Kajakpolo - Funcenter

KAJAKPOLO Prøv kræfter med bl.a. kajakpolo ved vores nye Outdoor-afdeling på Østre Havn. Det bliver både vådt og sjovt!

Kajakpolo med FunCenter

Velkommen til FunCenters Outdoor oplevelser på havnen i Aalborg

FunCenter Aalborg har midlertidigt udvidet med en outdoor-afdeling på østre havn i Aalborg, på Østre Havnepromenade.

I kan nu i en begrænset periode prøve kræfter med det populære Kajakpolo.

Oplevelserne udbydes i Østre Havnebassin centralt beliggende i Aalborg og er en oplagt mulighed til jeres næste firmaarrangement, teambuilding, herretur og pigetur eller en anderledes oplevelse til en mindeværdig polterabend. Vi har åbent hele året, når vejret tillader det.

Med vores dygtige og veluddannede instruktører er sikkerheden i top, og I kan med ro i sindet udfordre hinanden lidt med denne alternative aktivitet, i helt trygge rammer.

Vi klarer naturligvis alt udstyr som våddragt, redningsvest, hjelm, pagaj mv. Alt du skal medbringe er blot badetøj til at have på under din våddragt.

 

+100 kr. 299 kr. Pris pr. pers - inkluderer omklædning, instruktion og det nødvendige udstyr som kajak, redningsvest, pagaj, hjelm og våddragt. I kan nå ca. 2 forskellige aktiviteter på 2 timer. OUTDOOR PRISER 120 MIN. 30 MIN. EKSTRA +50 kr. 60 MIN. EKSTRA

Kajakpolo hos FunCenter Outdoor

Kajakpolo har længe været populært i udlandet og har nu for alvor taget Danmark med storm. Med de meget stabile og begyndervenlige sit on top kajakker, kan selv børn og helt uerfarne kajakpolo-spillere få en fed oplevelse på vandet.

Der er fart og action på spillet, og vi tilpasser regelsættet efter hvor erfarne og komfortable I er med vand, så alle får en god oplevelse.Vi står klar med et par sjove timer med kajakpolo, som er en kombination af vandpolo, håndbold og almindelig kajaksport.

Aktiviteten går i sin helhed ud på at deltagerne bliver delt op i hold, der vælges en målmand og herefter fordeler resten af holdet sig på banen. Det gælder nu om at spille sammen med dine medspillere og forsøge at score på de to flyde mål i hver ende, banen er 35 meter lang og 20 meter bred og afgrænset med banetov.

Kajakpolo er det oplagte valg hvis jeres gruppe vil prøve noget nyt og anderledes, og I får mulighed for at udfordre jer selv og hinanden i trygge rammer, og aktiviteten egner sig både til sjove arrangementer i privat regi, og med et teambuilding islæt til erhverv. Humøret og sikkerheden er i top, og vores veluddannede instruktør sørger for at der bliver taget hånd om alle i gruppen. Vi tilpasser arrangementet alt efter, hvor komfortable hver enkelt deltager er med vandaktiviteter.

SUP-polo hos FunCenter Aalborg

SUP-polo er et nyt koncept som tager udgangspunkt i de meget populære stand up paddle boards, også kaldet SUP-boards. Her står spilleren på det som bedst kan betegnes som et stort surfbræt, og bruger en pagaj til at styre boardet med.

SUP-board bølgen har for alvor ramt Danmark, og de populære boards ses efterhånden mange steder. SUP-polo tager oplevelsen skridtet videre ved at tage de klassiske elementer omkring holdsport og konkurrence fra kajakpolo, og overfør dem til SUP-polo.

SUP-polo kræver ikke et forudgående kendskab til SUP-boards eller traditionelle surfboards, men det er en fordel at have stået på SUP-før, og ellers anbefaler vi det mere begyndervenlige kajakpolo. Det er boards med rigtig god stabilitet, og er ligesom kajakpolo en kombination af håndbold, vandpolo og almindelig SUP-boarding. En van(d)vittig sjov instruktør guider jer igennem reglerne og sikkerheden på vandet, og instruktøren er hele tiden til stede for at hjælpe.

SUP polo kan bruges til både private arrangementer men også til personalearrangementer, hvor der skal være fokus på holdsports-delen. Der er ikke mange udbydere af SUP-polo i Danmark, hvilket gør, at det ikke er mange, der har prøvet denne form for spil før, det er en ny og anderledes måde at bruge de populære SUP-boards på.

Så kan I med fordel kombinere vores sjove vandaktiviteter!
Fang os på tlf: 28 31 21 01 eller info@funcenter.dk
ER I EN STØRRE GRUPPE?

FunCenter Outdoor hos jer?

Som med mange af FunCenters andre aktiviteter er det er også muligt at tage alle FunCenter Outdoors aktiviteter med ud af huset. Så har du en super fed lokation, hvor I godt kunne tænke jer nogle van(d)vittigt sjove og originale aktiviteter i egne rammer, er både Kajakpolo, SUP-polo og Sjov på vandet teambuilding-øvelserne en mulighed.

Har du adgang til en sø, et lukket bassin, en svømmehal eller lignende, kommer vi ud med vores aktiviteter og afvikler et super fedt event, og du er selvfølgelig med i planlægningen så vi får lavet et arrangement, der passer lige præcis til jeres deltagere.

Prisen afhænger naturligvis af transport, varighed af arrangementet og hvilket setup der vælges. Vi skræddersyr hvert enkelt arrangementet efter jeres ønsker.

Har det interesse, kan du fange os på info@funcenter.dk, eller på tlf: 28 31 21 01, og høre mere – vi sidder klar til at hjælpe og guide jer til det fedeste arrangement på vandet!

Fang os på tlf: 28 31 21 01 eller info@funcenter.dk og lad os lave det fedeste program sammen BOOK TID MED DET SAMME!

Praktisk information

 • Vi har kun åbent ved forud booking, kontakt os og book en tid inden besøget
 • Aktiviteten foregår i Østre havneanlæg – der er ikke nogen adresse til vores beliggenhed men vejen vi ligger på hedder Østre Havnepromenade, og du kan ikke undgå at se vores blå containere og strandbar når du kører ind på vejen
 • Bemærk denne aktivitet er ikke i vores eventcenter på Eternitgrunden, men ligger i Østre Havneanlæg!
 • Parkering foregår i P-huset ved Østre Havnegade 17, 9000 Aalborg, hvor første time er gratis. Alternativt kan i på hverdage efter kl 16, og hele weekenden parkere på p-pladserne der ligger på Beddingen, 9000 Aalborg. Begge parkeringsmuligheder er i gåafstand til vores Outdoor-afdeling.
 • Mød op 15 min. før jeres arrangement så vi kan starte til tiden, og kommer I for sent er det ikke muligt at få længere tid i den anden ende, da der ofte vil være andre gæster efter jer
 • Afregning foregår via MobilePay på dagen – alternativt har vi mulighed for at udstede en faktura, der kan betales via netbank.
 • Der kan være vind og vejrforhold der gør, at det ikke er sikkerhedsmæssigt forsvarligt, at afvikle arrangement hvorved vi bliver nødsaget til at aflyse. I vil naturligvis få refunderet jeres penge.

Vores sikkerhedsregler

 • Alle der deltager i aktiviteterne skal kunne svømme
 • Vi henstiller til at indtagelse af alkohol er strengt forbudt og foregår efter arrangementet.
 • Berusede personer vil blive nægtet adgang til udstyret, og må agere cheerleaders fra land
 • Alle gæster skal under aktiviteten være påført redningsvest og hjelm
 • Det er ikke tilladt at ro ud i fjorden og forlade Østre havnebassin-området

Påklædning & omklædning

 • Vores våddragter dækker næsten hele kroppen på nær hoved og hænder. I de varme sommermåneder kan våddragt være unødvendig og der kan benyttes medbragt badetøj eller skiundertøj.
 • Der er omklædningsrum for damer og herre – påregn længere ventetid ved større selskaber.

I KAN OGSÅ BESØGE VORES NABO AALBORG CABLE PARK

Kombinér besøget hos os med en tur på wakeboard – perfekt hvis i er en større gruppe!

Hos vores gode naboer Aalborg Cable Park kan du stå på wakeboard før eller efter jeres arrangement hos os.

Vi ligger i samme vandbassin og vores aktiviteter på vandet ligger kun få meter fra hinanden, så I vil stadig være sammen på vandet.

Vi har et rigtig godt samarbejde med den frivillige forening, der driver Aalborg Cable park. Er I et større selskab kan vi med fordel dele jeres gruppe op så halvdelen er hos Cablepark og resten er hos os, bagefter bytter vi rundt.

Kontakt Aalborg Cable park direkte på deres hjemmeside lige her

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked