BOOK ÅRETS SJOVESTE JULEFROKOST ALLEREDE NU!

Læs mere her
Book tid

BOOK TID

Hvis du vil book en tid, så kan du fange os via. mail, kontaktformularen herunder eller give os et kald på tfl. 28 31 21 01 - Vi sidder klar til at hjælpe!

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk

Book tid

Vi sidder klar til at modtage din booking og svare på spørgsmål på telefon og e-mail alle hverdage fra kl. 09:00-20:00, og fra 09.00-17.00 i weekenderne. Centret har døgnåbent ved forud booking.

ring på 28312101, skriv en besked via vores kontaktformular lige til højre på siden eller smid en mail til info@funcenter.dk

Drejer det sig om en booking indenfor den næste uge, anbefaler vi at du ringer til os.

Vi svarer tilbage hurtigst muligt og typisk inden for 24 timer, dog vil der være lidt længere svartider i weekender og helligdage. Ofte vil du kunne finde svar på dine spørgsmål nederst på siden.

Send os en besked

  Kontakt mig via: Tlf:E-mail

  Tilmeld nyhedsbrev:

  Ofte stillede spørgsmål

  Generelle spørgsmål

  Hvad er centrets åbningstider?
  I Aalborg har vi kun åbent ved forudbestilling, dvs. du skal kontakte os, før du kommer, allerhelst senest dagen før, men du kan også prøve og ringe til os på dagen, og se hvilke muligheder vi har.
  Hvor gammel skal man være for at deltage?
  Vi afholder arrangementer for legebørn fra 6 år til 85 år, der er dog et par aktiviteter, hvor der kræves en minimumalder. Paintball er 16 år, Bueskydnings Battle er 10 år og Bubble Soccer er 10 år.
  Hvad hvis vi har afbud?
  I betaler altid kun for det antal deltagere, der møder op på dagen, og ikke dem der er syge eller blot er med på en kigger. Dog min. 6 personer. Har I bestilt mad, betaler I for maden til det bestilte antal deltagere. Af hensyn til vores planlægning vil vi gerne vide, hvor mange deltagere I kommer, så fang os hurtigst muligt på tlf. 28 31 21 01 med en sms angående jeres opdaterede antal.
  Hvad gør vi, hvis vi kommer for sent?
  Da vi ofte har mange hold lige efter hinanden, vil det ikke være muligt at få længere tid i den anden ende, hvis I kommer for sent. I betaler for den fulde tid, I har bestilt, desværre også selvom I kommer for sent.
  Er aktiviteterne på eget ansvar?
  Ja, alle aktiviteter i FunCenter er på eget ansvar, vi er forsvarligt forsikret efter den gældende lovgivning, og vores aktiviteter bliver hvert år synet af Dansk Teknologisk Institut. Vi anbefaler, at I kontakter jeres eget forsikringsselskab for at høre nærmere omkring dækning af evt. hændelige uheld.
  Er FunCenter i Nørresundby lukket?
  Ja, i november 2014 lukkede vi vores center i Nørresundby og flyttede alle aktiviteterne til Aalborg. Der er derfor ikke noget FunCenter med paintball og Eventhaller i Nørresundby mere.
  Kan gravide, eller folk med dårlig ryg deltage?
  Det er altid op til den enkelte gæst at vurdere, om det er forsvarligt at deltage. Alle aktiviteter i FunCenter er på eget ansvar. Der er altid nogle "stille" aktiviteter som oftest kan bruges til både dem med dårlig ryg og gravide.

  Spørgsmål om booking

  Hvor mange skal vi være for at booke?
  I Eventhallen, Lasergame, Skydebane og Paintball betaler du for min. 6 personer. Du kan sagtens være mindre antal men betaler for min. 6 personer. Øvrige aktiviteter er der ikke noget min. antal deltagere på.
  Hvordan booker vi en tid?
  Du kan booke en tid ved at ringe til 28 31 21 01, sende en mail til info@funcenter.dk eller ved at skrive i vores onlinechat eller på Facebook
  Hvor lang tid i forvejen skal vi booke?
  Vi anbefaler to uger før, men jo før jo bedre. Det kommer også an på, hvor fastlåste I er på tidspunkt, og hvad I gerne vil prøve. Jo mere fleksible I er, jo nemmere er det at finde en ledig tid.
  Kan vi booke mere end én eventhal?
  Ja, I kan sagtens dele jeres tid i eventhallerne op i 30 minutters intervaller. Så har I lyst til en halv time i eksempelvis hal 1, og en halv time i hal 3 så kan det sagtens lade sig gøre.
  Kan man booke andet end jeres FunPakker?
  Ja, alle vores pakker er bare forslag til hvordan jeres arrangement kan se ud, og I kan sagtens kombinere jeres dag hos os lige som det passer jer.
  Hvordan betaler vi?
  I kan betale med betalingskort, kontant, Mobilpay eller med EAN nummer. Af hensyn til tyveri vil vi helst modtage elektroniske betalinger og undgå kontanter.
  Skal vi betale depositum?
  Nej, når man booker en tid hos os hæfter man ikke for noget før man er i gang. Finder i ud af at i ikke kan komme forbi alligevel vil vi meget gerne have det at vide så hurtigt som muligt på tlf: 28312101

  Praktiske spørgsmål

  Er der bad- og omklædningsmuligheder til os?
  Ja, vi har omklædningsrum til både herrer og damer, med fire brusere i hver omklædningsrum. Der kan til tider være mange, som skal i bad, derfor anbefaler vi, at I har god tålmodighed og pålægger ekstra tid. hvis I skal i bad herude.
  Er jeres centre handicapvenlige?
  Ja, vi har gode adgangsforhold, og har også et handicaptoilet.
  Hvilken slags tøj skal vi have på?
  Vi anbefaler træningstøj og flade indendørssko, som man kan bevæge sig i. Men det er ikke et krav, og I kan godt gennemføre arrangementet i almindeligt tøj.

  I Aalborg anbefaler vi i vinter halvåret en varm trøje, da der kan være koldt i de gamle fabrikshaller.
  Hvor lang tid før skal vi komme?
  Vi anbefaler, at I kommer senest 15 min. før jeres tid starter, så I kan få klædt om, blive tjekket ind mv.
  Må vi selv medbringe mad og drikke?
  Alle drikkevarer skal købes ved os. Der vil dog være mulighed for at få kander med gratis vand, og vi holder også vores priser på et fornuftigt niveau.

  Madvarer må altid gerne medbringes. Vi tilbyder dog også et stort udvalg af mad til arrangementet. og kan endda klare buffeter og selskabslokaler. Husk at mad i Aalborg skal bestilles senest 3 dage før arrangementet.
  Må vi være fulde når vi kommer?
  I må gerne have fået et par øl, men må ikke være synligt beruset, da det af sikkerhedsmæssige årsager ikke er godt at lave fysiske aktiviteter, mens I er påvirket af alkohol.
  Kan vi parkere ved FunCenter?
  Ja, vi har gratis parkering - Det er muligt at parkere gratis på FunCenters P-plads som ligger omme bag vores center. Drej til højre efter vores udendørsområde og følg vejen helt om bag Leos Legeland.

  Husk stadig at indstille p-skive, og indtaste din nummerplade i baren hvis du holder på vores P-plads.

  Bemærk, at parkerer du lige foran centeret på parkeringspladsen, er den første time gratis ved indstilling af p-skive. Efter første time er det ikke muligt at parkere længere, og du skal flytte din bil.

  Derfor anbefaler vi altid du benytter FunCenters gratis parkeringspladser og ikke de tidsbegrænsede parkeringspladser som er forbeholdt vores naboer.