SEGWAYS Prøv kræfter med vores seje Segways på vores store og udfordrende indendørsbane. En original oplevelse hvor alle kan være med!

Segway i Aalborg hos FunCenter

Prøv vores nye aktivitet; segway på vores store indendørs bane!

Vil du have fart og action, så er vores segway x2 det helt rigtige valg for dig!

Måske har du hørt om segways før? Du har måske været så heldig at prøve en?
Hos Funcenter Aalborg betyder det ikke noget, om du før har prøvet kræfter med segways eller ej, vi har nemlig – i samarbejde med Rold Skov Adventure – en bane til alle niveauer.

Segway er et oplagt valg til personer, der gerne vil have vind i håret og adrenalinen op. Det er både en sjov aktivitet men også en god oplevelse for ham, hende og hele familien!

Vores segway bane er indrettet således, at du starter i vores kravlegård. Her får du en smagsprøve på, hvad det vil sige at holde balancen, navigere samt speede op og ned.  Når I så har fået tilegnet følelsen, kommer I ud på vores store bane, hvor I kan slippe fartdjævelen fri. Banen er inddelt i forskellige ruter, med mange variationer og udfordringer.

Kun muligt fra 1. november til 28. februar

Slide Segways køres på balance udfordring Slide Segways køres med på bump Slide to personer køre segway Slide Segway køres på bane Slide Segway køres over balance udfordring

 

199 kr. 99 kr. 120 MIN. Priser pr. person. ved min. 4 personer. Minimumsalderen er 10 år, og maks. vægt er 120 kg. SEGWAY PRISER 30 MIN. 60 MIN. 149 kr. 90 MIN. 249 kr.

En bane til både konkurrence og hygge

Vores store indendørs bane har som sagt en kravlegård, men ikke nok med det – den har også en bane til stafet samt en bane hvor I kan køre på tid.  Banerne er markeret på vores kunstgræsunderlag, så du ikke er i tvivl om hvilken vej du skal køre. På ruterne skal I igennem forskellige forhindringer, der vil udfordre jeres balance og præcision, måske endda jeres evne til at overkomme frygt og usikkerhed. – Men bare rolig, vores dygtige instruktører kigger med fra sidelinjen og sørger for, at sikkerheden er i top.

Selvom banen skaber grundlag for de konkurrencemindede, så kan vi selvfølgelig sørge for at tilsidesætte konkurrenceaspektet, og lade jer køre rundt som I lyster!

Træt af ventetid?

Hos funcenter har vi hele 8 segways, som kan køre på banen samtidig. Du undgår derfor ventetid og får køretid for hver en krone!

Familietur, personalearrangement, polterabend eller noget helt fjerde? Hvis du mangler en sjov og anderledes aktivitet så er segway en oplagt mulighed! Vores segways har en maks. belastning på 120kg og kan prøves af alle fra 10 år og op.

Kontakt os endelig så vi sammen kan skabe en fed oplevelse der passer lige til jer!

Hvad er en segway?

En Segway er et elektrisk køretøj med to hjul, der kan bruges som en praktisk måde at rejse rundt i byer på, eller blot som underholdning.

Det er en selvbalancerende enhed, og dens navn er afledt af ordet “segue”, som bogstaveligt betyder “følger”.

Den bruger gyroskoper til at måle hældninger og stabiliserer sig derefter. Læner du dig fremad, køre den frem, læner du dig bagover bakker den, og for at dreje skal du blot dreje på styret.

Segway x2 er den model du bliver udstyret med i FunCenter.

Det er en model beregnet til terrænkørsel med en topfart op til 20 km/t og en distance på 25-30 km. pr. opladning.

 

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked