
skydebane
skydebane
skydebane

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR OMKLÆDNING OG TILKØB AF MAD

Cafeområdet – Til spisning og hygge

Var det lidt for hårdt med alle de sjove aktiviteter, så vil det være oplagt at smide en pause ind i programmet. Et af de populære valg er en pause på 30 minutter, men en pause på 60 minutter er selvfølgelig også muligt. I pausen har I selvfølgelig mulighed for, at købe slush ice, alkohol, sodavand, chokolade, slik og chips i vores bar.

Det er selvfølgelig gratis at booke bord i cafeområdet.

Vil I gerne have lidt at spise i jeres pause eller efter alle aktiviteter, så vil vi selvfølgelig gerne hjælpe med dette. Det kræver blot at I minimum er 10 personer, så kan vi bestille pizza, sandwich, burgers eller hvad I nu kunne tænke jer, fra en af vores samarbejdspartnere.

Cafeområdet hos FunCenter Aalborg

Bad og omklædning

I kommer højst sandsynligt til at svede af en tur i FunCenter – derfor tilbyder vi selvfølgelig bade- og omklædningsfaciliteter til jer. Vi har et omklædningsrum til drengene og et til pigerne – og der er selvfølgelig et spejl og et strømstik, så pigerne kan flotte sig for drengene ?

Skulle der være nogle som har glemt sit håndklæde og ikke ønsker at lufttørre, så kan man selvfølgelig leje et håndklæde hos os – vi kan ikke have det er vores skyld I lugter, når I skal på diskotek senere på dagen.

Bad og omlædningsfaciliteter hos FunCenter Aalborg

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked