Familietur i Aalborg

Er i en skør familie, som vil ud og røre jer samtidigt med, at I har det skideskægt?  – Så tag en tur FunCenter!

Vi er eksperter i sjov og underholdning af legebørn i alle aldre, derfor kan vi med garanti bikse den sjoveste familietur sammen! 

Skyd svigermor på paintballbanen eller nedlæg bettebror i en omgang sumobrydning på jeres hylende sjove familietur i FunCenter. Sæt parforholdet på prøve med vores Toobeez-Teambuilding øvelser (som er meget sværere end, at samle et IKEA-møbel!). Vi garanterer et godt grin, tossede påfund og en god stemning!

Mulighederne er mange i for en mega fed familietur i eventcentret, der tilbyder fire store fede Eventhaller, Paintballbaner, Lasergame, Escape Rooms og en masse andet sjov og lir. Sammensæt familiearrangementet med de aktiviteter der passer dig og din familie bedst og få en uforglemmelig sjov dag!
Er der brug for en pause mellem aktiviteter, så book et bord i vores cafeområde gratis og nyd jeres medbragte mad i pausen, eller lad os sørge for et lækkert og delikat måltid samt drikkevarer.

I kan selv sammensætte et program til jeres familietur eller vælge en af vores pakkeløsninger, hvor FunCenter har sørget for det hele. Så I skal bare booke en tid, møde op, og så klarer vi resten!

lasergame på familieturen
Lokumsræs i Eventhal 4 hos FunCenter
Fun Animal Race i Eventhal 4 hos FunCenter Aalborg

 

HUSK AT I BETALER FOR MIN. 4 DELTAGERE

Dette skyldes at I får hallen/banen for jer selv i den bookede tid, og altid har en instruktør med rundt i centeret.

FunPakke 1

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
249 kr. pris pr. person

FunPakke 2

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Paintball Inklusiv 50 kugler. Spilles indendørs
298 kr. pris pr. person

FunPakke 3

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
30 minutter Lasergame Spilles indendørs
248 kr. pris pr. person

Din FunPakke

BLAND SELV

Lav din helt egen FunPakke!

Vælg frit i mellem alle vores aktiviteter, og bland som du har lyst.

Vi kan skræddersy alt fra få timer til heldagsarrangementer hos os eller jer.

Fang os og hør mere!

Kontakt os! Vi glæder os til at hjælpe

HUSK OGSÅ AT VÆLGE HALLER

Det er vigtigt at I tager stilling til hvilke(n) af vores 4 Eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig her og find de haller og aktiviteter I godt kunne tænke jer!

Eventhallerne – Familietur

I vores fire Eventhaller har vi over 25 forskellige aktiviteter. Alt fra forskellige boldspil med sjove twists til fx Lokumsræs eller den mere krævende Wipe Out.

Om der skal fuld fart på aktiviteterne eller vi skal lidt ned i tempo, så er der noget for enhver smag, så alle kan være med!

Vi deler jer op i hold, hvor I får muligheden for at dyste imod hinanden i et skræddersyet aktivitetsprogram lavet af vores eventinstruktør i samarbejde med jer.

Human Football Table i en af vores Eventhaller
eventhaller
Wipe Out i Eventhal 2 hos FunCenter Aalborg
Hamsterbolde i Eventhal 4 hos FunCenter Aalborg

Lasergame – Familietur

Vil man gerne have actionoplevelsen uden frygten for at blive ramt af paintballkugler? Så er Lasergame det helt rigtige!

Med musik, røgmaskiner og superfede dækninger bliver I sluppet løs på vores indendørs Lasergamebane på hele 1500 m2, hvor I får mulighed for at skyde med vores nyeste Lasergameudstyr.

Vi har lys og vejret er altid tørt og godt på vores indendørs bane – så hvad enten det er dag eller aften, er vi altid klar til en omgang krig!

Dreng og pige sigter med lasergame våben
Pige spiller lasergame
lasergame spilles i indendørs hal
lasergame funcenter

Paintball – Familietur

Kan dig og din familie ikke få nok af action? Hos FunCenter får I muligheden for skyde hinanden med vores mega fede paintballudstyr. Med dét har I muligheden for at sætte det mest irriterende familiemedlem i en kanindragt og gå på jagt!

Vi har to af Nordjyllands fedeste indendørs paintballbaner, så man også kan spille i mørket. Den ene består af fede dækninger såsom gamle biler, tønder og huse – og så er banen dekoreret på den fede måde med grafitti på væggene! Banen egner sig bedst til store grupper – helt op til 24 personer. Den anden bane er lavet med mobile oppustelige forhindringer, som gør at banedesignet kan ændres hele tiden. Banen egner sig bedst til mindre grupper op til 16 personer. Derudover har vi det vildeste anlæg, så vi kan sætte den rigtige krigsstemning!

Hvis man er lidt af en tøs, så er ekstra beskyttelsesudstyr intet problem 😉
Det kan man låne helt gratis, hvis man vil undgå, at det gør lidt ondt, at blive ramt.

Paintball må kun spilles af personer på 16 år eller derover ifølge den danske lovgivning.

paintball bane
Paintballforhindringer #paintball
i skjul til paintball
Paintball krig
Skyder skarpt med paintball
funcenter paintball
forhindring paintball funcenter

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR OMKLÆDNING OG TILKØB AF MAD

Cafeområdet – Til spisning og hygge

Husk, at I helt gratis kan booke et bord i enten 30 eller 60 minutter.

I vores cafeområde kan I sidde i pausen og nyde en kold eller varm forfriskning, få pusten tilbage og få grinet af hinanden.

I kan derudover uden problemer selv medbringe mad og nyde den i vores cafeområde. Drikkevarerne skal vi nok sørge for! 😉
Vi sælger drikkevarer i alle afskygninger såsom kolde sodavand, øl, forskellige ciders, shots m.m. i baren til gode priser!

Skal vi stå for maden? Intet problem! Maden kan vi bestille for jer gennem vores samarbejdspartnere – hvis I er over 10 personer. Om det er pizza, sandwich, burgers, eller hvad I nu har lyst til, så klarer vi den.

Bad og omklædning

Selv en “stille” familietur kan snildt presse perlerne frem på panden. Skulle i komme til, at svede alt for meget og har brug for en tur under bruseren, er det selvfølgelig muligt at anvende vores omklædning- og badefaciliteter.

I kan endda leje et håndklæde, hvis nogen skulle have glemt sit eget. I højsæsonen kan der være mange gæster, der bruger vores faciliteter, så sørg for at have god tid, hvis I vil i bad herude.

Bad og omklædning hos FunCenter Aalborg

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked