Herretur

HERRETUR

Tag en tur med drengene i FunCenter og få den vildeste dag!

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk
Herretur

Herretur i Aalborg

Få den vildeste dag med adrenalin og fart sammen med drengene!

Hvad enten det er herrelogen, fædregruppen, ølklubben eller drengerøvene, der skal på tur, så har FunCenter masser af sjov, udfordringer på mandsmod og konkurrencer klar til jer. Så trænger gutterne til at blive luftet, kommer I bare en tur i FunCenter og giver den gas!

I kan selv sammensætte et program til jeres herretur ud fra aktiviteterne i vores Eventhaller, Paintball, Lasergame mm. eller vælge en pakkeløsning, hvor FunCenter har sørget for det hele. Vi har en velassorteret bar med super skarpe priser, bla. 4 fadbamser til 140 kr. ligesom vi også kan arrangere levering af sandwiches, pizza mv.

Lad kæresten blive hjemme og tag en tur med gutterne i FunCenter! Her må I gerne drikke øl og larme, men da vi ikke kan have spritstive personer til at ride baglæns rundt på zebraer, skal vi gøre opmærksom på, at synligt alkoholpåvirkede personer ikke må deltage i aktiviteterne.

Kontakt os og lad os planlægge en super fed dag sammen med jer!

Herunder er en række aktiviteter som vi vil foreslå jer:

Herretur

Eventhallerne – Herretur

I vores 4 Eventhaller har vi over 25 supersjove aktiviteter. Vi deler jer op i hold, hvor I kæmper imod hinanden i et aktivitetsprogram skræddersyet af en af vores dygtige Eventinstruktør efter jeres ønsker.

Det mest populære setup er at booke en Eventhal i 60 min. med ca. 3 aktiviteter i samme hal. Derefter holde en kort pause i vores cafeområde, hvor I gratis kan reservere et bord, og derefter 60 min i en af vores andre Eventhaller. På denne måde prøver I ca. 6 forskellige fede aktiviteter, og I får samtidig tid til lige at få en øl eller to undervejs.

Så tag et kig på hvilke aktiviteter vi tilbyder i de forskellige haller, og find dem, der passer til jer eller lad os sammensætte programmet.

Se alle aktiviteter i hallerne her
Herretur

Paintball – Herretur

Skal der virkelig fart over feltet er paintball svaret! Vi har de fedeste indendørs paintballbaner og her kan I virkelig få lov at finde det indre legebarn. Vi har et stort udvalg af fede spil setups, blandt andet med “Team Deathmatch”, “Capture the Flag” eller lige hvad I kan finde på i samspil med vores Eventinstruktør. Der er selvfølgelig også mulighed for at indlede en kaninjagt på en af kammeraterne!

I behøver ikke at tænke på risikoen for dårligt vejr – på vores indendørs paintballbaner skinner solen altid!

Vi klarer alt udstyr lige fra dragter, masker og handsker, til ekstra beskyttelse hvis der er nogle tøsedrenge med på tur. Vi anbefaler I tager gamle sko med.

Læs mere om Paintball her
Herretur

Kontakt os

E-mail: info@funcenter.dk

Tlf: 28 31 21 01

Herretur

Lasergame – Herretur

Klar til rullefald og guns så skal I booke Lasergame i FunCenter. Vi spiller altid indendørs på vores 1000 m2 bane med en masse forskellige spil setups, som kan krydre spillet.

Vi står klar med det nyeste og sejeste udstyr på markedet, og Lasergame fungerer super godt til både de yngre og de lidt ældre i gruppen uden frygt for blå mærker.

 

Bemærk der kan være maling rester fra vores paintball spil på Lasergame banen, da banen både bruges til paintball og lasergame. Vi anbefaler derfor, at I låner en kedeldragt af os, lån af dragter er selvfølgelig gratis og vi har til både børn og voksne. Skulle I få malingrester på jeres tøj, kan det vaskes af ved 30 grader, da malingen er vandbaseret. Vi anbefaler brug af gamle sko, men har også låne sko til rådighed.

Læs mere om Lasergame her
Herretur

Cafeområdet – Til spisning og hygge

I vores cafeområde har I muligheden for at få pulsen ned og nyde en kold bajer. Det oplagt valg er typisk, at indlægge en pause på 30 minutter mellem jeres aktiviteter, men I kan også vælge en pause på 60 minutter – det er i øvrigt gratis at booke bord.

Vi sælger selvfølgelig kolde pils og andet lækkert fra køleskabet til gode priser – køb fx. 4 kolde fadbamser til 100 kr. Det er også muligt at bestille pizza, sandwich og meget mere fra en vores samarbejdspartnere.

Se mere om vores Mad og Drikke her
Herretur

Klar til en omgang mandehørm?

Eksempel på program

Har I en masse energi I vil brænde af? Så er der her et eksempel på et sjovt program, hvor vi kan garantere at I ikke kommer til at kede jer!

4 timers program:

  • Eventhal (60 min): Ballebold + Bubble Soccer + Promille høvdingebold
  • Pause (30 min)
  • Eventhal (60 min): Sumobrydning + Rodeotyr + Human Football Table
  • Pause (30 min)
  • Paintball (60 min)

Der er naturligvis en lang række af andre grineren aktiviteter at lave hos os!

Vi stiller klar med virkelig dygtige instruktører, som sørger for at I har det grineren fra start til slut.

 

Læs om flere eksempler her