Indspilning i Aalborg

Book tid til et fedt indspilningsarrangement hos FunCenter i Aalborg, i vores nye lydstudier.

 

Går dig og dine venner, kollegaer eller familie med en lille sangfugl i maven, så er vores lydstudier lige noget for jer. Her skal I ikke tænke på at skrive en sang først, men blot vælge fra vores tilgængelige versioner fra FunCenter Hitlisten, som I efterfølgende kan indspille. Denne indspilning får I tilsendt ved arrangementets afslutning.

Vi har flere mikrofoner, og det er derfor muligt at give en person lidt ekstra opmærksomhed – Dette er f.eks. perfekt til en polterabend eller fødselsdag, hvor hovedpersonen kan agere forsanger, med resten af vennerne som kor.

Lydstudierne er bygget i sommeren 2020, og tæller tre rum. Ét kontrolrum og to indspilningsrum. Rummene er akustisk behandlet, hvilket sikrer de bedst mulige vilkår for en god indspilning og en mere autentisk oplevelse. Vi har lige nu 20 instrumentale versioner af sange, som I kan vælge imellem, men det kan sagtens lade sig gøre at indspille en sang, som vi ikke har på vores liste – I så fald bedes I selv finde en instrumental/karaoke version og sende den til os minimum en uge før arrangementets start. Lydstudieindspilningen omfatter i øvrigt hele to forskellige indspilninger!

Indspilningerne handler ikke om at synge som Whitney Houston eller Ed Sheeran, men om at have det sjovt og oftest er det faktisk lidt sjovere, hvis ikke man rammer hver en tone perfekt – Derfor insisterer vi på at alle kan være med, uanset niveau!

Et indspilningsarrangement tager 60 minutter, inkl. betaling, instruktion og en fælles lytning af dagens indspilning. Prisen er inklusiv alle de nødvendige ydelser forbundet med en færdig MP3-fil af jeres indspilning, heriblandt mixning, masterering og komprimering.

Prisen 1.600 kr. pr. selskab

Funcenter Hitlisten

 1. Lewis Capaldi – Someone You Loved
 2. Ed Sheeran – Perfect
 3. Tones & I – Dance Monkey
 4. John Legend – All of Me
 5. Frozen – Let it Go
 6. Lady Gaga & Bradley Cooper – Shallow
 7. Celine Dion – My Heart Will Go On
 8. Bruno Mars – When I Was Your Man
 9. Christina Perri – A Thousand Years
 10. Elvis Presley – Can’t Help Falling In Love
 11. Beyonce – Halo
 12. Imagine Dragons – Believer
 13. Lukas Graham – 7 years
 14. Maroon 5 – Memories
 15. Billie Eilish – Bad Guy
 16. Queen – Bohemean Rhapsody
 17. Ariana Grande – 7 rings
 18. John Legend – Imagine
 19. Sam Smith – I’m not the only one
 20. Frank Sinatra – Fly Me To The Moon

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked