BOOK ÅRETS SJOVESTE JULEFROKOST ALLEREDE NU!

Læs mere her
Polterabend kvinder

POLTERABEND FOR KVINDER

Skal I på en rigtig fed tøse-polterabend? Vi har samlet en lang række fede muligheder lige her på siden, så bruden kan få en uforglemmelig dag.

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk
Polterabend kvinder

Polterabend kvinder

- en sjov og latterfyldt dag!

Har jeres venindes kæreste faldet på knæ og poppet det store spørgsmål? Eller den anden vej rundt? Og nu skal I planlægge verdens bedste polterabend for hende? Så planlæg en tur forbi FunCenter Aalborg og oplev den fedeste polterabend for kvinder nogensinde!

Det kan være noget af en omfattende opgave at arrangere en polterabend. Fat mod! Hos FunCenter Aalborg finder I masser af inspiration til, hvilke aktiviteter der skal stå på programmet.

Vi har aktiviteter, der passer til alle, så vær ikke bange for at invitere bedstemor med. Hun skal nok få det sjovt!

Husk at bestille i god tid! Jo tættere vi kommer på datoen, jo færre ledige tider har vi.

Her kan I se nogle grineren aktiviteter vi kan tilbyde:

Polterabend kvinder

Eventhaller

4 eventhaller i FunCenter med mere end 30 aktiviteter

Du læste rigtigt! Vi råder over fire eventhaller med over 30 aktiviteter, så vi vil vove at påstå, at vi kan opfylde mange af jeres polterabend ideer. Vi har både rolige og fysiske aktiviteter at vælge mellem, hvor alle kan være med, og I vil helt sikkert få grinet igennem i løbet af dagen!

Ligegyldigt hvad I vælger, så vil I opleve, at en polterabend hos os findes til fordelagtige priser. I bliver tilkoblet en af vores dygtige og erfarne instruktører, der står klar til at hjælpe og guide jer igennem aktiviteterne, dele op i hold og holde styr på resultater.

Vi anbefaler at booke en eventhal i en time, for så kan I nå ca. tre aktiviteter inden festen rykker videre ind i en anden eventhal, eller at der er tid til en pause.

Se alle aktiviteter i eventhallerne her
Polterabend kvinder

Escape room

Flere hoveder er bedre end ét. Kan I løse mysteriet?

FunCenter Aalborg byder på de mest spændende og udfordrende Escape rooms, du kan forestille dig. Dig og dit team får her muligheden for stoppe en berygtet morder, forsøge at Escape fra en fængselscelle eller hvis I for alvor skal teste intelligensen, så sker det i vores autentiske og ægte Bunker tilbage fra krigstiden!

Escape room konceptet går ud på, at I får 60 minutter til at løse en mission. Her kommer hjernen på arbejde, samarbejdet bliver sat på prøve og i en kombination heraf får I en fed og gennemført oplevelse. I FunCenter byder vi på et bredt udvalg af mysterier og gåder, af forskellige sværhedsgrader og med forskellige historier – perfekt til din polterabend.

Læs mere om vores escape rooms her
Polterabend kvinder

Kontakt os

E-mail: info@funcenter.dk

Tlf: 28 31 21 01

Polterabend kvinder

Lasergame

Krig!.. Men kun for sjov.

Bring noget action til din polterabend og spil lasergame i fede omgivelser! Pulsen og intensiteten stiger til tops i pointkrigen imod det modsatte hold!

Men bare rolig, lasergame er blot en krig med infrarøde stråler, så du slipper for blå mærker til brylluppet!

Hos FunCenter er vi helt opdateret på vores udstyr, hvilket giver mulighed for skræddersyet indstillinger som fx sværhedsgrad efter jeres behov.

 

Bemærk: der kan være maling rester fra vores paintball spil på Lasergame banen, da banen både bruges til paintball og lasergame. Vi anbefaler derfor, at I låner en kedeldragt af os, lån af dragter er gratis og vi har til både børn og voksne. Skulle I få malingrester på jeres tøj, kan det vaskes af ved 30 grader. Vi anbefaler brug af gamle sko, men har også låne sko til rådighed.

Læs mere om FunCenters lasergame her
Polterabend kvinder

Udendørsaktiviteter

Polterabend kvinder for den vandglade brud.

I er den venindegruppe hvor der skal brændes energi af til en polterabend og derfor er det oplagt at klikke videre til vores våde oplevelser i Østre havnebassin. Sammen med bruden kan I kaste jer ud i vandsportsaktiviteter på en sikker og sjov måde. Vi kan her tilbyde alt udstyr til Kajakpolo!

Vi garanterer et par sjove timer på vandet, hvor der både vil være tid til at være aktiv og nyde en drikkevare og få en hyggesnak på tværs at bekendtskaber.

Alle aktiviteter er placeret i det lukkede havnebassin, og dermed sikrer vi, at I som deltagere til hver en tid kan komme op og ned fra kajkanten, hvis man skulle ende i vandet.

I skal blot huske badetøjet, håndklæde og solcremen til en våd sommerdag.

Læs mere om kajakpolo her
Polterabend kvinder

Café områder

Mad & Drikke og omklædning

Det er tilladt at medbringe egen mad til centeret, men drikkevarer skal købes i vores bar til fornuftige priser.

Senest 3 dage før jeres polterabend kan I kontakte os, hvis I også ønsker at bestille mad og gøre livet lidt nemmere.

Vi har bad og omklædningsrum til rådighed, hvor I kan skifte til noget sportsligt tøj inden løjerne begynder, eller tage et bad når I er færdige, hvis I skal videre ind i Aalborg midtby.

Hvis I ikke gider at slæbe på hverken sæbe eller håndklæder, kan disse lejes til den nette sum af 15 kr. Så er der altså ingen undskyldning for ikke at give den maks gas igennem arrangementet!

læs mere om mad & drikke her
Polterabend kvinder

En dag hun sent vil glemme..

Eksempel på program

Hvis det virker uoverskueligt at planlægge et helt program for jeres Bride to be, kan I trygt stole på os!

3 timers program:

  • Eventhaller (60 min): Hamsterbolde + Fun Animal Race + Lokumsræs
  • Pause (30 min)
  • Escape rooms (90 min)

Aktiviteterne nævnt herover er få af mange muligheder vi kan tilbyde.

Ring eller skriv til os og vi vil hjælpe jer med at planlægge en dag med de sjoveste oplevelser for bruden!

Få flere idéer til et program her