POLTERABEND FOR KVINDER

Skal I på en rigtig fed tøse-polterabend? Vi har samlet en lang række fede muligheder lige her på siden, så bruden kan få en uforglemmelig dag.

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk

Polterabend kvinder

- en sjov og latterfyldt dag!

Er jeres venindes kæreste faldet på knæ og poppet det store spørgsmål? Eller den anden vej rundt? Og nu skal I planlægge den bedste polterabend for hende? Så planlæg en tur forbi FunCenter Aalborg og oplev den fedeste polterabend kvinder i Aalborg nogensinde!

Det kan være noget af en omfattende opgave at arrangere en polterabend. Fat mod! Hos FunCenter Aalborg finder I masser af inspiration til, hvilke aktiviteter der skal stå på programmet.

Skal den stå på en omgang Human Football Table eller TooBeez Teambuilding, som er vores mere stille aktiviteter? Eller skal der være fart over feltet med en omgang Bubble Soccer og en tur på Rodeotyren? Vi har aktiviteter, der passer til alle, så vær ikke bange for at invitere bedstemor med. Hun skal nok få det sjovt!

Husk at bestille i god tid! Jo tættere vi kommer på datoen, jo færre ledige tider har vi.

VORES POPULÆRE FUNPAKKER

Er det svært at vælge? Så tag et kig på vores pakker herunder! Husk at I betaler for minimum 4 personer, da I får hallerne/banen for jer selv med vores instruktør.

Eksempel 1

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal

249 kr. pris pr. person

Eksempel 2

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

PAINTBALL

Inkl. 50 kugler. Spilles indendørs

298 kr. pris pr. person

Eksempel 3

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

LASERGAME

Spilles indendørs

298 kr. pris pr. person

Eksempel 4

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

90 minutter

ESCAPE ROOM

Vælg mellem flere forskellige

348 kr. pris pr. person

HUSK AT VÆLGE HALLER!

Det er vigtigt, at I tager stilling til, hvilke(n) af vores 4 eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig og find de haller og aktiviteter, I godt kunne tænke jer.

SE OVERSIGT

Eventhaller

4 eventhaller i FunCenter med mere end 30 aktiviteter

Du læste rigtigt! Vi råder over fire eventhaller med over 30 aktiviteter, så vi vil næsten vove at påstå, at vi kan opfylde mange af jeres polterabend ideer. Vi har både rolige og fysiske aktiviteter at vælge mellem, hvor alle kan være med, og I vil helt sikkert få grinet igennem i løbet af dagen!

Vi kan skræddersy et program til jer, men I kan også vælge en af vores FunPakker, hvor vi har samlet de sjoveste og mest populære aktiviteter. Ligegyldigt hvad I vælger, så vil I opleve, at en polterabend hos os findes til fordelagtige priser. I bliver tilkoblet en af vores dygtige og erfarne instruktører, der står klar til at hjælpe og guide jer igennem aktiviteterne, dele op i hold og holde styr på resultater.

Vi anbefaler at booke en eventhal i en time, for så kan I nå ca. tre aktiviteter inden festen rykker videre ind i en anden eventhal, eller at der er tid til en pause.

Se alle aktiviteter i eventhallerne her

Escape room

Flere hoveder er bedre end ét. Kan I løse mysteriet?

FunCenter Aalborg byder på de mest spændende og udfordrende Escape rooms, du kan forestille dig. Dig og dit team får her muligheden for stoppe en berygtet morder, forsøge at Escape fra en fængselscelle eller hvis i for alvor skal teste intelligensen, så sker det i vores autentiske og ægte Bunker tilbage fra krigstiden!

Selve konceptet med Escape room er, at kombinere en fed og gennemført oplevelse med at hjernen kommer på arbejde og samarbejdet bliver sat på prøve! I FunCenter byder vi på et bredt udvalg af mysterier og gåder, af forskellige sværhedsgrader og med forskellige historier – perfekt til din polterabend.

Læs mere om vores escape rooms her

Lasergame

Krig!.. Men kun for sjov.

Slip din indre skarpskytte løs med det bedste udstyr på markedet på vores indendørs lasergamebane !

Bring noget action til din polterabend og spil lasergame i fede omgivelser! Pulsen og intensiteten stiger til tops i pointkrigen imod det modsatte hold!

Men bare rolig, lasergame er blot en krig med infrarøde stråler, så du slipper for blå mærker til brylluppet!

Hos FunCenter er vi helt opdateret på vores udstyr, hvilket giver mulighed for skræddersyet indstillinger som fx sværhedsgrad efter jeres behov.

Lad krigen begynde og bliv forsonet med kolde drikke i vores bar efter kampens hede.

 

Bemærk der kan være maling rester fra vores paintball spil på Lasergame banen, da banen både bruges til paintball og lasergame. Vi anbefaler derfor, at I låner en kedeldragt af os, lån af dragter er selvfølgelig gratis og vi har til både børn og voksne. Skulle I få malingrester på jeres tøj, kan det vaskes af ved 30 grader, da malingen er vandbaseret. Vi anbefaler brug af gamle sko, men har også låne sko til rådighed.

Læs mere om FunCenters lasergame her

Udendørsaktiviteter

Polterabend kvinder for den vandglade brud.

Der skal planlægges polterabend og alle er enig om at der skal være en fysisk aktivitet i programmet! I er den venindegruppe hvor der skal brændes energi af til en polterabend og derfor er det oplagt at klikke videre til vores våde oplevelser i Østrehavn bassin. Sammen med bruden kan I kaste jer ud i forskellige vandsports aktiviteter på en sikker og sjov måde. Vi tilbyder alt i udstyr til Kajakpolo, Paddelboard, wakeboard, Sauna og vildmarksbad.

Vi garantere et par sjove timer på vandet, hvor der både vil være tid til at være aktiv og nyde en drikkevare og få en hygge-snak på tværs at bekendtskaber.

Alle aktiviteter er placeret i det lukkede havnebassin, dermed sikre vi at I som deltagere til hver en tid kan komme op og ned fra kajkanten, hvis man skulle ende i vandet.

I skal blot huske badetøjet, håndklæde og solcremen til en våd sommerdag.

Se vores outdoorafdeling her

Mad skal bestilles senest 3 dage før jeres arrangement. Minimumsbestilling er 6 stk.

PIZZA

Vælg mellem:

Tomat, ost og skinke

Tomat, ost og oksekød

Tomat, ost og kebab

Tomat, ost og pepperoni

Tomat, ost (vegetar)

70 kr. pr. stk.

SANDWICH

Vælg mellem:

Kylling & bacon

Skinke & ost

Tunsalat

Æg & bacon

Ribbensteg

60/70 kr. pr. stk. for lille/stor

TAPAS

8 lækre retter:

Bøgerøget hjort

Lufttørret skinke

Grillet kalv

Kylling ”Polpetter”

Bagt rødfisk

Krydret kartoffeltortilla

Saltet og marineret gris

Unika Koryfé ost

169 kr. pr. kuvert

SMØRREBRØD

Vælg mellem:

Hamburgerryg m/italiensk salat

Flæskesteg med rødkål

Rullepølse m/sky og løg

Roastbeef m/remoulade, ristede løg

Æg m/rejer og mayonnaise

Dyrlægens natmad

Fiskefilet med Remoulade

Danske petitkartofler med mayo

55 kr. pr. smørrebrød

Omklædning

Singing in the shower...

La da deeee, la da daaaa! Sådan en dag i FunCenter Aalborg kan godt være fysisk krævende, især hvis man er konkurrencemenneske og bare har givet den ekstra meget gas.

Vi har bad og omklædningsrum til rådighed, hvor I kan skifte til noget sportsligt tøj inden løjerne begynder, eller tage et bad når I er færdige, hvis I skal videre ind i Aalborg midtby.

Hvis I ikke gider at slæbe på hverken sæbe eller håndklæder, kan disse lejes til den nette sum af 15 kr. Så er der altså ingen undskyldning for ikke at give den maks gas igennem arrangementet!

Gør din polterabend til en mindeværdig dag.

Der findes mange ideer til polterabender for kvinder. Vi vil i hvert fald sørge for, at I får en uforglemmelig dag og en brag af en fest i vores eventhaller inden brudens store dag. Vi kan findes nogle få kilometer fra Aalborg midtby, så det er meget praktisk, hvis I skal videre til Aalborg og male byen rød! 

Vi ser frem til at byde jer velkommen hos FunCenter Aalborg!