STUDIERABAT

Få fede oplevelser under studietiden med gode rabatter hos FunCenter! Vi giver 20% til studerende på udvalgte aktiviteter.

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk

Studierabat hos FunCenter!

Få 20% rabat på Eventhaller, Paintball, Lasergame og Skydebane søndag til torsdag begge dage inkl.

Hos FunCenter elsker vi studerende, og giver derfor 20% studierabat mod fremvisning af studiekort.

Rabatten gælder på vores 4 fede Eventhaller med over 30 sjove aktiviteter, som Bubble Soccer, Human Football, Wipe Out, Lokumsræs og alle de andre velkendte aktiviter.

Skal det være lidt mere action packed gælder studierabatten også på Paintball, hvor i kan prøve kræfter mod hinanden på en af vores to super fede indendørsbaner.

Skydebanen hvor der skydes med bue og pil, luftgevær, pusterør og med paintball våben, er også inkluderet i studierabatordningen. Skal det være lidt anderledes kan du og dine studie kammerater bla. skyde efter dildoer, i stedet for de almindelige skydeskiver.

Lasergame er den sidste af vores aktiviteter der er med i studierabatten, spil med det nyeste udstyr, indendørs på Danmarks største Lasergame bane.

Brug studierabatten til at lave rystesammen tur i klassen, udfordre studiegruppen, eller bare almindelig social hygge på en sjov og anderledes måde. I FunCenter har vi aktiviteter der passer til alle, hvad enten det skal være vildt eller stille og roligt, vi kan også lave en kombination.

OBS! Studierabat gælder for Eventhaller, Paintball, Lasergame og Skydebanen. Studierabat kan ikke bruges til andre aktiviteter, ekstra paintballkugler eller køb i baren. Studierabat kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner, rabatten er personlig og gælder kun med gyldigt studiekort. Rabatten er gældende søndag til torsdag, begge dage inkl. året rundt, dog ikke på blå mandage.

VORES POPULÆRE STUDIEPAKKER

Er det svært at vælge? Så tag et kig på vores pakker herunder! Husk at I betaler for minimum 4 personer, da I får hallerne/banen for jer selv med vores instruktør.

Eksempel 1

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal

249 kr. pris pr. person

Eksempel 2

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

PAINTBALL

Inkl. 50 kugler. Spilles indendørs

298 kr. pris pr. person

Eksempel 3

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

LASERGAME

Spilles indendørs

298 kr. pris pr. person

Eksempel 4

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

90 minutter

ESCAPE ROOM

Vælg mellem flere forskellige

348 kr. pris pr. person

HUSK AT VÆLGE HALLER!

Det er vigtigt, at I tager stilling til, hvilke(n) af vores 4 eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig og find de haller og aktiviteter, I godt kunne tænke jer.

SE OVERSIGT

Eventhallerne - Studierabat

4 eventhaller og mere en 30 aktiviteter samlet under et tag.

I vores fire Eventhaller står alt klar til den perfekte studiestart eller hygge med klassen med over 30 forskellige aktiviteter. I bliver delt op i hold alt afhængigt af hvor mange deltagere I er, og vi kan klare både hyggelige rolige aktiviteter og aktiviteter, hvor der virkelig er fart over feltet.

Et af vores mest populære setups er, at booke 60 sjove minutter i en Eventhal, hvor I udvælger de 3 fedeste aktiviteter, holder en velfortjent pause i vores cafeområde, for efterfølgende at booke 60 minutter i en af de andre Eventhaller.

På denne måde kommer I til at prøve cirka 6 forskellige aktiviteter, og pausen er med til at give fornyet energi. I kan i øvrigt reservere et bord i cafeområdet til jeres pause.

Paintball – studierabat

Vil I gerne spille "Capture the Flag", "King Of the Hill" eller bare en simpel kaninjagt, så har FunCenter en af Nordjyllands fedeste paintballbaner!

Vores paintballbaner er indendørs – den ene består af gamle biler, tønder og huse – og så er banen dekoreret på den fede måde, med grafitti på væggene! Den anden bane er lavet med mobile oppustelige forhindringer, som gør at banedesignet kan ændres hele tiden. Banen egner sig bedst til mindre grupper op til 16 personer Derudover, har vi det vildeste anlæg så vi kan sætte den rigtige krigsstemning!

Vi har ekstra beskyttelsesudstyr, som man kan låne, hvis man vil undgå, at det gør lidt nas at blive ramt.

Bemærk at man skal være minimum 16 år for at spille paintball i Danmark.

Skydebane - Studierabat

Vores fede skydebane er også en disciplin vi giver studierabat på!

Skydebanen byder på en lang række fede våben hvor I kan finde den indre Robin Hood frem, og finde frem til den bedste skytte i blandt jer.

I kan eksempelvis tage kampen op med pusterør, bue og pil, paintballgeværer, luftpistol og meget mere.

Vi har en lang række mål at skyde efter, og holder selvfølgelig styr på stillingen og sikkerheden.

Skydebanen er et perfekt valg, hvis der skal være plads til alle, og man behøver absolut ikke at have erfaring med at skyde for at have det sjovt.

Cafeområdet

Tank op på mad og drikke!

Var det lidt for hårdt med alle de sjove aktiviteter, så vil det være oplagt at smide en pause ind i programmet. Et af de populære valg er en pause på 30 minutter, men en pause på 60 minutter er selvfølgelig også muligt. I pausen har I selvfølgelig mulighed for, at købe slush ice, alkohol, sodavand, chokolade, slik og chips i vores bar.

Det er selvfølgelig gratis at booke bord i cafeområdet.

Vil I gerne have lidt at spise i jeres pause eller efter alle aktiviteter, så vil vi selvfølgelig gerne hjælpe med dette. Det kræver blot at I minimum er 10 personer, så kan vi bestille pizza, sandwich, burgers eller hvad I nu kunne tænke jer, fra en af vores samarbejdspartnere.

Mad skal bestilles senest 3 dage før jeres arrangement. Minimumsbestilling er 6 stk.

PIZZA

Vælg topping:

Skinke

Oksekød

Kebab

Peperoni

Ost

65 kr. pr. stk.

SANDWICH

Vælg mellem:

Kylling & bacon

Skinke & ost

Tunsalat

Æg & bacon

Ribbensteg

50/60 kr. pr. stk. for lille/stor

TAPAS

8 lækre retter:

Grillet oksefilet

Presset kartoffelterrin

Marineret kylling

Letsaltet gris

Store tigerrejer

Kold salat med torsk

Andebryst

Bøgerøget grisinderlår

169 kr. pr. kuvert

SMØRREBRØD

Vælg mellem:

Fiskefilet

Frikadelle

Avocado

Hønsesalet

Laks

Roastbeef

Lufttørret skinke

Æg & rejer

Skinke og røræg

Oksebryst med peberrod salat

Leverpostej med bacon

Kamsteg og rødkål

55 kr. pr. smørrebrød

Bad og omklædning

Sweat, sweat, baby!

I kommer højst sandsynligt til at svede af en tur i FunCenter – derfor tilbyder vi selvfølgelig bade- og omklædningsfaciliteter til jer. Vi har et omklædningsrum til drengene og et til pigerne – og der er selvfølgelig et spejl og et strømstik, så pigerne kan flotte sig for drengene ?

Skulle der være nogle som har glemt sit håndklæde og ikke ønsker at lufttørre, så kan man selvfølgelig leje et håndklæde hos os – vi kan ikke have det er vores skyld I lugter, når I skal i byen senere på dagen.