Praktisk Info - FunCenter - alt hvad du behøver at vide

Praktisk information

Herunder har vi samlet alle de praktiske informationer som gør sig gældende inden i besøger os.

 

Vi ved at det altid er rart at være godt forberedt, og derfor har vi samlet en række informationer som kan hjælpe jer godt på vej inden jeres besøg.

Vi har forsøgt at tage højde for alt, men skulle vi have overset noget så sidder vi klar på telefon 28 31 21 01 alle hverdage fra kl. 09.00 til kl. 20.00 og fra 09-00-17.00 i weekenderne.

Men tag lige et kig på punkterne herunder, de kan forhåbentlig svare på de spørgsmål du måske sidder med.

 

fuglekast

HUSK AT I SKAL FORHÅNDSBOOKE INDEN I BESØGER OS

Dette gør sig gældende ved alle aktiviteter i FunCenter Aalborg, og alle besøg i FunCenter Hjørring som ikke omhandler aktivitetsarmbånd til legeland, arkadehal og minigolf.

Inden besøget

 • Ankom senest 15 minutter før –  Det er vigtigt at i kommer minimum 15 minutter før jeres aktivitet starter, da bl.a. betaling og evt. omklædning kan tage lidt tid. Står der ikke lige en FunCenter-medarbejder i baren når i kommer, så ring på klokken og vi vil komme flyvende så hurtigt som muligt
 • Værdier – Har i nogle ting som i gerne vil have låst inde har vi skabe til formålet. Smid en 10’er i og i har skabet så længe i vil. Når i er færdige får i naturligvis 10’eren igen
 • Betaling –  sker på dagen, og der kan betales kontakt, via mobile pay, SWIPP, betalingskort eller EAN-nummer. Af hensyn til tyveri vil vi dog gerne undgå kontanter så vidt det er muligt.

Mad og Drikke

 • Drikkevarer – fra 1. november 2016 er det ikke længere tilladt at medbringe egne drikkevarer, hverken i Aalborg eller Hjørring. Til gengæld sørger vi for der er alverdens lækre og kolde drikke til rådighed.  Vi har alt fra kolde vand og sodavand, til lækre fadøl, mokai, shots, kaffe og meget mere. Det vil også være muligt at få gratis kander med postevand.
 • Madvarer – Det er stadig tilladt at medbringe egne madvarer. I Aalborg har vi dog også en god samarbejdspartner der er klar til at levere god kvalitetsmad, og i Hjørring har vi et stort udvalg fra vores eget køkken. I Aalborg skal al mad forudbestilles senest 3 dage før, og minimumsbestillingen er til 10 personer. Du kan læse mere mulighederne i Aalborg lige her. Hos Hjørring har vi en bred vifte af mad-muligheder som du finder lige her.

Adresser:

 • FunCenter Aalborg: Poul Larsens Vej 14 – 9000 Aalborg
 • FunCenter Hjørring: Grønnevold 1 – 9800 Hjørring

 Åbningstider

 • I FunCenter Aalborg er det muligt at besøge os alle ugens dage fra 09.00-21.00 Husk at kontakte os inden, og gerne 3 dage før.
 • I FunCenter Hjørring er det også muligt at prøve Skydebane og Eventhallen fra 09.00-21.00 alle ugens dage. Igen forudsat at i har booket inden i besøger os. Legeland, Arkadehal og Minigolf har faste åbningstider, og kræver altså ikke forhåndsbooking. Du kan se åbningstiderne lige her

Tøj og omklædning

 • Husk praktisk tøj – Ikke alle aktiviteter hos FunCenter giver sved på panden, men vi anbefaler alligevel at i tager praktisk sportstøj på, og et par gode kondi/indendørssko. Er dette ikke muligt kan man også klare sig i almindeligt tøj.
 • Temperatur i hallerne – Vores store haller bliver naturligvis varmet op om vinteren, men nogle gange er det en hård kamp, så tag meget gerne en varm trøje med
 • Bad og omklædning – Det er naturligvis også muligt at klæde om hos os, og i Aalborg er det endda muligt at tage et bad efterfølgende.
 • Dragter og udstyr – Skal i spille paintball eller lasergame i Aalborg bliver i udstyret med heldragt, handsker, elefanthue og maske. På denne måde sviner i ikke jeres eget tøj til. Husk dog stadig at der kan komme maling på skoene, så tag gerne et par praktiske sko med.
 • I Hjørring har vi ikke paintball, og der er derfor ikke maling over det hele. Derfor får man IKKE udleveret heldragt når man spiller lasergame. Husk derfor noget varmt tøj hvis der er køligt, da vi altid spiller udendørs i Hjørring.
 • I Aalborg kan man både spille paintball og lasergame inde og ude, og hvilken bane i får afhænger af de andre bookinger. Forhør jer når i booker hvis i eksempelvis helst vil spille ude.

snapchaticonfacebookicontripiconinstaiconyoutubeicon

HAR DU STADIG SPØRGSMÅL? BLIV KLOGERE HERUNDER

Ofte stillede spørgsmål

Generelle spørgsmål

Hvad er centrets åbningstider?
I Aalborg har vi kun åbent ved forudbestilling, dvs. du skal kontakte os, før du kommer. Det er muligt at booke i tidsrummet 09.00-21.00 og bookingen må meget gerne ske senest dagen før.

I Hjørring har Legelandet, Arkadehallen og Minigolf faste åbningstider kl. 10-18 fredag, lørdag og søndag, samt i skolernes ferier. Lasergame, Skydebane og Eventhallen har kun åbent ved forudbooking, ligesom i Aalborg.

Er du stadig i tvivl så se de præcise åbningstider lige her
Hvor gammel skal man være for at deltage?
Vi afholder arrangementer for legebørn fra 2 år til 85 år, der er dog et par aktiviteter, hvor der kræves en minimumalder. Paintball er 16 år, Bue battle er 10 år og Bubble soccer er 10 år.
Hvad hvis vi har afbud?
I betaler altid kun for det antal deltagere, der møder op på dagen, og ikke dem der er syge eller blot er med på en kigger. Dog min. 6 personer. Har I bestilt mad, betaler I dog for maden til det bestilte antal deltagere. Af hensyn til vores planlægning vil vi gerne vide, hvor mange deltagere I kommer, så fang os hurtigst muligt på tlf. 28 31 21 01 med en sms angående jeres opdaterede antal.
Hvad gør vi, hvis vi kommer for sent?
Da vi ofte har mange hold lige efter hinanden, vil det ikke være muligt at få længere tid i den anden ende, hvis I kommer for sent. I betaler for den fulde tid, I har bestilt, desværre også selvom I kommer for sent.
Er aktiviteterne på eget ansvar?
Ja, alle aktiviteter i FunCenter er på eget ansvar, vi er forsvarligt forsikret efter den gældende lovgivning, og vores aktiviteter bliver hvert år synet af Dansk Teknologisk Institut. Vi anbefaler, at I kontakter jeres eget forsikringsselskab for at høre nærmere omkring dækning af evt. hændelige uheld.
Er FunCenter i Nørresundby lukket?
Ja, i november 2014 lukkede vi vores center i Nørresundby og flyttede alle aktiviteterne til Aalborg. Der er derfor ikke noget FunCenter med paintball og Eventhaller i Nørresundby mere.
Kan gravide, eller folk med dårlig ryg deltage?
Det er altid op til den enkelte gæst at vurdere, om det er forsvarligt at deltage. Alle aktiviteter i FunCenter er på eget ansvar. Der er nogle "stille" aktiviteter som Skydesimulator, Fodbold pool, Skydebane, Fuglekast med promille briller, Tuubees, Stigegolf, Fodbold bowling og Mega wire. Disse kan oftest bruges til både dem med dårlig ryg og gravide.

Spørgsmål om booking

Hvor mange skal vi være for at booke?
I Eventhallen, Lasergame, Skydebane og Paintball betaler du for min. 6 personer. Du kan sagtens være mindre antal men betaler for min. 6 personer. Øvrige aktiviteter er der ikke noget min. antal deltagere på.
Hvordan booker vi en tid?
Du kan booke en tid ved at ringe til 28 31 21 01, sende en mail til info@funcenter.dk eller ved at skrive i vores onlinechat eller på Facebook
Hvor lang tid i forvejen skal vi booke?
Vi anbefaler to uger før, men jo før jo bedre. Det kommer også an på, hvor fastlåste I er på tidspunkt, og hvad I gerne vil prøve. Jo mere fleksible I er, jo nemmere er det at finde en ledig tid.
Kan vi booke mere end én eventhal?
Ja, I kan sagtens dele jeres tid i eventhallerne op i 30 minutters intervaller. Så har i lyst til en halv time i eksempelvis hal 1, og en halv time i hal 3 så kan det sagtens lade sig gøre.
Kan man booke andet end jeres FunPakker?
Ja, alle vores pakker er bare forslag til hvordan jeres arrangement kan se ud, og I kan sagtens kombinere jeres dag hos os lige som det passer jer.
Hvordan betaler vi?
I kan betale med betalingskort, kontant, SWIPP, Mobilpay eller med EAN nummer. Af hensyn til tyveri vil vi helst modtage elektroniske betalinger og undgå kontanter.
Skal vi betale depositum?
Nej, når man booker en tid hos os hæfter man ikke for noget før man er i gang. Finder i ud af at i ikke kan komme forbi alligevel vil vi meget gerne have det at vide så hurtigt som muligt på tlf: 28312101

Praktiske spørgsmål

Er der bad- og omklædningsmuligheder til os?
Ja, i Aalborg vi har omklædningsrum til både herre og damer, med fire brusere i hver omklædnings rum. Der kan til tider være mange, som skal i bad, derfor anbefaler vi, at I har god tålmodighed og pålægger ekstra tid. hvis I skal i bad herude.

Nej, i Hjørring har vi kun store toiletrum, men desværre ingen badfaciliteter.
Er jeres centre handicapvenlige?
Ja, vi har gode adgangsforhold, og vi har i begge centre handicaptoilet.
Hvilken slags tøj skal vi have på?
Vi anbefaler træningstøj og flade indendørs sko, som man kan bevæge sig i. Men det er ikke et krav, og I kan godt gennemføre arrangementet i almindeligt tøj.

I Aalborg anbefaler vi i vinter halvåret en varm trøje, da der kan være koldt i de gamle fabrikshaller.
Hvor lang tid før skal vi komme?
Vi anbefaler, at I kommer senest 15 min. før jeres tid starter, så I kan få klædt om og klare betaling mv.
Må vi selv medbringe mad og drikke?
Alle drikkevarer skal købes ved os. Der vil dog være mulighed for at få kander med gratis vand, og vi holder også vores priser på et fornuftigt niveau.

Madvarer må altid gerne medbringes. Vi tilbyder dog også et stort udvalg af mad til arrangementet. og kan endda klare buffeter og selskabslokaler. Husk at mad i Aalborg skal bestilles senest 3 dage før arrangementet.
Må vi være fulde når vi kommer?
I må gerne have fået et par øl, men må ikke være synligt beruset, da det af sikkerhedsmæssige årsager ikke er godt at lave fysiske aktiviteter, mens I er påvirket af alkohol.
Kan vi parkere ved FunCenter?
Ja, vi har gratis parkering ved begge vores centre.

Book nu

 • Telefon: 28 31 21 01
  Telefon åben:
  man-fre: 09.00-20.00
  lør-søn: 09.00-17.00

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked