BOOK ÅRETS SJOVESTE JULEFROKOST ALLEREDE NU!

Læs mere her

STUDIERABAT

Få fede oplevelser under studietiden med gode rabatter hos FunCenter! Vi giver 20% til studerende på udvalgte aktiviteter.

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk
Studierabat

Studierabat hos FunCenter!

Få 20% rabat på Eventhaller, Paintball og Lasergame

I FunCenter er vi eksperter i ryste sammen arrangementer, således jeres klasse kan få et godt studiemiljø og skabe et godt socialt sammenhold i klassen.

Der er 20% studierabat mod fremvisning af studiekort.

Rabatten gælder på vores 4 fede Eventhaller med over 30 sjove aktiviteter. Skal det være lidt mere action packed gælder studierabatten også på Paintball, hvor I kan skyde hinanden på vores fede indendørsbane.

I sommerhalvåret har vi også kajak polo i vores vandsports afdeling i østre havn. Lasergame er den sidste af vores aktiviteter der er med i studierabatten, spil med det nyeste udstyr.

Brug studierabatten til at lave rystesammen tur i klassen, udfordre studiegruppen, eller bare almindelig social hygge på en sjov og anderledes måde. I FunCenter har vi aktiviteter der passer til alle, hvad enten det skal være vildt eller stille og roligt, vi kan også lave en kombination.

Bemærk:

  • Studierabat gælder ikke på vores Escape Rooms, ekstra kugler i Paintball eller køb i baren.
  • Studierabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner
  • Studierabat kan ikke benyttes på fredage og lørdage

Frem med studiekortet og book en af følgende aktiviteter:

Studierabat

Eventhallerne - Studierabat

4 eventhaller og mere en 30 aktiviteter samlet under et tag.

I vores fire Eventhaller står alt klar til den perfekte studiestart eller hygge med klassen med over 30 forskellige aktiviteter. I bliver delt op i hold alt afhængigt af hvor mange deltagere I er, og vi kan klare både hyggelige rolige aktiviteter og aktiviteter, hvor der virkelig er fart over feltet.

Et af vores mest populære setups er, at booke 60 sjove minutter i en Eventhal, hvor I udvælger de 3 fedeste aktiviteter, holder en velfortjent pause i vores cafeområde, for efterfølgende at booke 60 minutter i en af de andre Eventhaller.

På denne måde kommer I til at prøve cirka 6 forskellige aktiviteter, og pausen er med til at give fornyet energi. I kan i øvrigt reservere et bord i cafeområdet til jeres pause.

Læs mere om vores eventhaller her
Studierabat

Kontakt os

Tlf: 28 31 21 01

E-mail: info@funcenter.dk

Studierabat

Paintball – studierabat

Vil I gerne spille Paintball? - FunCenter har Nordjyllands fedeste paintballbane!

Vores paintballbane er indendørs – og består af gamle biler, tønder og huse – og så er banen dekoreret på den fede måde, med graffiti på væggene!

Vi har ekstra beskyttelsesudstyr, som man kan låne, hvis man vil undgå, at det gør lidt nas at blive ramt.

Bemærk at man skal være minimum 16 år for at spille paintball i Danmark.

Læs mere om paintball her

Kajakpolo - Studierabat

Kajakpolo ved havnen. Slip jeres studerende vandhund løs!

FunCenter Aalborg har udvidet med en vandsports-afdeling på østre havn i Aalborg, på Østre Havnepromenade.

Er hjernen ved at koge over af læsning eller har du bare ikke haft en god nok grund til at trække din venner/veninder/familie med til vandet – Så har du den perfekte grund nu!

Lad skolebøgerne ligge der hjemme, for en stund og kom ned til FunCenter ved Østre Havnepromenade’s havnebassin i Aalborg centrum!

Vi alle har brug for at blive kølet lidt af ved vandet, engang i mellem, så hvorfor ikke kombinere det med den sjoveste vandaktivitet, nemlig Kajakpolo!

Hos FunCenter står vi klar med alt udstyr og naturligvis de fedeste instruktører nord for alperne, der hjælper jer godt i gang!

Vi ses i vandet!

 

Læs mere om kajakpolo her