BØRNEFØDSELSDAG

Hold den fedeste børnefødselsdag hos os med fede aktiviteter i eventhallerne, en omgang lasergame og masser sjov!

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk

Børnefødselsdag i Aalborg

Hold den fedeste børnefødselsdag i FunCenter Aalborg!

Hos FunCenter er vi eksperter i at sammensætte en børnefødselsdag, som ungerne vil snakke om lang tid efter!

Børnefødselsdage er noget af det sjoveste på jorden – det synes vi i hvert fald her hos FunCenter. Men ofte er det noget, man som forælder gruer for – for hvordan sørger man for, at børnene ikke keder sig? Og hvordan kommer man på idéer til børnefødselsdag? For slet ikke at tale om den efterfølgende oprydning og rengøring…

Vi sørger for at holde et brag af en fødselsdag – og så står vi selvfølgelig også for oprydningen. Vores dygtige instruktører holder styr på børnene og sørger for, at de får en sjov og tryg dag. Og vælger I at holde det andre dage end fredag og lørdag, giver vi 50 kroner i rabat per deltager.

Download en fed invitation lige her

Hos os kan I holde en helt uforglemmelig børnefødselsdag – og vi lover, at det hverken bliver, sjov, ballade eller grin, der kommer til at mangle på dagen. Og næstbedst efter det: Vi står selvfølgelig også for oprydningen.

I kan trygt overlade både planlægning og oprydning til os, så I kan nyde dagen sammen med børnene. Vores instruktører er eksperter i at afholde en uforglemmelig børnefødselsdag, så I kan med ro i maven lade dem stå for planlægningen.

Er I på bar bund med idéer til børnefødselsdag i Aalborg? Så prøv en af vores pakkeløsninger!

Så hvad skal I lave på dagen? Spørgsmålet er nok nærmere, hvad I kan lave.

I sidste ende er det nemlig helt op til jer, og I kan selv stå for at sammensætte dagens program. Det kan være den optimale løsning, hvis der er noget, som I ved, børnene vil elske. Men I kan også vælge en af vores populære pakkeløsninger, som er sat helt særligt sammen til børnefødselsdage.

Med en pakkeløsning har vi sørget for det hele. Vi ved, hvor vigtig en børnefødselsdag er – for både familie, forældre og fødselar. Derfor vil vores dygtige instruktører gøre alt for, at dagen bliver noget helt særligt. Lyder det som noget for jer? Så giv os et kald, så vi sammen kan planlægge en sjov børnefødselsdag.

RABATPAKKER

I betaler for minimum 6 personer, da I får hallerne/banen for jer selv med vores instruktør.

BEMÆRK, at nedenstående rabatter i vores pakker kun er gældende for børnefødselsdage, der inkluderer tid i eventhallerne og deltagere under 16 år.
Der gives altså ikke rabat på børnefødselsdage, der alene består af lasergame, eller med aktiv deltagelse af personer over 16.

RabatPakke 1

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal

199 kr. Pris pr. person (+ 50 kr. fre/lørdag)

RabatPakke 2

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal

60 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

99 kr. Pris pr. person (+ 50 kr. fre/lørdag)

RabatPakke 3

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

30 minutter

LASERGAME

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal

198 kr. Pris pr. person (+ 50 kr. fre/lørdag)

Din RabatPakke

BLAND SELV

Lav din helt egen Pakke!

Vælg frit i mellem alle vores aktiviteter, og bland som du har lyst.

Vi kan skræddersy alt fra få timer til heldagsarrangementer enten hos os eller hos jer.

Fang os og hør mere!

Kontakt os! Vi glæder os til at hjælpe

HUSK AT VÆLGE HALLER!

Det er vigtigt, at I tager stilling til, hvilke(n) af vores 4 eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig og find de haller og aktiviteter, I godt kunne tænke jer.

SE OVERSIGT

Eventhaller

I vores eventhaller finder I et slaraffenland af sjove aktiviteter for børn i alle aldre.

Vi har mere end 25 forskellige aktiviteter, og der er noget for alle – både drenge og piger.

I kan gå på opdagelse i vores mange aktiviteter her, hvis I gerne selv vil sammensætte et program. Men I kan selvfølgelig også overlade planlægningen af fødselsdagen til vores dygtige og erfarne instruktører. I skal cirka regne med at kunne nå 3 aktiviteter pr. time.

Inden ungerne går på eventyr i eventhallerne, skal I på forhånd have udvalgt hvilke haller og aktiviteter, dagen skal gå med.

Synes I, at det er overvældende og svært at vælge? Så lad vores dygtige instruktører vælge de mest populære aktiviteter til jer.

I løbet af den tid, I har booket, har I både eventhallerne og vores instruktører helt for jer selv. Instruktøren sørger for, at der er styr på det hele – og sætter de perfekte rammer for en god fødselsdag. Det er eksempelvis instruktørens opgave at dele børnene op i hold, give instruktioner – og selvfølgelig sørge for, at alle har det sjovt.

Se hvilke aktiviteter vi har i hallerne her

Lasergame

Var det noget med et spil lasergame til børnefødselsdagen?

Hos FunCenter kan I komme til at spille lasergame i Aalborg til børnefødselsdagen. Og så kan I være helt sikre på, at ungerne er godt trætte, når de kommer hjem – for her bliver der virkeligt givet gas!

Lasergame er en af vores mest populære aktiviteter til børnefødselsdagen – for både drenge og piger. Og det forstår vi godt, for det er sindssygt sjovt! Når I spiller lasergame, bliver deltagerne sluppet løs på en autentisk bane indendørsbane på hele 1600 m2, iført militærdragter (og det nyeste lasergame-udstyr), og så er det ellers bare om at skyde løs på det andet hold.

Der er ikke nogen aldersgrænse på lasergame, og vores system er nemt at forstå og hurtigt at komme i gang med. Vi anbefaler det dog til børn fra seks år og opefter, da de nemmere forstår reglerne og selve konceptet.

Læs om vores lasergame her

Caféen

Jamen hvad med slik og mad?

Det kan vi selvfølgelig også stå for.

For skal der være børnefødselsdag, skal der selvfølgelig også være noget at spise.

I kan derfor forudbestille både slik, pizza og sandwich,  så den helt rigtige stemning er i hus. Hvis I har lyst kan I naturligvis også selv medbringe maden – så længe drikkevarerne købes ved os.

I caféen kan I synge fødselsdagssang og hygge, indtil forældrene kommer og henter børnene. Udover pizza og sandwich kan man i caféen købe andre klassikere som slikposer, slushice, sodavand og saftevand.

Vi kan selvfølgelig også sætte vand frem på bordet – med alle de sjove aktiviteter er det nemlig vigtigt at få noget væske indenbords.

Mad skal bestilles senest 3 dage før jeres arrangement. Minimumsbestilling er 6 stk.

PIZZA

Vælg topping:

Skinke

Oksekød

Kebab

Peperoni

Ost

65 kr. pr. stk.

SANDWICH

Vælg mellem:

Kylling & bacon

Skinke & ost

Tunsalat

Æg & bacon

Ribbensteg

50/60 kr. pr. stk. for lille/stor

FOR BØRN

Vælg mellem:

1 slikpose & lille slushice – 25 kr.

1/2 pizza & lille slushice – 45 kr.

1 lille sandwich & lille slushice 55 kr.

Fra 25 kr. - 55 kr Prise pr. stk.

DRIKKEVARER

Vælg mellem:

Sodavand -25 kr.

Slushice – fra 15 kr.

The, kaffe eller kakao – 10 kr.

Fra 10 kr. - 25 kr Priser pr. stk