TeamBuilding

TEAMBUILDING

Teambuilding med fokus på samarbejde, kommunikation og opgaveløsning. Perfekt når gruppen skal rystes sammen. Afholdes i FunCenter eller hos dig.

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk
TeamBuilding

TeamBuilding hos FunCenter i Aalborg

Vi er eksperter i teambuilding og samarbejdsøvelser!

Kunne du tænke dig at styrke samarbejdet mellem kollegaerne og skabe mindeværdige oplevelser? Så er det FunCenter, du skal have fat i! Vores erfarne eventkoordinatorer skræddersyer teambuildingsarrangementer med udgangspunkt i jeres team, og dagens program bliver sammensat ud fra jeres ønsker og behov. Arrangementet kan blive afholdt i FunCenter eller ude hos jer!

Fælles oplevelser giver et bedre samarbejde, sammenhold og kommunikation, som i den sidste ende gør et team mere effektivt. Hos FunCenter gør vi det igennem vores mange sjove og udfordrende aktiviteter. Vi sætter jeres medarbejdere i uvante situationer, hvor deres samarbejde skal bruges for at kunne klare opgaverne.

Det er vigtigt for os at sammensætte de rigtige aktiviteter til jeres arrangement. Derfor har vi brug for at vide mere om jeres team, alder, formål med dagen, så ved vi hvilken retning vi skal kigge når vi skal sammensætte aktivitets programmet. Om det enten skal være aktiviteter med fysisk bevægelse, eller om det er mere stadionære aktiviteter der ikke kræver bad og omklædning. Vi har aktiviteter i begge ender af spektret.

Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder.

TeamBuilding

Escape Rooms - Teambuilding arrangement

FunCenters Escape Rooms er et perfekt valg, hvis I som gruppe både skal udfordres på logikken og samarbejdet.

Gåderne i vores escape rooms er designet således der er noget for alle. Det betyder der er gåder der kræver logisk/matematisk tankegang, gåder der kræver kreativ/abstrakt tankegang også er der gåder der kræver lidt fingersnilde. Fælles for vores escape rooms er at det er samarbejdet der er i fokus og alle kan være med, uanset fysisk formåen. Der er ikke nogle skræmme elementer i escape rooms og i er ikke rigtig låst inde. Det er altid muligt at gå ud.

Vi kan have op til 5 personer i hvert rum ad gangen, og I har 60 minutter til at slippe ud eller løse mysteriet, og I kan vælge mellem hele 6 spændende rum! Eller vores udendørs escape games med plads til 50 personer, eller vores moble escape games vi kan opsætte i centret eller ude hos jer med plads til 60 personer.

Escape room konceptet har taget hele verden med storm, og vores tematiserede rum vil med garanti være en fed oplevelse i forbindelse med et firmaarrangement med kollegaerne, en rystesammen tur med sportsholdet eller noget helt tredje.

Læs mere om Escape Rooms her
TeamBuilding

Eventhallerne – Teambuilding arrangement

I vores eventhaller har vi gode muligheder, for at udfordre og udvikle jeres team med vores sociale og relations dannede aktiviteter. Vi har klassiske teambuilding øvelser, som  der kan kombineres med vores populære Fun aktiviteter. det giver mulighed for at skabe den helt rigtige kombination af leg og læring.

Vi tilbyder 35 forskellige fun aktiviteter som Lokums ræs, FunAnimal race fodbold dart mv. også har vi 14 klassiske teambuilding øvelser at vælge imellem. Vi sammensætter aktivitetes programmet i tæt samarbejde med jer og ud fra de ønsker i har til udbyttet for dagen.

Teambuilding arrangementer i FunCenter er for 4 personer og op til 150 personer. Vi har også mulighed for at leje offentlige arealer eller komme ud til jeres arbejdsplads med vores aktiviteter. Der har vi ingen øvre begrænsning på antal deltagere.

Se alle eventhallernes aktiviteter her
TeamBuilding

Paintball – Teambuilding arrangement

Vi har Nordjyllands fedeste indendørs paintballbane. Den består af gamle biler, tønder og huse – og så er banen dekoreret på den fede måde, med grafitti på væggene! Derudover, har vi det vildeste anlæg så vi kan sætte den rigtige krigsstemning!

Her er det tilladt at skyde med skarpt imod chefen. Paintball er en god samarbejdsøvelse, hvor I skal udtænke og udføre den perfekte strategi til, at vinde spillet. Vi spiller forskellige spil setups for at udfordre teamet. det kunne være beskyt basen mod modstanderen, fang flaget, eller holde punkter på banen på tid. Alle spiltyper kræver sammarbejde og kommunikation alt imens i er under beskydning og skal tænke hurtigt. Paintball kræver alle deltagere er min. 16 år gamle for at deltage. Bemærk paintball kan give blå mærker, selvom der tilbydes ekstra beskyttelses veste, handsker, huer mv. kan det i sidste ende med I får blå mærker med hjem som minder fra kampens hede.

Da banen er indendørs skal I ikke tænke på vejret.

Læs mere om Paintball her
TeamBuilding

Lasergame – Teambuilding arrangement

Vil du gerne prøve et anderledes arrangement med fokus på samarbejde, samtidig med I får en fed actionoplevelse uden frygten for at blive ramt af paintballkugler, så er Lasergame et helt sublimt valg.

Lasergame kræver taktisk snilde og er en god samarbejdsøvelse i at løfte i flok for at eliminere modstanderen. I slippes løs på vores store indendørs Lasergamebane på hele 1000 m2,  iført militærdragter og det nyeste og fedeste Lasergame udstyr.

Vi har bygget den fedeste bane og har samtidig det bedste udstyr på markedet. Ligesom med paintball spillene er der forskellige spil setups der kæver strategi, samarbejde og kommunikation.

Bemærk der kan være maling rester fra vores paintball spil på Lasergame banen, da banen både bruges til paintball og lasergame. Vi anbefaler derfor, at I låner en kedeldragt af os, lån af dragter er selvfølgelig gratis og vi har til både børn og voksne. Skulle I få malingrester på jeres tøj, kan det vaskes af ved 30 grader, da malingen er vandbaseret. Vi anbefaler brug af gamle sko, men har også låne sko til rådighed.

Læs mere om Lasergame her
TeamBuilding

VANDSPORT - TEAMBUILDING ARRANGEMENT

Til de vandglade mennesker har vi også kajakpolo ved Østre havneanlæg.

Test jeres hold af I en anderledes sport, som vil med garanti få et smil på alles læber.

Med vores udstyr og stabile kajakker kan selv den mest uerfarne være med til en omgang kajakpolo!

Kajakpolo er en teambuilding aktivitet, som kommer til at udfordre jeres holddynamik når I skal forsøge at skyde på modstanderholdets mål.

Der er mulighed for at have 12 spillere på “banen”, og hvis I er flere laver vi en turnering, og sørger for underholdning til dem der er på land imens!

Der er mulighed for at låne en våddragt samt neopren sko, så uanset vejr kan I hoppe en tur i vandet!

Der er omklædning på lokationen, men ingen badefaciliteter.

Læs mere om kajakpolo her
TeamBuilding

Cafeområdet – Til spisning og hygge

Ønsker I en indlagt pause eller blot et bord til efter I har været igennem vores sjove aktiviteter, så har I mulighed for at reservere et bord i vores cafeområde. Pauserne er vigtige for at få fordøjet og evalueret aktiviteterne. Det styrker relationerne, derfor anbefaler vi altid at i booker pause under, eller efter arrangementet så der også er mulighed for at få snakket med kollegaerne uden for arbejdspladsen.

Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe jer med bespisning, hvor vi kan bestille mad fra en af vores samarbejdspartnere ved forud bestiling. Derudover, er det selvfølgelig også muligt at købe kolde drikkevarer til gode priser i vores bar. I kan også selv bestille mad og få leveret eller selv medbringe. Alt spiseligt kan medbringes i vores cafe område. Blot drikkevarerne købes i cafeen.

Har i valgt fysiske aktiviteter er der også gratis bad og omklædning til rådighed. Håndklæde og shampo kan lejes for 15 kr.