Teambuilding - FunCenter Aalborg - Vi er eksperter i teambuilding

TeamBuilding hos FunCenter i Aalborg

Vi er eksperter i teambuilding og samarbejdsøvelser!

Fælles oplevelser giver et bedre samarbejde, sammenhold og kommunikation, som i den sidste ende gør et team mere effektivt.

Det gør vi igennem vores mange sjove, men udfordrende aktiviteter. Vi sætter jeres medarbejdere i uvante situationer hvor deres samarbejde skal bruges for at kunne klare opgaverne. Om det enten skal være høj fysisk bevægelse eller kommunikation, der er omdrejningspunktet, så har FunCenter en lang række teambuilding arrangementer i bagagen og stor erfaring indenfor området.

Vi tager udgangspunkt i jeres team og skræddersyer arrangementet og samarbejdsøvelser efter jeres ønsker og behov. Vi arrangerer alt fra få timers underholdning til heldagsarrangementer, uanset antal medarbejdere

Et vellykket Teambuildingarrangement kan være et vigtigt samlingspunkt for jeres virksomhed. Med FunCenter som arrangør er I sikre på et vellykket arrangement.

Kommunikation og samarbejde er vigtigt til vores Teambuilding arrangementer Kan i sammen finde de rigtige løsninger til vores samarbejdsøvelser? Kommunikation og samarbejde er vigtigt til vores Teambuilding arrangementer FunCenter Aalborg - Teambuilding, Samarbejdsøvelser og sjove oplevelser

Vores teambuilding arrangementer kan naturligvis bestå af aktiviteter i vores Eventhaller, men skal der virkelig kommunikation og samarbejde på banen har vi skabt et decideret TeamBuilding koncept hvor i kommer igennem mange fede øvelser ude hos os.

Se eksempler på hvad i kan blive udsat for i videoen herunder. Vi vil løbende udvide vores udvalg af fede TeamBuilding aktiviteter, og vi garanterer at vi kan underholde alle aldersgrupper, og tager naturligvis også højde for jeres aktivitetsniveau.

I kan blandt andre blive udfordret med aktiviteter som Slingshot, Sumpen, Raften, Sudoku stafet, Krydsfirkanten og meget mere. Er det noget for jer så fang os på tlf: 28 31 21 01, eller smid os en mail på info@funcenter.dk

VORES ANDRE AKTIVITETER KAN OGSÅ BRUGES TIL TEAMBUILDING

Se mere om Eventhallerne, Lasergame og Paintball herunder – eller giv os et kald på tlf: 28 31 21 01

FunPakke 1

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
249 kr. pris pr. person

FunPakke 2

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Paintball inklusiv 50 kugler. Spilles indendørs
298 kr. pris pr. person

FunPakke 3

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
30 minutter Lasergame Spilles indendørs
248 kr. pris pr. person

Din FunPakke

BLAND SELV

Lav din helt egen FunPakke!

Vælg frit i mellem alle vores aktiviteter, og bland som du har lyst.

Vi kan skræddersy alt fra få timer til heldagsarrangementer hos os eller jer.

Fang os og hør mere!

248 kr. pris pr. person

HUSK AT I BETALER FOR MIN. 6 DELTAGERE

Dette skyldes at i får hallen/banen for jer selv i den bookede tid, og altid har en instruktør med rundt i centeret.

Eventhallerne – Teambuilding arrangement

I vores eventhaller har vi klart de bedste muligheder hvis der skal deciderede samarbejdsøvelser i spil. Her kan eksempelvis nævnes Toobeez, Skistafet og Double Sumo Forhindringsbane.

Derudover kan vores dygtige instruktører vinkle et hvert arrangement så det kommer til at handle om samarbejde, holdånd og godt humør.

Derfor er stort set alle vores aktiviteter i eventhallerne en god ide, så book en tid i vores eventhaller så i kan få rystet flokken sammen og få skabt en god holdånd.

Med over 28 sjove og alsidige aktiviteter er der altid noget der passer lige til jer og jeres aktivitetsniveau. Fang os og lad os hjælpe med at vælge de perfekte aktiviteter til jeres gruppe.

Den sjove skistafet hos FunCenter i Eventhal 4 Tovtrækning i Eventhal 3 hos FunCenter Double Sumobrydning forhindringsbane i Eventhal 2 Toobeez Teambuilding i Eventhal 3

HUSK OGSÅ AT VÆLGE HALLER

Det er vigtigt at i tager stilling til hvilke(n) af vores 4 Eventhaller i gerne vil prøve – så tag et kig her og find de haller og aktiviteter i godt kunne tænke jer!

Escape Rooms – Teambuilding arrangement

FunCenters Escape Rooms er et perfekt valg hvis I som gruppe både skal udfordres på logikken og samarbejdet.

Vores rum prøver at I holder hovedet koldt og snakker sammen om mulige løsninger, og hele vejen med tiden som modstander.

Vi kan have op til 5 personer i hvert rum ad gangen, og I har 60 minutter til at slippe ud eller løse mysteriet, og I kan vælge mellem hele 3 spændende rum!

Konceptet har taget hele verden med storm, og vores tematiserede rum vil med garanti være en fed oplevelse i forbindelse med et firmaarrangement med kollegaerne, en rystesammen tur med sportsholdet eller noget helt tredje.

Escape Rooms er en aktivitet hvor alle kan være med, og hvor fysikken ikke spiller ind – så er I ude efter en alsidig og original aktivitet er Escape Rooms en klar favorit.

Lasergame – Teambuilding arrangement

Vil man gerne prøve et anderledes arrangement med fokus på samarbejde, samtidig med at man får en fed actionoplevelse, uden frygten for at blive ramt af paintballkugler, så er Lasergame et helt sublimt valg.

Lasergame kræver taktisk snilde og er en god samarbejdsøvelse i, at løfte i flok for at eliminere modstanderen. I slippes løs på vores store indendørs Lasergamebane på hele 1600 m2,  iført militærdragter og det nyeste og fedeste Lasergameudstyr.

Vi har bygget den fedeste bane, og har samtidig det bedste udstyr på markedet – så kan det ikke gå galt!

Paintball – Teambuilding arrangement

Vi har en af Nordjyllands fedeste paintballbaner, blandt andet med biler, huse og tønder som giver en god stemning af krig i byen – og her er det tilladt at skyde med skarpt imod chefen. Paintball kan være en god samarbejdsøvelse, hvor I skal udtænke og udføre den perfekte strategi til, hvordan I kan give jeres kollegaer blå mærker.

Banen er indendørs, så I skal ikke tænke på vejret. Vi har ekstra beskyttelsesudstyr, som I kan låne, hvis I vil undgå, at det gør lidt nas at blive ramt.

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR OMKLÆDNING OG TILKØB AF MAD

Cafeområdet – Til spisning og hygge

Ønsker I en indlagt pause eller blot et bord til efter I har været igennem vores sjove aktiviteter, så har I mulighed for at reservere et bord i vores cafeområde. I kan reservere et bord i enten 30 eller 60 minutter, alt efter hvad I synes passer jer bedst – og det er ganske gratis.

Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe jer med bespisning, hvor vi kan bestille mad fra en af vores samarbejdspartnere – det kræver blot I er over 10 personer. Derudover, er det selvfølgelig også muligt at købe kolde drikkevarer til gode priser i vores bar.

I kan også booke vores skydesimulator i jeres pause, eller benytte jer af både bordfoldbold og boksemaskine

Vi har også selskabs og mødelokaler til rådighed – kontakt os på tlf: 28 31 21 01 og hør nærmere!

Cafeområdet i FunCenter Aalborg

Bad og omklædning

Vi har omklædningsrum til både herrer og damer, så skal der skiftes tøj inden I går i gang, så er det selvfølgelig muligt. Kommer I til at svede i løbet af jeres fede aktiviteter, så er det også muligt at tage et dejlig koldt bad. Det er muligt at leje et håndklæde, hvis nogen skulle have glemt dette derhjemme.

I bør dog være opmærksom på, at i højsæsonen kan der være mange gæster som bruger vores faciliteter, hvorfor det vil være en god idé at tilsikre I har nok tid til at tage et bad.

Skal i videre bagefter skal vi nok skaffe en taxa, ellers er midtbyen kun 15 minutters gang fra FunCenter.

Bad og omklædning hos FunCenter Aalborg

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked