Kajakpolo med FunCenter

Velkommen til FunCenters Outdoor oplevelser på havnen i Aalborg

FunCenter Aalborg har midlertidigt udvidet med en outdoor-afdeling på østre havn i Aalborg, på Østre Havnepromenade.

I kan nu i en begrænset periode prøve kræfter med det populære Kajakpolo.

Oplevelserne udbydes i Østre Havnebassin centralt beliggende i Aalborg og er en oplagt mulighed til jeres næste firmaarrangement, teambuilding, herretur og pigetur eller en anderledes oplevelse til en mindeværdig polterabend. Vi har åbent hele året, når vejret tillader det.

Med vores dygtige og veluddannede instruktører er sikkerheden i top, og I kan med ro i sindet udfordre hinanden lidt med denne alternative aktivitet, i helt trygge rammer.

Vi klarer naturligvis alt udstyr som våddragt, redningsvest, hjelm, pagaj mv. Alt du skal medbringe er blot badetøj til at have på under din våddragt.

 

Kajakpolo hos FunCenter Outdoor

Kajakpolo har længe været populært i udlandet og har nu for alvor taget Danmark med storm. Med de meget stabile og begyndervenlige sit on top kajakker, kan selv børn og helt uerfarne kajakpolo-spillere få en fed oplevelse på vandet.

Der er fart og action på spillet, og vi tilpasser regelsættet efter hvor erfarne og komfortable I er med vand, så alle får en god oplevelse.Vi står klar med et par sjove timer med kajakpolo, som er en kombination af vandpolo, håndbold og almindelig kajaksport.

Aktiviteten går i sin helhed ud på at deltagerne bliver delt op i hold, der vælges en målmand og herefter fordeler resten af holdet sig på banen. Det gælder nu om at spille sammen med dine medspillere og forsøge at score på de to flyde mål i hver ende, banen er 35 meter lang og 20 meter bred og afgrænset med banetov.

Kajakpolo er det oplagte valg hvis jeres gruppe vil prøve noget nyt og anderledes, og I får mulighed for at udfordre jer selv og hinanden i trygge rammer, og aktiviteten egner sig både til sjove arrangementer i privat regi, og med et teambuilding islæt til erhverv. Humøret og sikkerheden er i top, og vores veluddannede instruktør sørger for at der bliver taget hånd om alle i gruppen. Vi tilpasser arrangementet alt efter, hvor komfortable hver enkelt deltager er med vandaktiviteter.

Er er op til 12 spillere på banen af gangen, er i flere laver vi en tunering og vi har nogle SUP boards i kan fornøje jer med mens i er udskiftere. I har aktiviteterne alene uden der er andre gæster på arealerne.

Cable park og SUP boards

I samarbejde med vores naboer Cable Park er det nu muligt at stå på wake board i cable parken og SUP boards i østre havn. Udover vand aktiviteterne medfølger en aktivitet på land.

Vores instruktører giver jer en grundig instruks i aktiviteterne, og er med på sidelinjen med tips og tricks under hele arrangementet, så i sikkert kan kaste jer ud i disse populære aktiviteter.

Der er en person på kablet af gangen, de øvrige deltagere kan prøve kræfter med vores SUP boards, hygge sig i saunaen, eller prøve en af vores aktiviteter på land, mens de venter på det bliver deres tur.

Læs mere om Cable Park her

Praktisk information

 • Vi har kun åbent ved forud booking, kontakt os og book en tid inden besøget
 • Aktiviteten foregår i Østre havneanlæg – der er ikke nogen adresse til vores beliggenhed men vejen vi ligger på hedder Østre Havnepromenade, og du kan ikke undgå at se vores blå containere og strandbar når du kører ind på vejen
 • Bemærk denne aktivitet er ikke i vores eventcenter på Eternitgrunden, men ligger i Østre Havneanlæg!
 • Parkering foregår i P-huset ved Østre Havnegade 17, 9000 Aalborg, hvor første time er gratis.
 • Mød op 15 min. før jeres arrangement så vi kan starte til tiden, og kommer I for sent er det ikke muligt at få længere tid i den anden ende, da der ofte vil være andre gæster efter jer
 • Afregning foregår via MobilePay på dagen – alternativt har vi mulighed for at udstede en faktura, der kan betales via netbank.
 • Der kan være vind og vejrforhold der gør, at det ikke er sikkerhedsmæssigt forsvarligt, at afvikle arrangement hvorved vi bliver nødsaget til at aflyse. I vil naturligvis få refunderet jeres penge.
 • Vælter jeres selskab et kajak polo mål, ser vi os nødsaget til at opkræve et gebyr på 600 kr. ex. moms da der er forbundet mange udgifter med at få det rejst igen.

Vores sikkerhedsregler

 • Alle der deltager i aktiviteterne skal kunne svømme
 • Vi henstiller til at indtagelse af alkohol er strengt forbudt og foregår efter arrangementet.
 • Berusede personer vil blive nægtet adgang til udstyret, og må agere cheerleaders fra land
 • Alle gæster skal under aktiviteten være påført redningsvest og hjelm
 • Det er ikke tilladt at ro ud i fjorden og forlade Østre havnebassin-området

Påklædning & omklædning

 • Vores våddragter dækker næsten hele kroppen på nær hoved og hænder. I de varme sommermåneder kan våddragt være unødvendig og der kan benyttes medbragt badetøj eller skiundertøj.
 • Der er omklædningsrum for damer og herre – påregn længere ventetid ved større selskaber.

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked