Teambuilding - FunCenter Aalborg - Vi er eksperter i teambuilding

TeamBuilding hos FunCenter i Aalborg

Vi er eksperter i teambuilding og samarbejdsøvelser!

Fælles oplevelser giver et bedre samarbejde, sammenhold og kommunikation, som i den sidste ende gør et team mere effektivt. Det gør vi igennem vores mange sjove, men udfordrende aktiviteter. FunCenter har en lang række teambuildingsarrangementer i bagagen og stor erfaring indenfor området. Vi tager udgangspunkt i jeres team og skræddersyer arrangementet og samarbejdsøvelser efter jeres ønsker og behov. Vi arrangerer alt fra få timers underholdning til heldagsarrangementer, uanset antal medarbejdere.

Et vellykket Teambuildingarrangement kan være et vigtigt samlingspunkt for jeres virksomhed. Med FunCenter som arrangør er I sikre på et vellykket arrangement.

 

Kommunikation og samarbejde er vigtigt til vores Teambuilding arrangementer Kan i sammen finde de rigtige løsninger til vores samarbejdsøvelser? Kommunikation og samarbejde er vigtigt til vores Teambuilding arrangementer FunCenter Aalborg - Teambuilding, Samarbejdsøvelser og sjove oplevelser

TeamBuilding priser

Prisen er pr. person - I betaler for min. 6 personer.
TeamBuilding 60 min. 149 kr. ca. 1-4 samarbejdsøvelser
TeamBuilding 90 min. 199 kr. ca. 1-5 samarbejdsøvelser
TeamBuilding 120 min. 249 kr. ca. 1-6 samarbejdsøvelser
TeamBuilding 30 min. ekstra +50 kr.
Når I booker et TeamBuilding arrangement, bliver i guidet af en af vores dygtige instruktører, og vi planlægger et program med fede øvelser der passer lige til jer.

Vores teambuilding arrangementer kan naturligvis bestå af aktiviteter i vores Eventhaller, men skal der virkelig kommunikation og samarbejde på banen har vi skabt et decideret TeamBuilding koncept hvor i kommer igennem mange fede øvelser ude hos os. Se eksempler på hvad i kan blive udsat for i videoen herunder.

Vi vil løbende udvide vores udvalg af fede TeamBuilding aktiviteter, og vi garanterer at vi kan underholde alle aldersgrupper, og tager naturligvis også højde for jeres aktivitetsniveau.

I kan blandt andre blive udfordret med aktiviteter som Slingshot, Sumpen, Raften, Sudoku stafet, Krydsfirkanten og meget mere.

Er det noget for jer så fang os på tlf: 28 31 21 01, eller smid os en mail på info@funcenter.dk

VORES ANDRE AKTIVITETER KAN OGSÅ BRUGES TIL TEAMBUILDING

Se mere om Eventhallerne, Lasergame og Paintball herunder – eller giv os et kald på tlf: 28 31 21 01

Eventhallerne – Teambuilding arrangement

I vores eventhaller har vi klart de bedste muligheder hvis der skal deciderede samarbejdsøvelser i spil. Her kan eksempelvis nævnes Toobeez, Skistafet og Double Sumo Forhindringsbane.

Derudover kan vores dygtige instruktører vinkle et hvert arrangement så det kommer til at handle om samarbejde, holdånd og godt humør. Derfor er stort set alle vores aktiviteter i eventhallerne en god ide, så book en tid i vores eventhaller så i kan få rystet flokken sammen og få skabt en god holdånd.

Den sjove skistafet hos FunCenter i Eventhal 4 Tovtrækning i Eventhal 3 hos FunCenter Double Sumobrydning forhindringsbane i Eventhal 2 Skistafet i Eventhal 4 hos FunCenter

HUSK AT I BETALER FOR MIN. 6 DELTAGERE

Dette skyldes at i får hallen/banen for jer selv i den bookede tid, og altid har en instruktør med rundt i centeret.

FunPakke 1

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
249 kr. Pris pr. person

FunPakke 2

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
90 min. Paintball Inkl. 50 kugler. Kan spilles ude eller inde
324 kr. Pris pr. person

FunPakke 3

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
45 min. Lasergame Kan spilles ude eller inde
248 kr. Pris pr. person

TILKØBSMULIGHEDER

Husk at priserne for Fodbolddart/pool & Skydesimulator er priser for hele selskabet, og IKKE pris pr person.

HUSK OGSÅ AT VÆLGE HALLER

Det er vigtigt at i tager stilling til hvilke(n) af vores 4 Eventhaller i gerne vil prøve – så tag et kig her og find de haller og aktiviteter i godt kunne tænke jer!

Lasergame – Teambuilding arrangement

Vil man gerne prøve et anderledes arrangement med fokus på samarbejde, samtidig med at man får en fed actionoplevelse, uden frygten for at blive ramt af paintballkugler, så er Lasergame et helt sublimt valg. Lasergame kræver taktisk snilde og er en god samarbejdsøvelse i, at løfte i flok for at eliminere modstanderen. I slippes løs på vores udendørs Lasergamebane iført militærdragter og det nyeste og fedeste Lasergameudstyr.

Så snart I er blevet iført militærdragterne, så er vejret ingen hindring – Lasergame kan spilles i alt slags vejr. Skulle I dog få lyst til at prøve Lasergame indendørs, kan I spille på vores indendørs paintballbane – forudsat banen ikke er booket når I kommer herud.

Lasergame piger hos FunCenter Aalborg Der gives instrukser i Lasergame til Blå Mandag hos FunCenter Udendørs lasergame hos FunCenter Aalborg Lasergame i FunCenter Aalborg

Paintball – Teambuilding arrangement

Vi har en af Nordjyllands fedeste paintballbaner, blandt andet med biler, huse og tønder som giver en god stemning af krig i byen – og her er det tilladt at skyde med skarpt imod chefen. Paintball kan være en god samarbejdsøvelse, hvor I skal udtænke og udføre den perfekte strategi til, hvordan I kan give jeres kollegaer blå mærker.

Banen er indendørs, så I skal ikke tænke på vejret. Vi har ekstra beskyttelsesudstyr, som I kan låne, hvis I vil undgå, at det gør lidt nas at blive ramt.

Vores indendørs paintballbane hos FunCenter Aalborg Indendørs paintball hos FunCenter i Aalborg Spil paintball indendørs hos FunCenter Aalborg Paintball hos FunCenter i Aalborg

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR OMKLÆDNING OG TILKØB AF MAD

Cafeområdet – Til spisning og hygge

Ønsker I en indlagt pause eller blot et bord til efter I har været igennem vores sjove aktiviteter, så har I mulighed for at reservere et bord i vores cafeområde. I kan reservere et bord i enten 30 eller 60 minutter, alt efter hvad I synes passer jer bedst – og det er ganske gratis.

Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe jer med bespisning, hvor vi kan bestille mad fra en af vores samarbejdspartnere – det kræver blot I er over 10 personer. Derudover, er det selvfølgelig også muligt at købe kolde drikkevarer til gode priser i vores bar.

I kan også booke vores skydesimulator eller spille en omgang Fodbold Pool i jeres pause.

I kan også booke selskabslokaler og en lækker menu hos vores samarbejdspartner DeliMarché som ligger 300 meter fra FunCenter – kontakt os på tlf: 28 31 21 01 og hør nærmere

Cafeområdet i FunCenter Aalborg

Bad og omklædning

Vi har omklædningsrum til både herrer og damer, så skal der skiftes tøj inden I går i gang, så er det selvfølgelig muligt. Kommer I til at svede i løbet af jeres fede aktiviteter, så er det også muligt at tage et dejlig koldt bad. Det er muligt at leje et håndklæde, hvis nogen skulle have glemt dette derhjemme.

I bør dog være opmærksom på, at i højsæsonen kan der være mange gæster som bruger vores faciliteter, hvorfor det vil være en god idé at tilsikre I har nok tid til at tage et bad.

Skal i videre bagefter skal vi nok skaffe en taxa, ellers er midtbyen kun 15 minutters gang fra FunCenter.

Bad og omklædning hos FunCenter Aalborg

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked