KAJAKPOLO

Prøv kræfter med bl.a. kajakpolo på Østre Havn. Det bliver vådt og sjovt!

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk

Kajakpolo

Kajakpolo på havnen i Aalborg

FunCenter Aalborg har midlertidigt udvidet med en vandsports-afdeling på østre havn i Aalborg, på Østre Havnepromenade.

I kan nu i en begrænset periode prøve kræfter med det populære Kajakpolo.

Oplevelserne udbydes i Østre Havnebassin centralt beliggende i Aalborg og er en oplagt mulighed til jeres næste firma arrangement, teambuilding, herretur og pigetur eller en anderledes oplevelse til en mindeværdig polterabend. Vi har åbent hele året, når vejret tillader det.

Med vores dygtige og veluddannede instruktører er sikkerheden i top, og I kan med ro i sindet udfordre hinanden lidt med denne alternative aktivitet, i helt trygge rammer.

Vi klarer naturligvis alt udstyr som våddragt, redningsvest, hjelm, pagaj mv. Alt du skal medbringe er blot badetøj til at have på under din våddragt.

Kajakpolo i Aalborg

Spil bold på vandet!

Kajakpolo har længe været populært i udlandet og har nu for alvor taget Danmark med storm. Med de meget stabile og begyndervenlige sit on top kajakker, kan selv børn og helt uerfarne kajakpolo-spillere få en fed oplevelse på vandet.

 

Der er fart og action på spillet, og vi tilpasser regelsættet efter hvor erfarne og komfortable I er med vand, så alle får en god oplevelse. Vi står klar med et par sjove timer med kajakpolo, som er en kombination af vandpolo, håndbold og almindelig kajaksport.

 

Aktiviteten går i sin helhed ud på at deltagerne bliver delt op i hold, der vælges en målmand og herefter fordeler resten af holdet sig på banen. Det gælder nu om at spille sammen med dine medspillere og forsøge at score på de to flyde mål i hver ende, banen er 35 meter lang og 20 meter bred og afgrænset med banetov.

 

Kajakpolo er det oplagte valg hvis jeres gruppe vil prøve noget nyt og anderledes, og I får mulighed for at udfordre jer selv og hinanden i trygge rammer, og aktiviteten egner sig både til sjove arrangementer i privat regi, og med et teambuilding islæt til erhverv. Humøret og sikkerheden er i top, og vores veluddannede instruktør sørger for at der bliver taget hånd om alle i gruppen. Vi tilpasser arrangementet alt efter, hvor komfortable hver enkelt deltager er med vandaktiviteter.

 

Der er 12 spillere på banen af gangen, er i flere laver vi en tunering og vi har nogle SUP boards i gratis kan fornøje jer med mens i er udskiftere.

 

Prisen er 299 kr. pr. person for 2 timers Kajak polo arrangement

SUP EVENT

Har du en surfer gemt i dig?

 

Et SUP event består af en grundig instruks i brugen af stand up paddle udstyret, hvor du og dine venner eller kollegaer, har fået alle vores bedste tips og tricks begiver vi os sammen ud på vandet i trygge rammer. Vores instruktør har de fornødne kurser og sørger for sikkerheden er i top under jeres SUP event.

 

Østre havne havnebassin er et næsten lukket bassin. Dette gør at der er de helt optimale forhold for at stå på SUP boards i bassinet. Vi kan tage på en guidet tour langs limfjorden eller spille SUP polo på vores kajak polo bane, mulighederne er mange. Alt udstyr medfølger selvfølgelig – så alt du skal medbringe er badetøj og et håndklæde.

 

Prisen er 349 kr. pr. person for 2 timers SUP event, der er en minimums betaling på 6 personer

Cable park

Wakeboarding på den fede måde

I samarbejde med vores naboer Cable Park er det muligt at stå på wake board i cable parken i østre havn.

 

Aalborg Cable Park ligger i samme havnebassin som vores kajak polo bane, vi har derfor lavet et samarbejde med den frivillige forening, der driver kabel banen. På den måde er det muligt at kombinere en tur på kabel banen med vores mange andre sjove aktiviteter i østre havn.

 

Der er en person på kablet af gangen, der kan være op til 5 personer igennem pr. kabel og der er to kabeller som der kan bookes, så der kan være ca. 9-10 personer igennem pr. time, hvis begge kabler bookes.

 

Prisen er 1500 kr. pr. time pr. kabel

Sommerfest ved havnen

Lad havnen danne rammerne for jeres næste sommerfest

Vi er eksperter i både store og små arrangementer. Med vores unikke location ved østre havne bassin har vi mulighed for at skabe en uforglemmelig sommerfest. Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og budget.

 

Alt det kræver fra dig er at du mødes med vores eventkoordinator på havnen, hvor vi afdækker hvilket arrangement i er på jagt efter, og hvad jeres succeskriterier er. Med vores erfaring med at lave sommer arrangementer på havnen for over 100 gæster kombineret med jeres ønsker får vi udarbejdet et uforpligtende forslag til jeres arrangement.

 

Tidligere har vi haft succes med at inkludere

 • Live musik eller DJ
 • Cocktail bartender
 • Lounge område på vandet med flydende kæmpe flamingo
 • Flydende rutchebane
 • Flydende trampolin
 • Kajak polo tunering
 • SUP boards undervisning
 • Cable park
 • Social dining med fælles grill kursus
 • Sækkestole og lounge i “sandkassen”
 • Vildmarks bade
 • Mobile saunaer
 • Forskellige aktiviteter på land som Fodbold dart, Promille Bowling mv.
 • Oppyntning i hawaii stil og meget meget mere

Mulighederne er der som du kan se rigtig mange af.

 

I tilfælde af regn kan vi med kort varsel opsætte telte eller pavilloner, eller flytte arrangementet i vores lokaler 2 km. væk i vores eventcenter. Kontakt os og hør mere og lad os sammen inspirere jer til årets sommer fest.

 

Prisen tilpasses jeres ønsker og budget, vi laver store og små sommerfest arrangementer på havnen.

Praktisk information

 • Vi har kun åbent ved forud booking, kontakt os og book en tid inden besøget.
 • Aktiviteten foregår i Østre havneanlæg – der er ikke nogen adresse til vores beliggenhed, men vejen vi ligger på hedder Østre Havnepromenade, og du kan ikke undgå at se vores blå containere og strandbar når du kører ind på vejen
 • Bemærk disse aktiviter er ikke placeret ved vores eventcenter på Eternitgrunden, men ligger i Østre Havneanlæg!
 • Parkering foregår i P-huset ved Østre Havnegade 17, 9000 Aalborg, hvor første time er gratis.
 • Mød op 15 min. før jeres arrangement så vi kan starte til tiden. Kommer I for sent er det ikke muligt at få længere tid i den anden ende, da der ofte vil være andre gæster efter jer
 • Afregning foregår via MobilePay på dagen – alternativt har vi mulighed for at udstede en faktura, der kan betales via netbank.
 • Der kan være vind og vejrforhold der gør, at det ikke er sikkerhedsmæssigt forsvarligt, at afvikle arrangement hvorved vi bliver nødsaget til at aflyse. I vil naturligvis få refunderet jeres penge.
 • Vælter jeres selskab et kajak polo mål, ser vi os nødsaget til at opkræve et gebyr på 600 kr. ex. moms da der er forbundet mange udgifter med at få det rejst igen.

Vores sikkerhedsregler

 • Alle der deltager i aktiviteterne på vandet skal kunne svømme.
 • Vi henstiller til at indtagelse af alkohol er strengt forbudt og foregår efter arrangementet.
 • Berusede personer vil blive nægtet adgang til udstyret, og må agere cheerleaders fra land.
 • Alle gæster skal under aktiviteten være påført redningsvest og hjelm.
 • Det er ikke tilladt at ro ud i fjorden og forlade Østre havnebassin-området.

Påklædning & omklædning

 • Vores våddragter dækker næsten hele kroppen på nær hoved og hænder. I de varme sommermåneder kan våddragt være unødvendig og der kan benyttes medbragt badetøj eller skiundertøj.
 • Vi har neopren sko til fødderne.
 • Der er omklædningsrum men ikke bade faciliteter.

KAJAKPOLO HOS JER

Vi tilbyder også at tage kajakpolo med ud til jer. Hvis I sørger for vandet, sørger vi for resten

LÆS MERE