Praktisk Info

PRAKTISK INFO

Find svar på alle dine spørgsmål lige her. Bliv klogere på det hele inden dit besøg. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk
Praktisk Info

Praktisk information

Herunder har vi samlet alle de praktiske informationer som gør sig gældende inden i besøger os.

Vi ved at det altid er rart at være godt forberedt, og derfor har vi samlet en række informationer som kan hjælpe jer godt på vej inden jeres besøg.

Vi har forsøgt at tage højde for alt, men skulle vi have overset noget så sidder vi klar på telefon 28 31 21 01 alle hverdage fra kl. 09.00 til kl. 20.00 og fra 09-00-17.00 i weekenderne. Centret har åbent stort set døgnet rundt ved forud booking.

Tag lige et kig på punkterne herunder, de kan forhåbentlig svare på de spørgsmål du måske sidder med.

HUSK AT I SKAL FORHÅNDSBOOKE INDEN I BESØGER OS

Dette gør sig gældende ved alle aktiviteter i FunCenter Aalborg

Inden besøget

 • Ankom 15 minutter før –  Det er vigtigt I er klar til når jeres tid starter. Derfor anbefaler vi at I kommer 15 minutter før jeres tid starter, da bl.a. betaling og evt. omklædning kan tage lidt tid. I betaler for den bestilte tid også selvom I kommer for sent. Vi kan desværre ikke skubbe jeres tid, da der ofte vil være andre gæster efter jer.
 • Afbud – Vil I annullere jeres booking, kontakt os hurtigst muligt på telefon. Ved udeblivelse uden at melde afbud senest to timer før arrangementets start, ser vi os nødsaget til at opkræve et gebyr på 50% af arrangementets pris til at dække vores udgifter i forbindelse med arrangementet og tabt omsætning fra andre potentielle gæster.
 • Betaling – I betaler for arrangementet på dagen, med mindre andet er aftalt. Det er muligt at betale med Dankort, VISA, Mastercard, kontant eller mobilepay. I specielle tilfælde kan I også få tilsendt en elektronisk faktura efter arrangementet på mail, men vi ser helst der betales på selve dagen. Der er et administrations gebyr på 30 kr. for oprettelse af en faktura. Almindelige kvitteringer kan laves på kassen på dagen.
 • Antal & pris – Ved arrangementer med Eventhaller, Lasergame, Escape rooms og Paintball er der en min. betaling på 4 personer, også selvom I er et mindre antal deltagere. Som en del af vores gæsteservice betaler du kun for det antal personer som møder op på dagen, også selvom i har bestilt til flere end der møder op.
 • Værdier – Vi har værdiskabe der gratis kan benyttes.
 • Parkering – Det er muligt at parkere gratis på FunCenters P-plads som ligger omme bag vores center. Drej til højre efter efter vores udendørsområde og følg vejen helt om bag Leos Legeland. Husk at indstille p-skive, du kan parkere gratis på arealet i op til 5 timer. Bemærk, at parkerer du lige foran centeret på parkeringspladsen, eller overfor FunCenter, er den første time gratis ved indstilling af p-skive. Efter første time er det ikke muligt at parkere længere, og du skal flytte din bil. Derfor anbefaler vi altid du benytter FunCenters gratis parkeringspladser og ikke de tidsbegrænsede parkeringspladser som er forbeholdt vores naboer.

Mad og Drikke

 • Mad – Du er velkommen til selv at medbringe mad i FunCenter. Vil du gerne købe mad gennem FunCenters samarbejdspartnere, skal du kontakte os senest tre dage før jeres arrangement med din madbestilling. Der er en minimumbestilling på 6 stk. i Aalborg af enten sandwich eller pizza.
 • Drikkevarer – Alle drikkevarer skal købes i centret. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer.
 • Bord i cafeområdet – Har I booket et bord har I bordet i den periode det er booket. Vi kan desværre ikke garantere at bordet er ledigt udover den bookede tid.

Åbningstider

 • I FunCenter Aalborg er det muligt at besøge os alle ugens dage mod forud booking. Husk at kontakte os og booke jeres arrangement inden ankomst.

Tøj og omklædning

 • Tøj – Vi har både fysisk krævende aktiviteter, hvor vi anbefaler I tager sportstøj på, men også mange aktiviteter I kan gennemføre uden at skifte tøj, hvor I ikke får sved på panden. Hvilket tøj I skal tage på afhænger af, hvad I har booket af aktiviteter. I vinterhalvåret anbefaler vi at I tager en varm trøje på, da der kan være lidt køligt i de gamle fabrikshaller. Man skal altid have sokker på i FunCenter af hygiejne mæssige årsager.
 • Bad og omklædning – Vi har gratis bad og omklædningsfaciliteter i FunCenter. Bemærk vores kajakpolo afdeling på havnen har ikke bade faciliteter, men i er velkomne til at booke gratis bad og omklædning i FunCenter og selv gå de 2 km mellem FunCenter og havnen, hvis i ønsker det.
 • Paintball – Skal I spille paintball bliver i udstyret med en kedeldragt, handsker, elefanthue og maske. Paintballmalingen som er på banen, kan gå gennem dragterne, hvis i bliver skudt på klods hold, så vi anbefaler gammelt sportstøj. Malingen kan vaskes af igen ved 30 grader. Husk at der kan komme maling på skoene, så tag gerne et par praktiske sko med. Vi har et begrænset antal lånesko der kan benyttes.
 • Lasergame Bemærk der kan være maling rester fra vores paintball spil på Lasergame banen, da banen både bruges til paintball og lasergame. Vi anbefaler derfor at I låner en kedeldragt af os, lån af dragter er selvfølgelig gratis og vi har til både børn og voksne. Skulle i få maling rester på jeres tøj, kan det vaskes af ved 30 grader, da malingen er vandbaseret. Vi anbefaler brug af gamle sko, men har også låne sko til rådighed.

Alkoholpolitik

 • I må gerne have fået et par øl, men må ikke være synligt beruset, da det af sikkerhedsmæssige årsager ikke er en god ide at lave fysiske aktiviteter, mens I er påvirket af alkohol.

Forsikring

 • Al færden ude eller inde på centrets område, brug af faciliteter og aktiviteter er på eget ansvar. Skulle uheldet være ude, er det din private fritids-/ulykkesforsikring, som skal dække.
 • Er det fejl og mangler ved vores udstyr eller instruks, som forårsager skaden, er det selvfølgelig vores forsikring, som dækker. Vores udstyr bliver årligt godkendt af Dansk Teknologisk Institut og Politiet. Heldigvis er vores skadehistorik rigtig god, og det er sjældent vi har skader i vores centre.

Persondata og Videoovervågning

 • Vi gemmer dit navn, telefonnummer og e-mailadresse, type af arrangement, samt antal deltagere, så vi kan gennemføre arrangementet. Du kan til enhver tid efter arrangementet kontakte os og få slettet dine oplysninger. Der er videoovervågning i centeret. Læs mere om, hvordan vi opbevarer din persondata her.

Forbehold

 • Hvis en af de aktiviteter I gerne vil prøve og har bestilt, er gået i stykker og vi ikke kan nå at få den repareret inden dit besøg, finder vi i samarbejde med jer en anden aktivitet, som I kan prøve til samme pris. Vi kontakter jer hurtigst muligt over telefon, hvis dette mod forventning skulle ske.
 • Bemærk at det er tiden, I betaler for i FunCenter og ikke antallet af aktiviteter – derfor er det ikke garanteret at I eksempelvis når tre aktiviteter på en time i en Eventhal, men I får altid de 60 minutter I har betalt for.

Glemte sager

 • Skulle uheldet være ude og du har glemt noget, så kontakt os hurtigst muligt så vi kan finde dine ting og aftale hvornår de kan afhentes.

Ris & Ros

 • Har vi ikke levet op til dine forventninger, vil vi gerne have det af vide hurtigst muligt på dagen, så vi kan rette op på eventuelle fejl og mangler. Har I haft en god dag i FunCenter, vil vi meget gerne have jeres hjælp til at sprede budskabet om vores FunCenter, så vi kan få besøg af flere gæster.
 • Vi ville elske at du brugte et minut på at give os en anmeldelse på Facebook, Google eller Trustpilot. Vores vision er at blive Danmarks bedste eventcenter, så derfor er vi meget afhængig af din feedback så vi kan udvikle os.

Adresse:

 • FunCenter Aalborg: Boeck Hansens Vej 14 – 9000 Aalborg

HAR DU STADIG SPØRGSMÅL? BLIV KLOGERE HERUNDER

Ofte stillede spørgsmål

Generelle spørgsmål

Hvad er centrets åbningstider?
Vi har åbent ved forudbestilling, dvs. du skal kontakte os, før du kommer. Det er muligt at booke fra kl. 09-21. Bookingen må meget gerne ske senest dagen før. Dog kan vi i nogle tilfælde også tage gæster ind på selve dagen.
Hvor gammel skal man være for at deltage?
Vi afholder arrangementer for legebørn fra 5 år til 85 år, der er dog et par aktiviteter, hvor der kræves en minimumalder. Paintball er 16 år, Bue battle er 10 år og Bubble soccer er 10 år.
Hvad hvis vi har afbud?
I betaler altid kun for det antal deltagere, der møder op på dagen, og ikke dem der er syge eller blot er med på en kigger. Dog min. 4 personer. Har I bestilt mad, betaler I dog for maden til det bestilte antal deltagere. Af hensyn til vores planlægning vil vi gerne vide, hvor mange deltagere I kommer, så fang os hurtigst muligt på tlf. 28 31 21 01 med en sms angående jeres opdaterede antal.
Hvad gør vi, hvis vi kommer for sent?
Da vi ofte har mange hold lige efter hinanden, vil det ikke være muligt at få længere tid i den anden ende, hvis I kommer for sent. I betaler for den fulde tid, I har bestilt, desværre også selvom I kommer for sent.
Er aktiviteterne på eget ansvar?
Ja, alle aktiviteter i FunCenter er på eget ansvar, vi er forsvarligt forsikret efter den gældende lovgivning, og vores aktiviteter bliver hvert år synet af Dansk Teknologisk Institut. Vi anbefaler, at I kontakter jeres eget forsikringsselskab for at høre nærmere omkring dækning af evt. hændelige uheld.
Kan gravide, eller folk med dårlig ryg deltage?
Det er altid op til den enkelte gæst at vurdere, om det er forsvarligt at deltage. Alle aktiviteter i FunCenter er på eget ansvar. Der er altid nogle "stille" aktiviteter som oftest kan bruges til både dem med dårlig ryg og gravide. Kontakt os og lad os rådgive omkring gravidvenlige aktiviteter.

Spørgsmål om booking

Hvor mange skal vi være for at booke?
I Eventhallen, Lasergame, Escape og Paintball betaler du for min. 4 personer. Du kan sagtens være mindre antal men betaler for min. 4 personer.
Hvordan booker vi en tid?
Du kan booke en tid ved at ringe til 28 31 21 01, sende en mail til info@funcenter.dk eller ved at skrive i vores onlinechat eller på Facebook. Vores mobil nummer modtager ikke sms beskeder.
Hvor lang tid i forvejen skal vi booke?
Vi anbefaler en uges tid før, men jo før jo bedre. Det kommer også an på, hvor fastlåste I er på tidspunkt, og hvad I gerne vil prøve. Jo mere fleksible I er, jo nemmere er det at finde en ledig tid.
Kan vi booke mere end én eventhal?
Ja, I kan sagtens dele jeres tid i eventhallerne op i 30 minutters intervaller. Så har i lyst til en halv time i eksempelvis hal 1, og en halv time i hal 3 så kan det sagtens lade sig gøre.
Kan man booke andet end jeres pris eksempler?
Ja, alle vores pris eksempler er bare forslag til hvordan jeres arrangement kan se ud, og I kan sagtens kombinere jeres dag hos os lige som det passer jer.
Hvordan betaler vi?
I kan betale med betalingskort, kontant, Mobilpay, få tilsendt en faktura eller betale med EAN nummer. Af hensyn til tyveri vil vi helst modtage elektroniske betalinger og undgå kontanter. Der er et administrations gebyr på 30 kr. ex. moms for udformning af faktura
Skal vi betale depositum?
Nej, når i booker en tid hos os hæfter i ikke for noget men vi opkræver 50% af beløbet hvis i ikke aflyser jeres tid inden 2 timer før start. Finder i ud af at i ikke kan komme forbi alligevel vil vi meget gerne have det at vide så hurtigt som muligt på tlf: 28312101

Praktiske spørgsmål

Er der bad- og omklædningsmuligheder til os?
Ja, vi har omklædningsrum til både herre og damer, med fire brusere i hver omklædnings rum. Der kan til tider være mange, som skal i bad, derfor anbefaler vi, at I har god tålmodighed og pålægger ekstra tid. hvis I skal i bad herude.
Er jeres centre handicapvenlige?
Ja, vi har gode adgangsforhold og vi har også handicaptoilet.
Hvilken slags tøj skal vi have på?
Vi anbefaler træningstøj og flade indendørs sko, som man kan bevæge sig i. Men det er ikke et krav, og I kan godt gennemføre arrangementet i almindeligt tøj.

Vi anbefaler i vinter halvåret en varm trøje, da der kan være lidt koldt i de gamle fabrikshaller, hvis i ikke er aktive.
Hvor lang tid før skal vi komme?
Vi anbefaler, at I kommer senest 15 min. før jeres tid starter, så I kan få klædt om og klare betaling mv.
Må vi selv medbringe mad og drikke?
Alle drikkevarer skal købes ved os. Der vil dog være mulighed for at få kander med gratis vand, og vi holder også vores priser på et fornuftigt niveau.

Madvarer må altid gerne medbringes. Vi tilbyder dog også et stort udvalg af mad til arrangementet. og kan endda klare buffeter og selskabslokaler. Husk at mad i Aalborg skal bestilles senest 3 dage før arrangementet.
Må vi være fulde når vi kommer?
I må gerne have fået et par øl, men må ikke være synligt beruset, da det af sikkerhedsmæssige årsager ikke er godt at lave fysiske aktiviteter, mens I er påvirket af alkohol.
Kan vi parkere ved FunCenter?
Ja, vi har gratis parkering - Det er muligt at parkere gratis på FunCenters P-plads som ligger omme bag vores center. Drej til højre efter vores udendørsområde og følg vejen helt om bag Leos Legeland.

Husk stadig at indstille p-skive, og indtaste din nummerplade i baren hvis du holder på vores P-plads.

Bemærk, at parkerer du lige foran centeret på parkeringspladsen, eller overfor FunCenter, er den første time gratis ved indstilling af p-skive. Efter første time er det ikke muligt at parkere længere, og du skal flytte din bil.

Derfor anbefaler vi altid du benytter FunCenters gratis parkeringspladser og ikke de tidsbegrænsede parkeringspladser som er forbeholdt vores naboer.