Polterabend for kvinder – en sjov og latterfyldt dag!

Er jeres venindes kæreste faldet på knæ og poppet det store spørgsmål? Eller den anden vej rundt? Og nu skal I planlægge den bedste polterabend for hende? Så planlæg en tur forbi FunCenter Aalborg og oplev den fedeste polterabend i Aalborg nogensinde!

Det kan være noget af en omfattende opgave at arrangere en polterabend. Fat mod! Hos FunCenter Aalborg finder I masser af inspiration til, hvilke aktiviteter der skal stå på programmet. 

Skal den stå på en omgang Human Football Table eller TooBeez Teambuilding, som er vores mere stille aktiviteter? Eller skal der være fart over feltet med en omgang Bubble Soccer og en tur på Rodeotyren? Vi har aktiviteter, der passer til alle, så vær ikke bange for at invitere bedstemor med. Hun skal nok få det sjovt!

Husk at bestille i god tid! Jo tættere vi kommer på datoen, jo færre ledige tider har vi.

polterabend todeotyr
Kvinder der har det sjovt
Kvindekamp polterabend
SoMe Polterabend

FunPakke 1

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
249 kr. pris pr. person

FunPakke 2

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Paintball Inklusiv 50 kugler. Spilles indendørs
298 kr. pris pr. person

FunPakke 3

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
30 minutter Lasergame Spilles indendørs
248 kr. pris pr. person

Din FunPakke

BLAND SELV

Lav din helt egen FunPakke!

Vælg frit i mellem alle vores aktiviteter, og bland som du har lyst.

Vi kan skræddersy alt fra få timer til heldagsarrangementer hos os eller jer.

Fang os og hør mere!

Kontakt os! Vi glæder os til at hjælpe

Fire eventhaller i FunCenter med mere end 30 aktiviteter

Du læste rigtigt! Vi råder over fire eventhaller med over 30 aktiviteter, så vi vil næsten vove at påstå, at vi kan opfylde mange af jeres polterabend ideer. Vi har både rolige og fysiske aktiviteter at vælge mellem, hvor alle kan være med, og I vil helt sikkert få grinet igennem i løbet af dagen!

Vi kan skræddersy et program til jer, men I kan også vælge en af vores FunPakker, hvor vi har samlet de sjoveste og mest populære aktiviteter. Ligegyldigt hvad I vælger, så vil I opleve, at en polterabend hos os findes til fordelagtige priser. I bliver tilkoblet en af vores dygtige og erfarne instruktører, der står klar til at hjælpe og guide jer igennem aktiviteterne, dele op i hold og holde styr på resultater.

Vi anbefaler at booke en eventhal i en time, for så kan I nå ca. tre aktiviteter inden festen rykker videre ind i en anden eventhal, eller at der er tid til en pause.

Buebattle hos FunCenter i Eventhallerne
polterabend kvinde
fælles aktivitet til polterabend

Escape room – 2 hoveder er bedre end 1. Kan i løse mysteriet?

FunCenter Aalborg byder på de mest spændende og udfordrende Escape rooms, du kan forestille dig. Dig og dit team får her muligheden for stoppe en berygtet morder, forsøge at Escape fra en fængselscelle eller hvis i for alvor skal teste intelligensen, så sker det i vores autentiske og ægte Bunker tilbage fra krigstiden!

Selve konceptet med Escape room er en kombination af den fedeste oplevelse samtidigt med at hjernen kommer på arbejde og samarbejdet bliver sat på prøve! I FunCenter byder vi på et bredt udvalg af mysterier og gåder til din polterabend, af forskellige sværhedsgrader og historier!

Cocktailkursus – Slå din indre bartender løs!

Stemningen er høj og polterabenden er i gang!

Hos FunCenter Aalborg kan du afprøve dig og dine næres cocktailskills!

Cocktailkurset kan foregå på 2 forskellige måder. Så er I kommet for at få en lærerig oplevelse eller vil I konkurrere om hvem der laver de bedste cocktails, så er FunCenter det rette sted, at starte (eller bygge videre på) promillen!

Her er I garanteret et sjovt og udviklende kursus, som vil bringe jer tættere sammen og hæve stemningen, lige det næste niveau!

Kvindernes favoritter
Polterabendcocktails
Cocktails til kvinder

Lasergame i Aalborg – Krig!.. Men kun for sjov

Slip din indre skarpskytte løs med det bedste udstyr på markedet, på Danmarks største indendørsbane for lasergame!

Bring noget action til din polterabend og spil lasergame i fede omgivelser! Pulsen stiger og intensiteten stiger til tops, i pointkrigen imod det modsatte hold!

Men bare rolig, lasergame er blot en krig med infrarøde stråler, så du slipper for blå mærker til brylluppet!

Hos FunCenter er vi helt opdateret på vores udstyr, hvilket giver mulighed for skræddersyet indstillinger som fx sværhedsgrad, efter jeres behov.

Lad krigen begynde og bliv forsonet med en kold drikke i vores bar efter kampens hede, i FunCenter Aalborg

mand og kvinde til polterabend
Pige i gang med lasergame
Mand og kvinde i aktion

Bliv sanger for en dag! Og forevige mindet om denne fede dag!

Bryllupper, taler og sange går ofte hånd i hånd. Afhold polterabenden hos FunCenter og kom ud og varm stemmebåndene op til den helt store dag.
Lad jeres indre sangskriver blive derhjemme for en stund og indspil et af FunCenters mange vildt fede numre fra FunCenter Hitlisten! Det kan være alt fra, John Legend – ”All of me” til Ariana Grande med ”7 rings”
– Se resten af listen på den blå knap

Et sjovt og anderledes input til polterabenden, hvor talenter bliver spottet (eller modsat) og alle kan være med (Bruden kan selvfølgelig sættes ekstra meget i fokus 😉)
Vi mixer hele moletjavsen sammen til sidst og i kan få jeres helt eget sangcover med hjem!

Polterabend i musikkens tegn
FunCenter sang

Polterabend for den vandglade brud  

Der skal planlægges polterabend og alle er enig om at der skal være en fysisk aktivitet i programmet! I er den venindegruppe hvor der skal brændes energi af til en polterabend og derfor er det oplagt at klikke videre til vores våde oplevelser i Østrehavn bassin. Sammen med bruden kan I kaste jer ud i forskellige vandsports aktiviteter på en sikker og sjov måde. Vi tilbyder alt i udstyr til Kajakpolo, Paddelboard, wakeboard, Sauna og vildmarksbad.

Vi garantere et par sjove timer på vandet, hvor der både vil være tid til at være aktiv og nyde en drikkevare og få en hygge-snak på tværs at bekendtskaber.

Alle aktiviteter er placeret i det lukkede havnebassin, dermed sikre vi at I som deltagere til hver en tid kan komme op og ned fra kajkanten, hvis man skulle ende i vandet.

I skal blot huske badetøjet, håndklæde og solcremen til en våd sommerdag.

kajakpolo
kvinder Klar til sjovt og aktivt spil
Aalborg fjord til kajakpolo

Nyd jeres pause i vores caféområde

Det kræver sin kvinde at deltage i en polterabend af denne kaliber! Vi stiller vores hyggelige café til rådighed, så I kan slappe af med noget koldt drikkelse fra baren, som I finder til rigtig gode priser. 

Der er også mulighed for at spise medbragte madpakker hos os, men hvis I ikke gider at medbringe mad selv, så kan I bestille god mad hos vores samarbejdspartnere. Det skal bestilles hos os senest tre dage før. Der er bare noget særligt over take-away mad!

Det koster gratis at booke et bord i enten 30 eller 60 minutter, så I kan få pusten, inden aktiviteterne skydes i gang igen!

Cafeområdet i FunCenter Aalborg

Singing in the shower…

La da deeee, la da daaaa! Sådan en dag i FunCenter Aalborg kan godt være fysisk krævende, især hvis man er konkurrencemenneske og bare har givet den ekstra meget gas. 

Vi har bad og omklædningsrum til rådighed, hvor I kan skifte til noget sportsligt tøj inden løjerne begynder, eller tage et bad når I er færdige, hvis I skal videre ind i Aalborg midtby.

Hvis I ikke gider at slæbe på hverken sæbe eller håndklæder, kan disse lejes til den nette sum af 15 kr. Så er der altså ingen undskyldning for ikke at give den maks gas igennem arrangementet!

Bad og omklædning hos FunCenter Aalborg

Gør din polterabend til en mindeværdig dag

Der findes mange ideer til polterabender for kvinder. Vi vil i hvert fald sørge for, at I får en uforglemmelig dag og en brag af en fest i vores eventhaller inden brudens store dag. Vi kan findes nogle få kilometer fra Aalborg midtby, så det er meget praktisk, hvis I skal videre til Aalborg og male byen rød! 

Vi ser frem til at byde jer velkommen hos FunCenter Aalborg!

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked